801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenDe Zalf van de gelroom

Dipropionate van Betamethasone van de gelroom Room USP Adrenocorticosteroid

Dipropionate van Betamethasone van de gelroom Room USP Adrenocorticosteroid

Gel Cream Betamethasone Dipropionate Cream USP Adrenocorticosteroid

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 0.05%:15g, buis

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100, 000 buizen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: één buis/doos
Levertijd: 45 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 200, 000 buizen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Betamethasonedipropionate Room Specificatie: 0.05%:15g, buis
standaard: BP, USP verpakking: één buis/doos

Dipropionate van Betamethasone van de gelroom Room USP Adrenocorticosteroid

 

 

Product: Betamethasonedipropionate Room

Specificatie: 0.05%:15g, buis

Norm: BP, USP

Verpakking: één buis/doos

 

Therapeutische indicaties:

Betamethasonedipropionate is synthetische fluorinated corticosteroid. Het is actief topically en veroorzaakt een snelle en aanhoudende reactie in eczema en dermatitis allerhande, met inbegrip van atopic eczema, photodermatitis, korstmosplanus, korstmossimplex, prurigonodularis, schijfvormig lupus erythematosus, necrobiosislipoidica, pretibial myxoedema en erythroderma. Het is ook efficiënt in de minder ontvankelijke voorwaarden zoals psoriasis van scalp en chronische plaquepsoriasis van de handen en de voeten, maar exclusief wijdverspreide plaquepsoriasis.

 

Dosering en methode van beleid:

Volwassenen en Kinderen:

Eens aan tweemaal daags. In de meeste gevallen zou een dunne film van Diprosone-Room moeten worden toegepast om het getroffen gebied tweemaal daags te behandelen. Voor sommige patiënten kan de adequate onderhoudstherapie met minder frequente toepassing worden bereikt.

De Diprosoneroom is vooral aangewezen voor vochtige of het huilen oppervlakten en de zalf voor droog, lichenifield of geschubde letsels maar dit is niet onveranderlijk zo.

De controle over het doseringsregime kan tijdens intermitterende en onderhoudstherapie worden bereikt door Diprobase-Room of Zalf, de basisvoertuigen van de Room en de Zalf van Diprosone te gebruiken. Dergelijke controle kan noodzakelijk in milde en het verbeteren droge huidvoorwaarden zijn die lage dosis steroid behandeling vereisen.

 

Contra-indicaties:

Rosacea, acne, perioral dermatitis, perianale en genitale jeuk. De hypergevoeligheid aan om het even welke ingrediënten van de Diprosone-presentaties indicat vormen een contra- voor hun gebruik zoals de tuberculeuze en meest virale letsels van de huid, in het bijzonder herpessimplex, koepokken, varicella. Diprosone zou niet in servetuitbarstingen, schimmel of bacteriële huidbesmettingen zonder geschikte bijkomende therapie tegen infecties moeten worden gebruikt.

 

Speciale waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen voor gebruik:

De lokale en systemische giftigheid is gemeenschappelijk, vooral volgend lang ononderbroken gebruik op grote gebieden van beschadigde huid, in buigingen of met polytheenocclusie. Indien gebruikt in kinderen of op gezicht zouden de cursussen tot 5 dagen moeten worden beperkt. De ononderbroken therapie op lange termijn zou in alle patiënten ongeacht leeftijd moeten worden vermeden.

De occlusie moet niet worden gebruikt.

Actuele corticosteroids kunnen in psoriasis om een aantal redenen, met inbegrip van reactieinstortingen na ontwikkeling van tolerantie, risico van algemene puistige psoriasis en lokale systemische giftigheid gevaarlijk zijn toe te schrijven aan geschade barrièrefunctie van de huid. De zorgvuldige geduldige supervisie is belangrijk.

Algemeen: De systemische absorptie van actuele corticosteroids kan omkeerbare HPA-asafschaffing met het potentieel voor glucocorticosteroidontoereikendheid na terugtrekking van behandeling veroorzaken. De manifestaties van het syndroom van Cushing kunnen ook in sommige patiënten door systemische absorptie van actuele corticosteroids worden veroorzaakt terwijl bij de behandeling. De patiënten die een grote dosis machtige actuele die steroïden ontvangen op een grote oppervlakte worden toegepast zouden periodiek voor bewijsmateriaal van HPA-asafschaffing moeten worden geëvalueerd. Als HPA-de asafschaffing wordt genoteerd, zou een poging moeten worden gemaakt om de drug terug te trekken, de frequentie van toepassing te verminderen, of minder machtige corticosteroid te substitueren.

De terugwinning van HPA-asfunctie is over het algemeen snel en volledig op beëindiging van de drug. Niet vaak, kunnen de tekens en de symptomen van steroid terugtrekking voorkomen, vereisend supplementaire systemische corticosteroids.

Om het even welke bijwerkingen die na systemisch gebruik van corticosteroids, met inbegrip van bijnierafschaffing worden gemeld, kunnen ook met actuele corticosteroids, vooral in zuigelingen en kinderen voorkomen.

De pediatrische patiënten kunnen voor systemische giftigheid van equivalente doses vatbaarder zijn toe te schrijven aan hun grotere huidoppervlakte aan de verhoudingen van de lichaamsmassa.

Als de irritatie zich ontwikkelt, zou de behandeling beëindigde en aangewezen ingestelde therapie moeten zijn. Diprosone is niet voor ooggebruik.

De visuele storing kan met systemisch en actueel (met inbegrip van, intranasal, geïnhaleerd en intraocular) corticosteroid gebruik worden gemeld. Als een patiënt met symptomen zoals vage visie of andere visuele storingen voorstelt, zou de patiënt voor verwijzing aan een oftalmoloog voor evaluatie van mogelijke oorzaken van visuele storingen moeten worden overwogen die cataract, glaucoom of zeldzame ziekten zoals centraal sereus chorioretinopathy (CSCR) kunnen omvatten die na gebruik van systemische en actuele corticosteroids zijn gemeld. Pediatrische populatie:

De pediatrische patiënten kunnen de grotere aantonen gevoeligheid aan actueel HPA-asafschaffing en aan exogene corticosteroid-veroorzaakte HPA-asafschaffing en aan exogene corticosteroid gevolgen dan volwassen patiënten wegens grotere absorptie toe te schrijven aan een grotere huidoppervlakte aan lichaamsgewichtverhouding corticosteroidinduced. HPA-de asafschaffing, het syndroom van Cushing en intracranial hypertensie zijn in pediatrische patiënten gemeld die actuele corticosteroids ontvangen. De manifestaties van bijnierafschaffing in pediatrische patiënten omvatten lineaire de groeivertraging, vertraagde gewichtsaanwinst, lage plasmacortisol niveaus en een ontbreken van reactie op ACTH stimulatie. De manifestaties van intracranial hypertensie omvatten het doen zwellen fontanelle, hoofdpijnen en tweezijdige papilledema.

 

Interactie met andere geneesmiddelen en andere vormen van interactie:

Verklaard niets.

 

Zwangerschap en lactatie:

Er zijn geen adequate en goed gecontroleerde studies van het teratogenic potentieel van topically toegepaste corticosteroids in zwangere vrouwen. Daarom zouden de actuele steroïden tijdens zwangerschap moeten worden gebruikt slechts als het mogelijke voordeel het potentiële risico voor het foetus rechtvaardigt.

Het is niet geweten of het actuele beleid van corticosteroids in voldoende systemische absorptie zou resulteren om opspoorbare hoeveelheden in moedermelk te veroorzaken. Systemisch beheerde worden corticosteroids afgescheiden in moedermelk in hoeveelheden waarschijnlijk om geen schadelijk effect op de zuigeling te hebben. Niettemin, zou een besluit moeten worden genomen of om de drug te beëindigen, rekening houdend met het belang van de drug aan de moeder.

 

Gevolgen voor capaciteit om machines te drijven en te gebruiken:

Verklaard niets.

 

Ongewenste gevolgen:

De voorbereidingen van de Diprosonehuid worden over het algemeen goed getolereerd en de bijwerkingen zijn zeldzaam. De systemische absorptie van betamethasonedipropionate kan worden verhoogd als de uitgebreide lichaamsoppervlakten of de huidvouwen voor lange perioden of met bovenmatige hoeveelheden steroïden worden behandeld. De geschikte voorzorgsmaatregelen zouden in deze omstandigheden, in het bijzonder met zuigelingen en kinderen moeten worden genomen.

De volgende lokale bijwerkingen die met het gebruik van Diprosone zijn gemeld omvatten: het branden, het jeuken, irritatie, droogte, folliculitis, hypertrichosis, acneiform uitbarstingen, hypopigmentation, perioral dermatitis, allergische contactdermatitis, inweking van de huid, secundaire besmetting, striae en miliaria.

De ononderbroken toepassing zonder onderbreking kan in lokale atrophy van de huid, striae en de oppervlakkige vasculaire uitzetting, in het bijzonder op het gezicht resulteren.

Vage de visie is gemeld met corticosteroid gebruik (gekende niet frequentie).

 

Overdosis:

Het bovenmatige verlengde gebruik van actuele corticosteroids kan pituitaryadrenalfuncties onderdrukken resulterend in secundaire bijnierontoereikendheid die gewoonlijk omkeerbaar is. In zulke gevallen is de aangewezen symptomatische behandeling vermeld. Als HPA-de asafschaffing wordt genoteerd, zou een poging moeten worden gemaakt om de drug terug te trekken, de frequentie van toepassing te verminderen, of minder machtige steroïden te substitueren.

De steroid inhoud van elke buis is zo laag om weinig of geen toxisch effect in de onwaarschijnlijke gebeurtenis van toevallige mondelinge opname te hebben.

 

FARMACOLOGISCHE EIGENSCHAPPEN:

Pharmacodynamic eigenschappen

De Diprosonevoorbereidingen bevatten de dipropionate ester van betamethasone die glucocorticoid tentoonstellend de algemene eigenschappen van corticosteroids is.

In farmacologische dosissen, worden corticosteroids gebruikt hoofdzakelijk voor hun antiinflammatory en/of immune onderdrukkende gevolgen.

Actuele corticosteroids zoals betamethasonedipropionate zijn efficiënt in de behandeling van een waaier van dermatose wegens hun anti-inflammatory, antipruritic en vasoconstrictive acties. Nochtans, terwijl de physiologic, farmacologische en klinische gevolgen van corticosteroids goed - het geweten zijn, zijn de nauwkeurige mechanismen van hun actie in elke ziekte onzeker.

Pharmacokinetic eigenschappen

De omvang van percutane absorptie van actuele corticosteroids wordt bepaald door vele factoren met inbegrip van voertuig, integriteit van de epidermale barrière en het gebruik van occlusieve vullingen.

Actuele corticosteroids kunnen door intacte, normale huid worden geabsorbeerd. De ontsteking en/of andere ziekteprocessen in de huid kunnen percutane absorptie verhogen. De occlusieve vullingen verhogen wezenlijk de percutane absorptie van actuele corticosteroids.

Eens geabsorbeerd door de huid, actuele gaan corticosteroids pharmacokinetic wegen gelijkend op systemisch beheerde corticosteroids in. Corticosteroids zijn verbindend aan plasmaproteïnen in variërende graden, hoofdzakelijk in de lever gemetaboliseerd en door de nieren afgescheiden. Enkele actuele corticosteroids en hun metabolites worden ook afgescheiden in de gal.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)