801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenAërosolmedicijn

Lidocaine Tandnevel 10% 50ml/80ml voor Intubatie, Lokale Verdovingsmiddelennevel

Lidocaine Tandnevel 10% 50ml/80ml voor Intubatie, Lokale Verdovingsmiddelennevel

  • Lidocaine Tandnevel 10% 50ml/80ml voor Intubatie, Lokale Verdovingsmiddelennevel
Lidocaine Tandnevel 10% 50ml/80ml voor Intubatie, Lokale Verdovingsmiddelennevel
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 10%, 50ml/80ml
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 20, 000 flessen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: één fles/doos
Levertijd: 45days
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 100, 000 flessen per dag
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Lidocaine Tandnevel Specificatie: 10%, 50ml/80ml
Norm: BP, USP Verpakking: één fles/doos
Hoog licht:

aërosolgeneeskunde

,

farmaceutisch aërosol

Lidocaine Tandnevel 10% 50ml/80ml voor Intubatie, Lokale Verdovingsmiddelennevel

 

 

Product: Lidocaine Tandnevel

Specificatie: 10%, 50ml/80ml

Norm: BP, USP

Verpakking: één fles/doos

 

Beschrijving:

Lidocaine de nevel wordt gebruikt om de voering van de mond en de keel vóór bepaalde medische procedure (b.v., intubatie) te gevoelloos maken. Het is een lokaal verdovingsmiddel dat begint om de voering van de mond en de keel 1-2 minuten na toepassing te gevoelloos maken. Het helpt ook de drang verhinderen om de keel (propreflex) te sluiten, die de procedure zou kunnen moeilijker maken.

 

Hoe te gebruiken:

Dit medicijn wordt gewoonlijk bespoten binnen de mond door een beroepsbeoefenaar onmiddellijk vóór uw procedure. Dit medicijn gevoelloos maakt de neus en de keel. Dit zal slikken moeilijk maken en zal uw risico om verhogen de verkeerde manier te versperren of te slikken. Eet of kauw geen gom 1 uur nadat dit product wordt gebruikt of tot uw mond/keel is niet meer verkleumd. Het is vooral belangrijk om ervoor te zorgen de kinderen eten of geen gom minstens 1 uur na hun procedures kauwen. Ben zorgvuldig uw tong of mond toevallig om niet te bijten.

 

Bijwerkingen:

De milde misselijkheid, stekend, zwellend, en brandend kan voorkomen. De duizeligheid en de slaperigheid kunnen ook voorkomen. Als deze gevolgen voortduren of verergeren, breng uw arts op de hoogte. Herinner dat uw arts dit medicijn heeft voorgeschreven omdat hij of zij heeft beoordeeld dat het voordeel aan u groter is dan het risico van bijwerkingen. Vele mensen die dit medicijn gebruiken hebben geen ernstige bijwerkingen. Streef naar directe medische aandacht als om het even welk van deze zeldzame maar ernstige bijwerkingen voorkomen: de langzame/ondiepe ademhaling, vertraagt/onregelmatige hartslag, geestelijke/stemmingsveranderingen (b.v., strenge slaperigheid, verwarring, nervositeit), beslagleggingen, het verzwakken, visieveranderingen (b.v., dubbele of vage visie). Een zeer ernstige allergische reactie op deze drug is zeldzaam. Nochtans, streef naar directe medische aandacht als u om het even welke volgende symptomen van een ernstige allergische reactie opmerkt: uitbarsting die, die/(vooral van het gezicht/de tong/de keel zwellen) jeuken, strenge duizeligheid, probleem ademhaling. Dit is geen volledige lijst van mogelijke bijwerkingen. Als u andere hierboven vermelde gevolgen niet opmerkt, contacteer uw arts of apotheker.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Tel.: +8618067597692

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten