801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis

Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd. Fabrieksreis

China Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd. certificaten
China Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd. certificaten
Wij zijn zeer dankbaar aan u voor uw ononderbroken inspanningen voor het verstrekken van farmaceutische producten van China.

—— Dr. Abdulaziz Alsheikh

Newlystar medtech is een ervaren bedrijf met een professioneel hard werkend team.

—— M. Mohammed Abdalla

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd. Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd. Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd. Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd. Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.
001
002
003
004
005

001

Flesjewas (cephalosporin, poeder voor injectieproductielijn)

002

Het afdekken (cephalosporin, poeder voor injectieproductielijn)

003

Verpakking (tabletten en capsulesproductielijn)

004

Ampul het verzegelen (in kleine volume parenterale productielijn)

005

Zitkamer in Clean-room

 • lopende band

  Onze faciliteiten hebben uitstekend kwaliteitsbeheersysteem en hoogst automatische productielijn. Wij bieden brede waaier van producten in diverse doseringsvormen aan, omvatten poeder voor injectie, injectie. Tabletten, capsules, Aërosols, Room, Oinment enz.

   

  De informatie van het detailproduct kan naar onze productcatalogus verwijzen.

  Product lijst-Newlystar.xlsx

 • OEM / ODM

  Onze faciliteiten hebben goede kwaliteitsbeheersysteem en de grote producerende capaciteit, productregel op stevige doserings (tabletten en capsules) pas Duitsland GMP, productregel van cephalosporins gaat ook Europese GMP over.

   

  Bovendien, onze faciliteiten havesmall schrapen productieworkshop, proefproductieworkshop, en de uitstekende laboratoria van de kwaliteitsanalyse die beste omstandigheden voor contract productiezaken aanbieden.

   

 • R & D

  De globale pharmamarkt leidt door innovatie, vooral originele merknaamformulering, maar hun hoge prijzen beperken hun beschikbaarheid tot de meeste mensen. Newlystar is geëngageerd aan het verstrekken van veilige, doeltreffende en rendabele farmaceutische producten aan de globale gemeenschap. Onze R&D-afdeling is geëngageerd aan de lancering van generics zodra het oorspronkelijke octrooi verloopt. Wij hebben kleinschalige productieworkshop, proefproductieworkshop en begaafd R&D-team die ons altijd in het ontwikkelen van nieuw product helpen.

   

  Ons R&D-team wordt samengesteld van hoge graaddeskundigen, de meesten van wie phD en doctoraal examen zijn. Zij hebben rijke ervaringen in chemosynthesis en formuleringsontwikkeling.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Luke Liu

Tel.: 86--57487019333

Fax: 86-574-8701-9298

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)