Bericht versturen
801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenGevriesdroogde Poederinjectie

Hydrocortisone Poeder voor Injectie, Hydrocortisone Natriumsuccinate voor Injectie 100mg

Hydrocortisone Poeder voor Injectie, Hydrocortisone Natriumsuccinate voor Injectie 100mg

  • Hydrocortisone Poeder voor Injectie, Hydrocortisone Natriumsuccinate voor Injectie 100mg
Hydrocortisone Poeder voor Injectie, Hydrocortisone Natriumsuccinate voor Injectie 100mg
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: Gevriesdroogd, 100mg, 250mg, 500mg
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 200, 000 flesjes
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 50vials/box
Levertijd: 45days
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 500, 000 flesjes per dag
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Hydrocortisone Natriumsuccinate voor Injectie Specificatie: Gevriesdroogd, 100mg, 250mg, 500mg
Norm: BP, USP Verpakking: 50vials/box
Hoog licht:

gevriesdroogde injectie

,

antikankerdrugs

Hydrocortisone Poeder voor Injectie, Hydrocortisone Natriumsuccinate voor Injectie 100mg

 

 

 

Product: Hydrocortisone Natriumsuccinate voor Injectie

Specificatie: 100mg, 250mg, 500mg

Norm: BP, USP

Verpakking: 50vials/box

 

Beschrijving:

Hydrocortisone is corticosteroid. Het wordt algemeen gebruikt om ontsteking van de huid, verbindingen, longen, en andere organen te behandelen. De gemeenschappelijke behandelde voorwaarden omvatten astma, allergieën, en artritis. Het wordt ook gebruikt voor andere voorwaarden, zoals bloedwanorde en ziekten van de bijnieren

 

Aanwijzingen en Dosering:

➤➤To behandelt strenge ontsteking of scherpe bijnierontoereikendheid

mondelinge opschorting, tabletten (hydrocortisone, hydrocortisone cypionate)

Volwassenen. 20 tot 240 mg dagelijks als één enkele dosis of in verdeelde dosissen.

i.v. infusie of i.v., i.m., of onderhuidse injectie (hydrocortisone natriumfosfaat); i.m injectie (hydrocortisone)

Volwassenen. 15 tot 240 mg dagelijks als één enkele dosis of in verdeelde dosissen. Gebruikelijk: Helft aan één derde de mondelinge dosis.

de Dosering van de doseringsaanpassing tot meer dan 240 mg wordt verhoogd indien dagelijks nodig om scherpe ziekte te behandelen die.

i.v. infusie; i.v of i.m-injectie (hydrocortisone natriumsuccinate)

Volwassenen. 100 tot 500 mg om de 2, 4, of 6 u.

➤➤To behandelt verbinding en weefselontstekings intra-articular injectie (hydrocortisone acetaat)

Volwassenen. 25 tot 37,5 die mg in grote verbindingen of bursae als één enkele dosis, of 10 tot 25 mg in kleine verbindingen als één enkele dosis worden ingespoten.

intralesional injectie (hydrocortisone acetaat)

Volwassenen. 5 tot 12,5 die mg in peesscheden als één enkele dosis worden ingespoten, of 12,5 tot 25 die mg in peesknopen als één enkele dosis worden ingespoten.

zacht-weefselinjectie (hydrocortisone acetaat)

Volwassenen. 25 tot 50 mg als één enkele dosis. Soms is een dosis zelfs 75 mg nodig.

➤➤As toevoegsel om ulcerative proctitis van het distale gedeelte van het rectum in patiënten te behandelen die niet hydrocortisone of andere corticosteroid klysma's kunnen behouden

rectaal aërosol (hydrocortisone acetaat)

Volwassen mensen. Aanvankelijk: 1 applicatorful een of twee keer dagelijks 2 tot 3 weken; dan elke andere dag daarna. Onderhoud: Hoogst geïndividualiseerd.

➤➤To behandelt ulcerative dikkedarmontstekingen

klysma (hydrocortisone)

Volwassenen. 100 mg elke avond 2 tot 3 weken of tot voorwaarde verbetert.

De Piekduur van het routebegin

P.O. † Onbekend 1 u 1.25-1.5 dagen

P.O. ||             Onbekend 1-2 Onbekend u

I.V. snelle Onbekende Onbekend ‡ §

Onbekende I.M. † Onbekend 4-8 u

Onbekende I.M. ‡ Snel 1 u

I.M.§ snelle 1 u-Variabele

Other* Onbekende 24-48 u 3 dag-4 weken

 

Farmacodynamica

Hydrocortisone is belangrijkste menselijke glucocorticoid. Het is essentieel voor het leven en regelt of steunt een verscheidenheid van belangrijke cardiovasculaire, metabolische, immunologische en homeostatic functies. Actuele hydrocortisone wordt gebruikt voor zijn anti-inflammatory of immunosuppressive eigenschappen om ontsteking te behandelen toe te schrijven aan corticosteroid-ontvankelijke dermatose. Glucocorticoids is een klasse van steroid hormonen door een capaciteit wordt gekenmerkt om met de cortisol receptor te binden en een verscheidenheid van belangrijke cardiovasculaire, metabolische, immunologische en homeostatic gevolgen teweeg te brengen dat. Glucocorticoids wordt onderscheiden van mineralocorticoids en geslachtssteroïden door het hebben van verschillende receptoren, doelcellen, en gevolgen. Technisch, term verwijst corticosteroid naar zowel glucocorticoids als mineralocorticoids, maar als synoniem voor glucocorticoid vaak gebruikt. Glucocorticoids onderdrukt cell-mediated immuniteit. Zij handelen door genen te verbieden die voor cytokines IL-1, IL-2, IL-3, IL-4, IL-5, IL-6 coderen, IL-8 en TNF-Alpha-, het belangrijkst van wat IL-2 is. De verminderde cytokineproductie beperkt t-celproliferatie. Glucocorticoids onderdrukt ook humorale immuniteit, ertoe brengend B-cellen om lagere hoeveelheden IL-2 en IL-2 receptoren uit te drukken. Dit vermindert zowel B-de celuitbreiding als de antilichamensynthese van klonen. De verminderde bedragen van IL-2 leidt ook tot minder t-lymfocytencellen die worden geactiveerd.

 

Mechanisme van actie

Hydrocortisone bindt aan de cytosolic glucocorticoid receptor. Na het binden van de receptor plaatst de pas gevormde complexe receptor zich-receptor-ligand in de celkern over, waar het aan vele glucocorticoid reactieelementen (GRE) in het promotorgebied van de doelgenen bindt. De DNA verbindende receptor dan staat met basistranscriptiefactoren in wisselwerking, veroorzakend de verhoging van uitdrukking van specifieke doelgenen. De anti-inflammatory acties van corticosteroids worden verondersteld om te impliceren lipocortins, phospholipase A2 remmende proteïnen die, door remmings arachidonic zuur, de biosynthese van prostaglandines en leukotrienes controleren. Specifiek veroorzaken glucocorticoids lipocortin-1 (annexin-1) synthese, die dan aan celmembranen die phospholipase A2 verhinderen in contact met zijn substraat arachidonic zuur te komen bindt. Dit leidt tot verminderde eicosanoidproductie. De cyclooxygenase (zowel Cox-1 als Cox-2) uitdrukking wordt ook onderdrukt, versterkend het effect. Met andere woorden, worden de twee belangrijke producten in ontstekingsprostaglandines en Leukotrienes verboden door de actie van Glucocorticoids. Glucocorticoids bevordert ook lipocortin-1 ontsnappend aan de extracellulaire ruimte, waar het aan de receptoren van het wit bloedlichaampjemembraan bindt en diverse ontstekingsgebeurtenissen remt: epitheliaale adhesie, emigratie, chemotaxis, fagocytose, ademhalingsuitbarsting en de versie van diverse ontstekingsbemiddelaars (lysosomal enzymen, cytokines, weefsel plasminogen activator, chemokines enz.) van neutrophils, macrophages en mastocytes. Bovendien wordt het immuunsysteem onderdrukt door corticosteroids toe te schrijven aan een daling van de functie van het lymfatische systeem, een vermindering van immunoglobulin en aanvult concentraties, de precipitatie van lymphocytopenia, en interferentie met antigeen-antilichaam band.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Luke Liu

Tel.: 86--57487019333

Fax: 86-574-8701-9298

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten