801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenDe Zalf van de gelroom

Oestrogeen Vervoegde API van de de Roomzalf van het Roomgel USP Gebeëindigde Dosering

Oestrogeen Vervoegde API van de de Roomzalf van het Roomgel USP Gebeëindigde Dosering

  • Estrogen Conjugated Cream Gel Cream Ointment API USP Finished Dosages
 • Estrogen Conjugated Cream Gel Cream Ointment API USP Finished Dosages

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: CHINA
  Merknaam: Newlystar
  Certificering: GMP
  Modelnummer: 0.625mg/g, 43g/tube

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 10000 buizen
  Prijs: Negotiation
  Verpakking Details: één buis/doos
  Levertijd: 45 dagen
  Betalingscondities: L/C, T/T
  Levering vermogen: 200, 000 buizen per dag
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Sterkte: 0.625mg/g, 43g/tube Verpakking: één buis/doos
  Doseringsvorm: Room Actieve ingrediënten: Vervoegd Oestrogeen
  Hoog licht:

  Skin care medication

  ,

  Skin Care Ointment

  Oestrogeen Vervoegde API van de de Roomzalf van het Roomgel USP Gebeëindigde Dosering

   

   

   

  PRODUCT: Vervoegde Oestrogenenroom

  Dosering en Strenth: Room, 0.625mg/g
  VERPAKKING: 43g/tube, 1tube/box

  Norm: API volgens USP, gebeëindigde doserings binnenshuis norm

  Dossier: Klaar voor te leggen

   

  AANWIJZINGEN EN GEBRUIK:

  De vervoegde therapie van de Oestrogenen Vaginale Room is vermeld in de behandeling van atrophische vaginitis en kraurosisvulvae.

   

  DOSERING EN BELEID:

  Het gebruik van Vervoegde Oestrogenen Vaginale Room, alleen of in combinatie met progestin, zou tot de kortste duur moeten worden beperkt verenigbaar met behandelingsdoelstellingen en risico's voor de individuele vrouw. De patiënten zouden periodiek klinisch moeten worden opnieuw beoordeeld aangewezen (bijvoorbeeld met de intervallen van 3 maanden aan van 6 maanden) om te bepalen als de behandeling nog noodzakelijk is. Voor vrouwen met een baarmoeder, zouden de adequate kenmerkende maatregelen, zoals endometrial bemonstering, wanneer vermeld, moeten worden ondernomen om uit te sluiten malignancy in gevallen van het blijvende of terugkomende abnormale vaginale aftappen undiagnosed.

  Cyclisch gegeven voor gebruik op korte termijn slechts:

  Voor behandeling van atrophische vaginitis, of kraurosisvulvae. De laagste dosis die zal controleren

  de symptomen zouden moeten worden gekozen en het medicijn zou zo onmiddellijk mogelijk moeten worden beëindigd. Het beleid zou cyclisch moeten zijn (drie weken en één week weg).

  Gebruikelijke Doseringswaaier:

  ½ aan 2 g dagelijks, intravaginally, afhankelijk van de strengheid van de voorwaarde.

   

  CONTRA-INDICATIES:

  De vervoegde therapie van de Oestrogenen Vaginale Room niet in vrouwen met om het even welke volgend moeten zou worden gebruikt

  voorwaarden:

  1. Undiagnosed het abnormale genitale aftappen.

  2. Het geweten, verdacht, of geschiedenis van kanker van de borst.

  3. Bekende of veronderstelde oestrogeen-afhankelijke neoplasia.

  4. Actieve diepe adertrombose, longembolie of een geschiedenis van deze voorwaarden.

  5. Actieve of recente (binnen afgelopen jaar) slagaderlijke thromboembolic ziekte (bijvoorbeeld, slag,

  myocardiaal infarct).

  6. Leverdysfunctie of ziekte.

  7. Bekende hypergevoeligheid aan om het even welke ingrediënten in Vervoegde Oestrogenen Vaginale Room.

  8. Bekende of veronderstelde zwangerschap.

   

  OVERDOSIS:

  De overdosis van oestrogeen kan misselijkheid en het braken veroorzaken, borsttederheid, buikpijn, slaperigheid/moeheid; en terugtrekking het aftappen kan in wijfjes voorkomen. De behandeling van overdosis bestaat uit beëindiging van Vervoegde Oestrogenentherapie met instelling van aangewezen symptomatische zorg.

   

  KLINISCHE FARMACOLOGIE:

  De endogene oestrogenen zijn grotendeels de oorzaak van de ontwikkeling en het behoud van het vrouwelijke reproductieve systeem en de secundaire seksuele kenmerken. Hoewel er doorgevende oestrogenen in een dynamisch evenwicht van metabolische onderlinge verwisselingen bestaan, is estradiol het belangrijkste intracellular menselijke oestrogeen en is wezenlijk meer machtig dan zijn metabolites, estrone en oestriol, op het receptorniveau.

  De primaire bron van oestrogeen in normaal cirkelende volwassen vrouwen is de ovariale follikel, die mcg 70 tot 500 dagelijks van estradiol, afhankelijk van de fase van de menstruele cyclus afscheidt. Na overgang, wordt het meeste endogeen oestrogeen geproduceerd door omzetting van androstenedione, die door het cortex, aan estrone door randweefsels wordt afgescheiden. Aldus, zijn estrone en de sulfaat-vervoegde vorm, estronesulfaat, het overvloedigste doorgevende oestrogeen in postmenopausal vrouwen.

  De oestrogenen handelen door het binden aan kernreceptoren in oestrogeen-ontvankelijke weefsels. Tot op heden, zijn twee oestrogeenreceptoren geïdentificeerd. Deze variëren in aandeel van weefsel aan weefsel.

  De doorgevende oestrogenen moduleren de slijmachtige afscheiding van gonadotropins, die hormoon (LH) luteinizing en koppelt het follikel bevorderende hormoon (FSH), door negatief mechanisme terug. De oestrogenen handelen om de opgeheven niveaus van deze gonadotropins te verminderen die in postmenopausal vrouwen wordt gezien.

   

  Mechanisme van actie:

  Alle oestrogeenproducten bootsen de gevolgen van endogene oestrogenen in het lichaam na die van de ontwikkeling en het behoud van het vrouwelijke reproductieve systeem en de secundaire seksuele kenmerken de oorzaak zijn. De oestrogenenhandeling door aan oestrogeenreceptoren op een grote verscheidenheid van weefsels in het lichaam te binden en de slijmachtige afscheiding van gonadotropins te moduleren, die hormoon (LH) en follikel bevorderend hormoon (FSH) luteinizing door negatief koppelt mechanisme terug. Voorafgaand aan overgang, is de primaire bron van oestrogeen de ovariale follikel, die 70-500 microgrammen dagelijks van estradiol, afhankelijk van de fase van de menstruele cyclus afscheidt. Nochtans, zodra een vrouw ophoudt ovulerend zijn er een scherpe daling in de productie van progesterone en estradiol door de eierstokken en een voortvloeiende schommeling in links en FSH toe te schrijven aan een gebrek van koppelt controle terug. Deze verschuiving in hormoonproductie is grotendeels de oorzaak van veel van de symptomen die tijdens en na overgang worden ervaren en omvat opvliegingen en andere vasomotorische symptomen, pijnlijke betrekkingen, vaginale droogte, en vulvovaginal atrophy. Deze symptomen kunnen worden verminderd door veel van de hormonen die tijdens en na overgang worden verloren met synthetisch te vervangen of natuurlijk - voorkomende vormen, in een therapie die als de Therapie (HRT) wordt bekend van de Hormoonvervanging.

   

  Contactgegevens
  Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

  Contactpersoon: Luke Liu

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten