801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenDe Zalf van de gelroom

Schimmeldodende Clotrimazole-Room 1%, Actuele Schimmeldodende Agentenzalf

Schimmeldodende Clotrimazole-Room 1%, Actuele Schimmeldodende Agentenzalf

  • Antifungal Clotrimazole Cream 1% , Topical Antifungal Agents Ointment
 • Antifungal Clotrimazole Cream 1% , Topical Antifungal Agents Ointment

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: CHINA
  Merknaam: Newlystar
  Certificering: GMP
  Modelnummer: 20g/tube, 30g/tube

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 50, 000 buizen
  Prijs: Negotiation
  Verpakking Details: één buis/doos
  Levertijd: 45days
  Betalingscondities: L/C, T/T
  Levering vermogen: 200, 000 buizen per dag
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Product: Clotrimazoleroom 1% Specificatie: 20g/tube, 30g/tube
  Norm: BP, USP Verpakking: één buis/doos
  Hoog licht:

  Skin care medication

  ,

  Skin Care Ointment

  Schimmeldodende Clotrimazole-Room 1%, Actuele Schimmeldodende Agentenzalf

   

   

  Product: Clotrimazoleroom 1%

  Specificatie: 20g/tube, 30g/tube

  Norm: BP, USP

  Verpakking: één buis/doos

   

  Aanwijzingen:

  Voor de behandeling van:

  i. Alle dermatomycoses toe te schrijven aan vormen en andere paddestoelen (b.v. Trichophyton-species)

  ii. Alle dermatomycoses toe te schrijven aan gist (Candidaspecies). Deze omvatten ringworm (tinea) besmettingen (b.v. voetschimmel), versicolor paronychia, pityriasis, erythrasma en intertrigo. iii. huidziekten die secundaire besmetting met deze paddestoelen tonen. iv. Candidal nappy uitbarsting, vulvitis en balanitis.

   

  Methode van beleid:

  De room zou zacht moeten dun en gelijk op het getroffen gebied worden toegepast 2 – 3 keer dagelijks en worden gewreven in. Een strook van room (lange ½ cm) is genoeg om een gebied van ongeveer de grootte van de hand te behandelen.

  Als de voeten besmet zijn, zouden zij grondig moeten worden gewassen en droog, vooral tussen de tenen, alvorens de room toe te passen.

  De behandeling zou minstens één maand voor dermatofytbesmettingen, of minstens twee weken voor candidal besmettingen moeten worden voortgezet.

   

  Contra-indicaties:

  Hypergevoeligheid aan het werkzamee stof of aan om het even welke die vulstoffen in sectie 6.1 worden vermeld.

  Gebruik niet de room om spijker of scalp besmettingen te behandelen.

   

  Speciale waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen voor gebruik:

  Dit product bevat cetostearylalcohol, die lokale huidreacties (b.v. contactdermatitis) kan veroorzaken.

   

  Interactie met andere geneesmiddelen en andere vormen van interactie:

  De laboratoriumtests hebben voorgesteld dat, wanneer samen gebruikt, dit product schade aan latexcontraceptiva kan veroorzaken. Bijgevolg kan de doeltreffendheid van dergelijke contraceptiva worden verminderd. De patiënten zouden moeten worden geadviseerd om alternatieve voorzorgsmaatregelen minstens vijf dagen te gebruiken na het gebruiken van dit product.

   

  Vruchtbaarheid, zwangerschap en lactatie:

  Zwangerschap:

  Er is een beperkte hoeveelheid gegevens van het gebruik van clotrimazole in zwangere vrouwen. De dierlijke studies met clotrimazole hebben reproductieve giftigheid bij hoge mondelinge dosissen getoond (zie sectie 5.3). Bij de lage systemische blootstelling van clotrimazole na actuele behandeling, worden de schadelijke effecten met betrekking tot reproductieve giftigheid niet voorspeld. Clotrimazole kan tijdens zwangerschap maar slechts onder de supervisie van een arts of een vroedvrouw worden gebruikt.

  Lactatie:

  De beschikbare pharmacodynamic/toxicologische gegevens in dieren hebben afscheiding van clotrimazole/metabolites in melk na intraveneus beleid getoond (zie sectie 5.3). Een risico voor het zuigelingskind kan niet worden uitgesloten. Een besluit moet worden genomen hetzij beëindigen of de borst gevend te beëindigen/onthoudt zich van clotrimazoletherapie rekening houdend met het voordeel om voor het kind de borst te geven en met het voordeel van therapie voor de vrouw.

  Vruchtbaarheid:

  Geen menselijke studies van de gevolgen van clotrimazole voor vruchtbaarheid zijn uitgevoerd; nochtans, hebben de dierlijke studies geen gevolgen van de drug voor vruchtbaarheid aangetoond.

   

  Pharmacodynamic eigenschappen:

  Pharmacotherapeuticgroep: Antifungals voor actueel gebruik – imidazole en triazole derivaten

  ATC code: D01A C01

  Mechanisme van Actie

  Clotrimazolehandelingen tegen paddestoelen door ergosterolsynthese te remmen. De remming van ergosterolsynthese leidt tot structureel en functioneel stoornis van het cytoplasmic membraan.

  Pharmacodynamic Gevolgen

  Clotrimazole heeft een breed antimycotic spectrum in vivo van actie in vitro en, dat dermatofyten, gist, vormen, enz. omvat. Onder aangewezen beproevingsomstandigheden, zijn de MIC waarden voor deze types van paddestoelen in het gebied van minder dan 0.062-8.0 substraat µg/ml.

  De wijze van actie van clotrimazole is hoofdzakelijk fungistatic of schimmeldodend afhankelijk van de concentratie van clotrimazole bij de plaats van besmetting. De activiteit in vitro is beperkt tot verspreidende schimmelelementen; de schimmelsporen zijn slechts gevoelig lichtjes.

  Naast zijn antimycotic actie, clotrimazole handelt ook op grampositieve micro-organismen (Streptokokken/Stafylokokken/Gardnerella-vaginalis), en gramnegatieve micro-organismen (Bacteroides).

  Clotrimazole in vitro remt de vermenigvuldiging van Corynebacteria en grampositieve kokken - met uitzondering van Enterococci - in concentraties van 0.5-10 substraat µg/ml.

  De hoofdzakelijk bestand varianten van gevoelige schimmelspecies zijn zeer zeldzaam; de ontwikkeling van secundaire weerstand door gevoelige paddestoelen is tot dusver slechts waargenomen in zeer alleenstaande gevallen in de therapeutische omstandigheden.

   

  Pharmacokinetic eigenschappen

  Pharmacokinetic onderzoeken na huidtoepassing hebben aangetoond dat clotrimazole minimaal van de intacte of ontstoken huid in de menselijke bloedomloop wordt geabsorbeerd. De resulterende piekserumconcentraties van clotrimazole waren onder de opsporingsgrens die van 0,001 mcg/ml voorstellen, dat clotrimazole topically van toepassing geweest tot meetbare systemische effecten of bijwerkingen waarschijnlijk niet kan leiden.

   

  FARMACOLOGISCHE EIGENSCHAPPEN

  Preclinical veiligheidsgegevens

  De niet klinische gegevens openbaren geen speciaal die gevaar voor mensen op studies van herhaalde dosisgiftigheid, genotoxiciteit en kankerverwekkendheid wordt gebaseerd.

  Clotrimazole was niet teratogenic in reproductieve giftigheidsstudies bij muizen, ratten en konijnen. Bij ratten werden de hoge mondelinge dosissen geassocieerd met moedergiftigheid, embryotoxiciteit, verminderde foetale gewichten en verminderde jongoverleving.

  In ratten clotrimazole en/of zijn metabolites werden afgescheiden in melk op niveaus hoger dan in plasma door een factor van 10 tot 20 bij 4 die u na beleid, door een daling aan een factor van 0,4 tegen 24 u wordt gevolgd.

   

  Contactgegevens
  Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

  Contactpersoon: Luke Liu

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten