801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenMondelinge Medicijnen

Antiplatelet Mondelinge Medicijnenparacetamol Tabletten van Acetaminophen van de Pijnhulp

China Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd. certificaten
China Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd. certificaten
Wij zijn zeer dankbaar aan u voor uw ononderbroken inspanningen voor het verstrekken van farmaceutische producten van China.

—— Dr. Abdulaziz Alsheikh

Newlystar medtech is een ervaren bedrijf met een professioneel hard werkend team.

—— M. Mohammed Abdalla

Ik ben online Chatten Nu

Antiplatelet Mondelinge Medicijnenparacetamol Tabletten van Acetaminophen van de Pijnhulp

Antiplatelet Oral Medications Paracetamol Pain Relief Acetaminophen Tablets
Antiplatelet Oral Medications Paracetamol Pain Relief Acetaminophen Tablets

Grote Afbeelding :  Antiplatelet Mondelinge Medicijnenparacetamol Tabletten van Acetaminophen van de Pijnhulp

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 100mg, 300mg, 500mg
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Vijf miljoen tabletten
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 10/blaar
Levertijd: 45days
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: Één miljoen pillen per dag
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Paracetamol de Tabletten van Tablettenacetaminophen Specificatie: 100mg, 300mg, 500mg
Norm: BP, USP Verpakking: 10/blaar
Hoog licht:

mondelinge behandeling

,

mondelinge voorbereiding

Antiplatelet Mondelinge Medicijnenparacetamol Tabletten van Acetaminophen van de Pijnhulp

 

 

 

Product: Paracetamol de Tabletten van Tablettenacetaminophen

Specificatie: 100mg, 300mg, 500mg

Norm: BP, USP

Verpakking: 10/blaar

 

Beschrijving:

Acetaminophen, die ook als paracetamol wordt bekend, wordt algemeen gebruikt voor zijn pijnstillende en koortswerende gevolgen. Zijn therapeutische gevolgen zijn gelijkaardig aan salicylaat, maar het heeft anti-inflammatory, antiplatelet, en maag ulcerative gevolgen niet.

 

Aanwijzing

Voor tijdelijke hulp van koorts, minder belangrijke pijnen, en pijnen.

 

Farmacodynamica

Acetaminophen (USAN) of Paracetamol (INN) zijn een wijd gebruikte pijnstillende en koortswerende drug die voor de hulp van koorts, hoofdpijnen, en andere minder belangrijke pijnen en pijnen wordt gebruikt. Het is een belangrijk ingrediënt in talrijke koude en griepmedicijnen en vele voorschriftpijnstillende middelen. Het is uiterst veilig in standaarddosissen, maar wegens zijn brede beschikbaarheid, zijn de weloverwogen of toevallige overdosissen niet ongewoon. Acetaminophen, in tegenstelling tot andere gemeenschappelijke pijnstillende middelen zoals aspirin en ibuprofen, heeft geen anti-inflammatory eigenschappen of gevolgen voor plaatjefunctie, en wordt het genoemd niet een lid van de klasse van drugs niet steroidal anti-inflammatory drugs of NSAIDs. Bij therapeutische dosissen acetaminophen irriteert niet de voering van de maag noch beïnvloedt bloedcoagulatie, nierfunctie, of foetale ductusarteriosus (aangezien NSAIDs kan). Als NSAIDs en in tegenstelling tot opioid pijnstillende middelen, acetaminophen veroorzaakt geen euforie of in elk geval verandert geen stemming. Acetaminophen en NSAIDs hebben het voordeel om van problemen met verslaving, afhankelijkheid, tolerantie en terugtrekking volledig vrij te zijn. Acetaminophen wordt gebruikt op zijn of in combinatie met pseudoephedrine, dextromethorphan, chlorpheniramine, diphenhydramine, doxylamine, codeïne, hydrocodone, of oxycodone.

 

Mechanisme van actie

Acetaminophen wordt verondersteld om hoofdzakelijk in CNS te handelen, die de pijndrempel verhogen door beide isoforms van cyclooxygenase, Cox-1, Cox-2, en Cox-3 enzymen te remmen betrokken bij de synthese van prostaglandine(pg). In tegenstelling tot NSAIDs, acetaminophen verbiedt geen cyclooxygenase in randweefsels en, dus, heeft geen rand anti-inflammatory affects. Terwijl aspirin als onomkeerbare inhibitor van COX dienst doet en direct de actieve plaats van het enzym blokkeert, hebben de studies gevonden die onrechtstreeks blokken COX acetaminophen, en die deze blokkade in aanwezigheid van peroxyden ondoeltreffend is. Dit zou kunnen verklaren waarom efficiënt is in het centrale zenuwstelsel en in endothelial cellen maar niet in plaatjes en immune cellen acetaminophen die hoge niveaus van peroxyden hebben. De studies melden ook gegevens die die blokkeren selectief een variant van het COX-enzym voorstellen acetaminophen dat van bekende varianten Cox-1 en Cox-2 verschillend is. Dit enzym wordt nu bedoeld als Cox-3. Zijn nauwkeurig mechanisme van actie is nog slecht begrepen, maar het toekomstige onderzoek kan verder inzicht in hoe verstrekken het werkt. De koortswerende eigenschappen van acetaminophen zijn waarschijnlijk toe te schrijven aan directe gevolgen voor de hitte-regelende centra van de hypothalamus resulterend in randvaatverwijding, zwetend en vandaar hittedissipatie.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Tel.: +8618067597692

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)