801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenOogmedicijn

Oog/Oor de Dalingen van Gentamycin 0,4% de Voorbereidingen Antibiotisch Gentamicin van 10ml Oogsulfaat

Oog/Oor de Dalingen van Gentamycin 0,4% de Voorbereidingen Antibiotisch Gentamicin van 10ml Oogsulfaat

  • Oog/Oor de Dalingen van Gentamycin 0,4% de Voorbereidingen Antibiotisch Gentamicin van 10ml Oogsulfaat
Oog/Oor de Dalingen van Gentamycin 0,4% de Voorbereidingen Antibiotisch Gentamicin van 10ml Oogsulfaat
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 0,4% 10ml
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 200, 000 flessen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: één fles/doos
Levertijd: 45 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 400, 000 flessen per dag
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Sterkte: 0,4% 10ml Verpakking: één fles/doos
Doseringsvorm: Oogdaling Actieve ingrediënten: Gentamycinsulfaat/Gentamicin Sulfaat
Hoog licht:

oogvoorbereidingen

,

oogzalf

Oog/Oor de Dalingen van Gentamycin 0,4% de Voorbereidingen Antibiotisch Gentamicin van 10ml Oogsulfaat

 

 

Product: Het Oog & het Oordalingen van het Gentamycinsulfaat,

Doage en sterkte: Dalingen, 0,4% 10ml

Verpakking: 1bottle/box

Norm: USP/BP

Dossier: Klaar voor te leggen

 

Beschrijving:

Gentamicin het Sulfaat, een in water oplosbaar antibioticum van de aminoglycosidegroep, wordt afgeleid door de groei van Micromonospora-purpurea, actinomycete.

 

Aanwijzing

Dit medicijn wordt gebruikt om bacteriële besmettingen (zoals blepharitis, bindvliesontsteking) van het oog en de huid rond de ogen (zoals oogleden) te behandelen. Het wordt ook gebruikt om besmetting na oogverwonding of chirurgie te verhinderen. Het behoort tot een klasse van drugs als aminoglycosideantibiotica dat wordt bekend. Gentamicin de werken door de bacteriën te doden.

Dit medicijn behandelt slechts bacteriële oogbesmettingen. Het zal niet voor andere soorten oogbesmettingen werken. Het onnodige gebruik of het misbruik van antibiotisch kan tot zijn verminderde doeltreffendheid leiden.

 

Hoe te gebruiken 

Om oogdalingen toe te passen, was eerst uw handen. Om verontreiniging te vermijden, raak niet het druppelbuisjeuiteinde of laat het uw oog of een andere oppervlakte raken. Gebruik in de slechts ogen. Slik niet of spuit in.

Draag geen contactlenzen terwijl u dit medicijn gebruikt. Steriliseer contactlenzen volgens de richtingen van de fabrikant, en controle met uw arts alvorens u begint opnieuw gebruikend hen.

Hel uw hoofdrug over, kijk stijgend, en trekkracht onderaan het lagere ooglid om een zak te maken. Houd direct het druppelbuisje over uw oog en plaats één daling in de zak zoals die door uw arts wordt geleid. Kijk benedenwaarts, sluit zacht uw ogen, en plaats één vinger bij de hoek van uw oog (dichtbij de neus). Pas zachte druk 1 tot 2 minuten toe alvorens uw ogen te openen. Dit zal het medicijn verhinderen weg te vloeien. Probeer om uw oog niet te knipperen of te wrijven. Herhaal deze stappen voor uw ander oog als zo geleid of als uw dosis voor meer dan 1 daling is. Wacht verscheidene notulen op uw te ontruimen visie alvorens of in werking stellend machines te drijven. Spoel niet het druppelbuisje. Vervang het druppelbuisje GLB na elk gebruik.

De dosering is gebaseerd op uw medische voorwaarde en reactie op behandeling. Uw arts kan aan u opdracht geven om dit medicijn te gebruiken vaker eerst, dan gebruik het minder vaak aangezien de besmetting verbetert. Volg zorgvuldig de richtingen van uw arts. Uw arts kan gentamicin dalingen voor gebruik en gentamicin zalf bij bedtijd in de loop van de dag voorschrijven.

Als u een ander soort oogmedicijn (zoals dalingen of zalven) gebruikt, wacht minstens 5 minuten alvorens andere medicijnen toe te passen. Gebruik oogdalingen vóór oogzalven om de dalingen toe te staan om het oog in te gaan.

Gebruik regelmatig dit medicijn om het meeste voordeel van het te krijgen. Om u te helpen herinneren zich, gebruik het in dezelfde tijden elke dag. Blijf gebruikend het voor voltijds voorgeschreven. Het tegenhouden van het medicijn kan te spoedig de bacteriën toestaan blijven groeien, wat in een terugkeer van de besmetting kan resulteren.

Vertel uw arts of duurt uw voorwaarde voort of verergert.

 

Farmacodynamica

Gentamicin is een breed antibioticum van spectrumaminoglycoside. Het Aminoglycosideswerk door aan de bacteriële jaren '30 ribosomal subeenheid te binden, die verkeerd interpreteren die van t-RNA veroorzaken, de bacterie onbekwaam verlaten om proteïnen samen te stellen essentieel voor zijn groei. Aminoglycosides is nuttig hoofdzakelijk in besmettingen die aërobe, Gramnegatieve bacteriën, zoals Pseudomonas, Acinetobacter, en Darmbacterie impliceren. Bovendien zijn sommige mycobacteriën, met inbegrip van de bacteriën die tuberculose veroorzaken, vatbaar voor aminoglycosides. De besmettingen door Grampositieve bacteriën worden veroorzaakt kunnen ook met aminoglycosides worden behandeld, maar andere types van antibiotica zijn meer machtig en minder beschadigend aan de gastheer die. In het verleden aminoglycosides zijn gebruikt samen met op penicilline betrekking hebbende antibiotica in streptokokkenbesmettingen voor hun synergetische effecten, in het bijzonder in endocarditis. Aminoglycosides is meestal ondoeltreffend tegen anaërobe bacteriën, paddestoelen en virussen.

 

Mechanisme van actie

Aminoglycosides zoals gentamicin „onherroepelijk“ bindt aan specifieke jaren '30-subeenheid proteïnen en 16S rRNA. Specifiek bindt gentamicin aan vier nucleotiden van 16S rRNA en één enkel aminozuur van eiwits12. Dit mengt zich in decoderende plaats in de buurt van nucleotide 1400 in 16S rRNA van jaren '30subeenheid. Dit gebied gaat met de wobble basis in anticodon van tRNA interactie aan. Dit leidt tot interferentie met de complexe initiatie, wordt het verkeerd interpreteren van mRNA zo onjuiste aminozuren in het polypeptide opgenomen tot niet-functionele of giftige peptides leiden en het verbreken die van polysomes in niet-functionele monosomes.

 

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Tel.: +8618067597692

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten