801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenOogmedicijn

Ooglatanoprost-Oogdalingen 125mcg/2.5ml-Prostaglandineanalogons

China Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd. certificaten
China Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd. certificaten
Wij zijn zeer dankbaar aan u voor uw ononderbroken inspanningen voor het verstrekken van farmaceutische producten van China.

—— Dr. Abdulaziz Alsheikh

Newlystar medtech is een ervaren bedrijf met een professioneel hard werkend team.

—— M. Mohammed Abdalla

Ik ben online Chatten Nu

Ooglatanoprost-Oogdalingen 125mcg/2.5ml-Prostaglandineanalogons

Ophthalmic Latanoprost Eye Drops 125mcg / 2.5ml Prostaglandin Analogues
Ophthalmic Latanoprost Eye Drops 125mcg / 2.5ml Prostaglandin Analogues

Grote Afbeelding :  Ooglatanoprost-Oogdalingen 125mcg/2.5ml-Prostaglandineanalogons

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 125mcg/2.5ml
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 20000 Flessen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: één fles/doos
Levertijd: 45days
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 100, 000 flessen per dag
Gedetailleerde productomschrijving
Product: De Dalingen van het Latanoprostoog Specificatie: 125mcg/2.5ml
Norm: Binnenshuis Verpakking: één fles/doos
Hoog licht:

oogvoorbereidingen

,

oogzalf

Ooglatanoprost-Oogdalingen 125mcg/2.5ml-Prostaglandineanalogons

 

 

 

Product: De Dalingen van het Latanoprostoog

Specificatie: 125mcg/2.5ml

Norm: Binnenshuis

Verpakking: één fles/doos

 

Beschrijving:

Latanoprost is een prostaglandinef2α analogon. Latanoprost is kleurloos aan lichtjes gele olie die in acetonitrile en vrij oplosbare stof in aceton, ethylalcohol, ethylacetaat, isopropanol, methanol en octanol zeer oplosbaar is. Het is praktisch onoplosbaar in water.

Wordt de Latanoprost oogoplossing voorzien als steriele, isotone, als buffer opgetreden voor waterige oplossing van latanoprost van pH van ongeveer 6,7 en osmolality van ongeveer 267 mOsmol/kg. Elke ml latanoprost oogoplossing bevat 50 microgrammen van latanoprost. Benzalkoniumchloride, 0,02% wordt toegevoegd als bewaarmiddel. De inactieve ingrediënten zijn: natrium-chloride, tweebasisch natriumfosfaat (vochtvrij), monobasic monohydraat van het natriumfosfaat en water voor injectie. Één daling bevat mcg ongeveer 1,5 van latanoprost.

 

Aanwijzing

Is de Latanoprost Steriele Oogoplossing vermeld voor de vermindering van opgeheven intraocular druk in patiënten met open-angle glaucoom of oculaire hypertensie.

 

DOSERING EN BELEID

De geadviseerde dosering is één daling in het beïnvloede oog eens dagelijks in de avond. Als één dosis wordt gemist, zou de behandeling met de volgende dosis moeten verdergaan normaal.

 

De dosering van latanoprost oogoplossing niet eens dagelijks moeten zou overschrijden; het gecombineerde gebruik van twee of meer prostaglandines, of de prostaglandineanalogons met inbegrip van worden latanoprost niet geadviseerd. Men heeft getoond dat het beleid van deze producten van de prostaglandinedrug meer dan eens dagelijks kan de intraocular druk die (IOP) verminderen effect vermindert of paradoxale verhogingen in IOP veroorzaken.

 

De vermindering van IOP begint ongeveer 3 tot 4 uren na beleid en het maximumeffect wordt bereikt na 8 tot 12 uren.

 

Kan de Latanoprost oogoplossing gelijktijdig met andere actuele oogdrugproducten aan lagere IOP worden gebruikt. Als meer dan één actuele oogdrug wordt gebruikt, zouden de drugs minstens vijf (5) minuten apart moeten worden toegediend. De contactlenzen zouden voorafgaand aan het beleid van latanoprost oogoplossing moeten worden verwijderd, en kunnen 15 minuten na beleid worden opnieuw opgenomen.

 

WAARSCHUWINGEN EN VOORZORGSMAATREGELEN

Pigmentatie

Latanoprost is gemeld aan oorzakenveranderingen in met pigment gekleurde weefsels. De het vaakst gemelde veranderingen zijn verhoogde pigmentatie van de iris, periorbital weefsel (ooglid), en de wimpers geweest. De pigmentatie zou moeten stijgen zolang latanoprost wordt beheerd.

 

De pigmentatieverandering is toe te schrijven aan verhoogde melanineinhoud in melanocytes eerder dan aan een verhoging van het aantal melanocytes. Na beëindiging van latanoprost, zal de pigmentatie van de iris waarschijnlijk permanent zijn, terwijl de pigmentatie van de periorbital weefsel en wimperveranderingen om in sommige patiënten omkeerbaar is gemeld te zijn. De patiënten die behandeling ontvangen zouden over de mogelijkheid van verhoogde pigmentatie moeten worden geïnformeerd. Voorbij 5 jaar zijn de gevolgen van verhoogde pigmentatie niet gekend.

 

De verandering van de iriskleur kan niet merkbaar zijn voor verscheidene maanden aan jaren. Typisch, spreidt de bruine pigmentatie rond de leerling concentrically naar de periferie van de iris uit en de volledige iris of de delen van de iris worden bruinachtiger. Noch schijnen nevi noch de sproeten van de iris om door behandeling worden beïnvloed. Terwijl de behandeling met latanoprost in patiënten kan worden voortgezet die merkbaar verhoogde irispigmentatie ontwikkelen, zouden deze patiënten regelmatig moeten worden onderzocht.

 

Wimperveranderingen

Latanoprost kan wimpers en vellushaar in het behandelde oog geleidelijk aan veranderen; deze veranderingen omvatten verhoogde lengte, dikte, pigmentatie, het aantal zwepen of haren, en de verkeerd gerichte groei van wimpers. De wimperveranderingen zijn gewoonlijk omkeerbaar op beëindiging van behandeling.

 

Intraocular Ontsteking

Latanoprost zou voorzichtig in patiënten met een geschiedenis van intraocular ontsteking (iritis/uveitis) moeten worden gebruikt en zou over het algemeen niet in patiënten met actieve intraocular ontsteking moeten worden gebruikt omdat de ontsteking kan worden verergerd.

 

Macular Oedeem

Macular oedeem, met inbegrip van cystoid macular oedeem, is gemeld tijdens behandeling met latanoprost. Zou de Latanoprost oogoplossing voorzichtig in aphakic patiënten, in pseudophakic patiënten met een gescheurde latere lenscapsule, of in patiënten met bekende risicofactoren voor macular oedeem moeten worden gebruikt.

 

Herpetic Keratitis

De reactivering van Herpes Simplexkeratitis is gemeld tijdens behandeling met latanoprost oogoplossing. Latanoprost zou voorzichtig in patiënten met een geschiedenis van herpetic keratitis moeten worden gebruikt. Latanoprost zou in gevallen van actieve herpes simplexkeratitis moeten worden vermeden omdat de ontsteking kan worden verergerd.

 

Bacteriële Keratitis

Er zijn rapporten van bacteriële keratitis verbonden aan het gebruik van multiple-dose containers van actuele oogproducten geweest. Deze containers waren per ongeluk vervuild door patiënten die, in de meeste gevallen, een gezamenlijke hoornvliesziekte of een verstoring van de oculaire epitheliaale oppervlakte hadden.

 

Gebruik met Contactlenzen

De contactlenzen zouden voorafgaand aan het beleid van latanoprost oogoplossing moeten worden verwijderd, en kunnen 15 minuten na beleid worden opnieuw opgenomen.

 

Farmacodynamica

Latanoprost is isopropyl esterprodrug die inactief is maar die na hydrolyse aan het zuur van actief wordt. Is de Latanoprost oogoplossing een actueel die medicijn voor het controleren van de vooruitgang van glaucoom of oculaire hypertensie, door intraocular druk wordt gebruikt te verminderen. Het is een prostaglandineanalogon dat door de afvloeiing van waterige vloeistof van de ogen te verhogen werkt.

 

Mechanisme van actie

Latanoprost is een prostaglandinef2a analogon. Specifiek, is Latanoprost prostanoid selectieve de receptoragonist van vriespunt die wordt verondersteld om de intraocular druk (IOP) te verminderen door de afvloeiing van waterig humeur te verhogen. De studies bij dieren en de mens suggereren dat het belangrijkste mechanisme van actie verhoogde uveoscleral is.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Tel.: +8618067597692

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)