801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenDe Zalf van de gelroom

Verlicht de Roomzalf van het Pijngel/het Gel NSAIDs van Diclofenac Diethylammonium

Verlicht de Roomzalf van het Pijngel/het Gel NSAIDs van Diclofenac Diethylammonium

Relieve Pain Gel Cream Ointment / Diclofenac Diethylammonium Gel NSAIDs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 1%: 30g, buis

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100, 000 buizen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: één buis/doos
Levertijd: 45 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 200, 000 buizen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Het Gel van Diclofenacdiethylammonium Specificatie: 1%: 30g, buis
standaard: BP, USP verpakking: één buis/doos

Verlicht de Roomzalf van het Pijngel/het Gel NSAIDs van Diclofenac Diethylammonium

 

 

Product: Het Gel van Diclofenacdiethylammonium

Specificatie: 1%: 30g, buis

Norm: BP, USP

Verpakking: één buis/doos

 

1. WELKE DICLOFENAC DIETHYLAMMONIUM EMULGEL IS EN WAT HET VOOR WORDT GEBRUIKT

Diclofenac Diethylammonium Emulgel bevat het werkzamee stof diclofenac dat tot een groep geneesmiddelen genoemd niet steroidal anti-inflammatory drugs (NSAIDs) behoort.

Het wordt speciaal geformuleerd voor het wrijven in de huid en gebruikt om pijn te verlichten en ontsteking te verminderen en het zwellen in pijnlijke voorwaarden die de verbindingen en de spieren beïnvloeden.

Diclofenac Diethylammonium Emulgel kan worden gebruikt om te behandelen:

• spier en gezamenlijke verwondingen (b.v. verstuikingen, spanningen, kneuzingen, rugpijn, sportblessures)

• tendonitis (b.v. tenniselleboog)

• osteoartritis.

2. VÓÓR U GEBRUIK DICLOFENAC DIETHYLAMMONIUM EMULGEL

Gebruik geen Diclofenac Diethylammonium Emulgel als u:

• zijn in de laatste 3 maanden van uw zwangerschap (zie zwangerschap en lactatie ook sectie)

• heb een allergie (hypergevoeligheid) aan om het even welke ingrediënten in het product (zie Sectie 6 ‚Welke Diclofenac Diethylammonium Emulgel‘ bevat).

• ooit een allergische reactie op diclofenac gehad hebben of andere geneesmiddelen die wordt gebruikt om pijn, koorts of ontsteking, zoals aspirin (acetylsalicylic zuur) of ibuprofen te behandelen. De symptomen van een allergische reactie op deze geneesmiddelen kunnen omvatten: astma, het piepen of dyspnoe; huiduitbarsting of bijenkorven; het zwellen van het gezicht of de tong; lopende neus.

Deze geneeskunde wordt niet geadviseerd voor gebruik in kinderen onder 14 jaar oud.

 

Neem speciale zorg met Diclofenac Diethylammonium Emulgel

• Pas niet het gel op huid toe die (i) een uitbarsting of eczema(ii) besnoeiingen of open wonden heeft. Houd de behandeling tegen als een huiduitbarsting zich na het toepassen van het product ontwikkelt.

• Vermijd van toepassing zijnd op grote gebieden van huid en gedurende een langere periode van tijd, tenzij onder medisch advies.

• Zorgvuldig ben bij zonnebaden van of gebruiken van zonlampen als uw huid voor zonlicht gevoeliger kan zijn.

• Als u een maag of een zweer van de twaalfvingerige darm (of een geschiedenis van) hebt, vertel uw arts of apotheker alvorens het gel te gebruiken.

 

Het nemen van andere geneesmiddelen

Gelieve te vertellen uw arts of apotheker als u neemt, of hebben onlangs, een andere geneesmiddelen genomen, met inbegrip van die verkregen zonder een voorschrift.

Gebruik geen Diclofenac Diethylammonium Emulgel als u diclofenac reeds tabletten of andere NSAID-pijn/ontstekingstabletten (b.v. aspirin of ibuprofen) neemt.

 

Zwangerschap en het De borst geven

Als u zwanger of de borst gevend bent, denk u zwanger kunt zijn of van plan bent om een baby te hebben, uw arts of apotheker om raad vragen alvorens deze geneeskunde te nemen.

Diclofenac Diethylammonium Emulgel moet niet tijdens de laatste 3 maanden van zwangerschap worden gebruikt, aangezien het uw ongeboren kind kon berokkenen of problemen veroorzaken bij levering. Diclofenac Diethylammonium Emulgel zou slechts onder medisch advies tijdens de eerste 6 maanden van zwangerschap moeten worden gebruikt en de dosis zou als laag en duur van behandeling moeten worden gehouden zo plotseling mogelijk.

Diclofenac Diethylammonium Emulgel zou slechts onder medisch advies tijdens het de borst geven moeten worden gebruikt aangezien diclofenac in moedermelk in kleine bedragen overgaat. Nochtans, zou Diclofenac Diethylammonium Emulgel niet op de borsten van de verzorging van moeders noch elders op grote gebieden van huid of voor een lange periode van tijd moeten worden toegepast.

Raadpleeg uw arts of apotheker voor verdere informatie als u zwanger of de borst gevend bent.

 

Het drijven van en het gebruiken van machines

Diclofenac Diethylammonium Emulgel, wanneer gebruikt zoals geleid, wordt verwacht om geen effect op uw capaciteit te hebben om machines te drijven of te gebruiken.

 

Belangrijke informatie over enkele ingrediënten van Diclofenac Diethylammonium Emulgel

De gelformulering bevat propyleenglycol en benzyl benzoate, die milde gelokaliseerde huidirritatie in sommige mensen kunnen veroorzaken.

 

3. HOE TE OM DICLOFENAC DIETHYLAMMONIUM EMULGEL TE GEBRUIKEN

• Gebruik precies altijd Diclofenac Diethylammonium Emulgel aangezien uw arts u heeft verteld.

• Het gel is voor extern slechts gebruik. Gebruik het niet in uw mond. Informeer onmiddellijk uw arts in het geval van het toevallige slikken.

• Zet geen Diclofenac Diethylammonium Emulgel in uw ogen. Als dit gebeurt, spoel goed uw ogen met schoon water. Zie uw arts of apotheker als om het even welk ongemak voortduurt.

 

Volwassenen

1. Neem de buis uit het karton: Schroef en verwijder GLB los. Wanneer voor het eerst het gebruiken, keer GLB om, neem met de pijp in dienst, verdraai en verwijder de verbinding uit de buis. Gebruik niet als de verbinding gebroken is.

2. Druk zacht uit een kleine hoeveelheid gel van de buis en ben 4 keer per dag op pijnlijk of gezweld gebied 3 van toepassing, langzaam wrijvend in de huid. Het nodig bedrag zal afhankelijk van de grootte van het pijnlijke of gezwelde gebied variëren; een bedrag die zich in grootte van a1-stuiver aan een 2 pence stuk uitstrekken zal gewoonlijk volstaan. U kunt een licht het koelen effect opmerken wanneer u het gel binnen wrijft.

3. Wrijf niet het gel in besnoeiingen, open wonden of een ander gebied waar de huid abnormaal is. Na het wrijven van het gel in de huid, behandel niet met verbanden of pleister.

4. Ben zorgvuldig om het gel in uw ogen niet te krijgen. Als dit gebeurt, spoel uw ogen met schoon water en vertel uw arts.

5. Was uw handen na het wrijven in Diclofenac Diethylammonium Emulgel, tenzij uw handen de plaats die zijn worden behandeld. Vervang GLB.

6. Sta minstens vier uren tussen toepassingen van het gel toe. Ben niet meer dan 4 keer tijdens enige 24 uurperiode van toepassing.

Deze geneeskunde wordt niet geadviseerd voor gebruik in kinderen onder 14 jaar oud.

 

Gebruik meer dan geen Diclofenac Diethylammonium Emulgel voor:

• 2 weken voor spier en verbindingenverwondingen (b.v. verstuikingen, spanningen, kneuzingen) of tendonitis.

• Als u het gel voor artritis gebruikt, kan uw arts wensen om uw behandeling regelmatig te herzien.

Als de symptomen niet binnen dit keer verbeteren, of zij slechter worden, raadpleeg uw arts. In kinderen van 14 jaar en ouder, als dit product meer dan 7 dagen voor pijnhulp wordt vereist of als de symptomen geduldig/de ouders van de adolescent wordt geadviseerd verergeren om een arts te raadplegen.

 

Als u meer Diclofenac Diethylammonium Emulgel dan gebruikt zou u moeten

Als u of een kind toevallig Diclofenac Diethylammonium Emulgel slikt, contacteer onmiddellijk uw arts of ongeval en noodsituatieafdeling.

Als u vergeet om Diclofenac Diethylammonium Emulgel te gebruiken

Als u uw toepassing van Diclofenac Diethylammonium Emulgel op het juiste moment mist, pas het toe zodra u zich dan draagt normaal herinnert. Pas geen dubbele hoeveelheid toe om een vergeten toepassing goed te maken.

Als u om het even welke verdere vragen over het gebruik van dit product hebt, vraag uw apotheker.

 

4. MOGELIJKE BIJWERKINGEN

Als alle geneesmiddelen, kan Diclofenac Diethylammonium Emulgel bijwerkingen veroorzaken, hoewel niet iedereen hen krijgt.

Sommige zeldzame en zeer zeldzame bijwerkingen zouden ernstig kunnen zijn

Als u om het even welke volgende tekens van allergie ervaart, HOUD op gebruikend Diclofenac Diethylammonium Emulgel en vertel een arts of een apotheker onmiddellijk:

Huiduitbarsting met blaren; bijenkorven (kan tussen 1 en 10 in elke 10.000 mensen beïnvloeden).

Het piepen, dyspnoe of het voelen van strakheid in de borst (astma) (kan minder dan 1 in elke 10.000 mensen beïnvloeden).

Het zwellen van het gezicht, de lippen, de tong of de keel (kan minder dan 1 in elke 10.000 mensen beïnvloeden).

De overkantgevolgen die kunnen voorkomen zijn gewoonlijk mild, overgaand en onschadelijk (als u betrokken bent, een arts of een apotheker vertelt).

Gemeenschappelijke zijdegevolgen (kan tussen 1 en 10 in elke 100 mensen beïnvloeden) Huiduitbarsting, het jeuken, het rood worden of het smarting van de huid

De zeer zeldzame bijwerkingen (kan minder dan 1 in elke 10.000 mensen beïnvloeden) De huid kan voor de zon gevoeliger zijn. De mogelijke tekens zijn zonnebrand met het jeuken, het zwellen en het verschroeien.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)