801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenDe Zalf van de gelroom

Corticosteroid 15g Triamcinolone Acetonide Zalf USP 0,1% voor Huidvoorwaarden

Corticosteroid 15g Triamcinolone Acetonide Zalf USP 0,1% voor Huidvoorwaarden

  • Corticosteroid 15g Triamcinolone Acetonide Ointment USP 0.1% For Skin Conditions
 • Corticosteroid 15g Triamcinolone Acetonide Ointment USP 0.1% For Skin Conditions

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: CHINA
  Merknaam: Newlystar
  Certificering: GMP
  Modelnummer: 0,1%, 15g

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 100, 000 buizen
  Prijs: Negotiation
  Verpakking Details: één buis/doos
  Levertijd: 45days
  Levering vermogen: 200, 000 buizen per dag
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Product: Triamcinolone Acetonide Acetaatzalf Specificatie: 0,1%, 15g
  Norm: BP, USP Verpakking: één buis/doos
  Hoog licht:

  Skin Care Ointment

  ,

  skin care medicine

  Corticosteroid 15g Triamcinolone Acetonide Zalf USP 0,1% voor Huidvoorwaarden

   

   

  Product: Triamcinolone Acetonide Acetaatzalf

  Specificatie: 0,1%, 15g

  Norm: BP, USP

  Verpakking: één buis/doos

   

  BESCHRIJVING:

  Actuele corticosteroids vormen een klasse van hoofdzakelijk synthetische steroïden gebruikt zoals antiinflammatory en antipruritic agenten. De steroïden in deze klasse omvatten triamcinolone acetonide. Triamcinolone acetonide wordt aangewezen chemisch als 9-Fluoro-11β, 16α, acetal 17,21 tetrahydroxypregna-1,4-diene-3,20-dione cyclische 16,17 met aceton. Grafische Formule:

  C24H31FO6, MW 434,50

  Elk gram 0,025%, 0,1%, en 0,5% Triamcinolone Acetonide Room verstrekt 0,25 mg, 1 mg of 5 mg triamcinolone acetonide, respectievelijk, in een verdwijnende roombasis die propyleenglycol, cetearylalcohol (en) bevatten ceteareth-20, witte vaseline, sorbitol oplossing, glyceryl monostearate, monostearate van de polyethyleenglycol, simethicone, sorbinezuur, en gezuiverd water.

   

  KLINISCHE FARMACOLOGIE

  Actuele corticosteroids delen anti ontstekings, antipruritic en vasoconstrictive acties. Het mechanisme van anti-inflammatory activiteit van actuele corticosteroids is onduidelijk. Diverse laboratoriummethodes, met inbegrip van vasoconstrictor analyses, worden gebruikt om kracht en/of klinische efficacies van actuele corticosteroids te vergelijken en te voorspellen. Er is wat bewijsmateriaal om voor te stellen dat een herkenbare correlatie tussen vasoconstrictor kracht en therapeutische doeltreffendheid bij de mens bestaat.

   

  Farmacokinetica

  De omvang van percutane absorptie van actuele corticosteroids wordt bepaald door vele factoren met inbegrip van het voertuig, integriteit van de epidermale barrière, en het gebruik van Verwijzingsidentiteitskaart: 3351219 3 occlusieve vullingen.

  Actuele corticosteroids kunnen van normale intacte huid worden geabsorbeerd. De ontsteking en/of andere ziekteprocessen in de huid verhogen percutane absorptie. De occlusieve vullingen verhogen wezenlijk de percutane absorptie van actuele corticosteroids. Aldus, kunnen de occlusieve vullingen een waardevol therapeutisch toevoegsel voor behandeling van bestand dermatose (zie DOSERING EN BELEID) zijn.

  Eens geabsorbeerd door de huid, actuele worden corticosteroids behandeld door pharmacokinetic wegen gelijkend op systemisch beheerde corticosteroids. Corticosteroids zijn verbindend aan plasmaproteïnen in variërende graden. Corticosteroids worden gemetaboliseerd hoofdzakelijk in de lever en door de nieren dan afgescheiden. Enkele actuele corticosteroids en hun metabolites worden ook afgescheiden in de gal.

   

  AANWIJZINGEN EN GEBRUIK

  Triamcinolone Acetonide Room 0,025%, 0,1% en 0,5% is vermeld voor de hulp van de ontstekings en pruritic manifestaties van corticosteroid-ontvankelijke dermatose.

   

  CONTRA-INDICATIES

  Actuele corticosteroids zijn contraindicated in die patientswith een geschiedenis van hypergevoeligheid aan om het even welke componenten van de voorbereidingen.

   

  VOORZORGSMAATREGELEN

  De algemene Systemische absorptie van actuele corticosteroids heeft omkeerbare de asafschaffing van hypothalamicpituitaryadrenal(hpa), manifestaties van het syndroom van Cushing, hyperglycemie, en glucosuria in sommige patiënten veroorzaakt.

  De voorwaarden die systemische absorptie vergroten omvatten de toepassing van de meer machtige steroïden, gebruik over grote oppervlakten, verlengd gebruik, en de toevoeging van occlusieve vullingen.

  Daarom zouden de patiënten die een grote dosis om het even welke machtige actuele die steroïden ontvangen op een grote oppervlakte of onder een occlusieve vulling worden toegepast periodiek voor bewijsmateriaal van HPA-asafschaffing door de urine vrije cortisol en ACTH stimulatietests te gebruiken, en voor stoornis van thermische homeostase moeten worden geëvalueerd. Als HPA-de asafschaffing of de verhoging van de lichaamstemperatuur voorkomen, zou een poging moeten worden gemaakt om de drug terug te trekken, de frequentie van toepassing te verminderen, minder machtige steroïden te substitueren, of een opeenvolgende benadering te gebruiken wanneer het gebruiken van de occlusieve techniek.

  De terugwinning van HPA-asfunctie en de thermische homeostase zijn over het algemeen snel en volledig op beëindiging van de drug. Niet vaak, kunnen de tekens en de symptomen van steroid terugtrekking voorkomen, vereisend supplementaire systemische corticosteroids. Nu en dan, kan een patiënt een gevoeligheidsreactie op een bepaalde occlusieve het kleden zich materiaal of een kleefstof ontwikkelen en een substituutmateriaal kan noodzakelijk zijn.

  De kinderen kunnen proportioneel grotere hoeveelheden actuele corticosteroids absorberen en zo vatbaarder voor systemische giftigheid (zie VOORZORGSMAATREGELEN, Pediatrisch Gebruik) zijn. Als de irritatie zich ontwikkelt, actuele zouden corticosteroids beëindigde en aangewezen ingestelde therapie moeten zijn.

  In aanwezigheid van dermatologische besmettingen, zou het gebruik van een aangewezen schimmeldodende of antibacteriële agent moeten worden ingesteld. Als een gunstige reactie niet onmiddellijk voorkomt, zou corticosteroid moeten worden beëindigd tot de besmetting voldoende is gecontroleerd.

  Deze voorbereidingen zijn niet voor ooggebruik.

   

  Informatie voor de Patiënt

  De patiënten die actuele corticosteroids gebruiken zouden de volgende informatie en de instructies moeten ontvangen:

  1. Dit medicijn moet worden gebruikt zoals die door de arts wordt geleid. Het is voor dermatologic slechts gebruik. Vermijd contact met de ogen.

  2. De patiënten zouden moeten worden geadviseerd om dit medicijn voor om het even welke wanorde buiten niet te gebruiken waarvoor het werd voorgeschreven.

  3. Het behandelde huidgebied zou niet moeten worden verbonden of of anders occlusief behandeld worden verpakt te zijn tenzij geleid door de arts.

  4. De patiënten zouden om het even welke tekens van lokale bijwerkingen vooral onder occlusieve vulling moeten melden.

  5. De ouders van pediatrische patiënten zouden moeten worden geadviseerd om nauwsluitende luiers of plastic broek die op een kind niet te gebruiken in het luiergebied worden behandeld, aangezien deze kledingstukken occlusieve vullingen kunnen vormen.

   

  Laboratoriumtests

  Een urine vrije cortisol test en ACTH de stimulatietest kunnen nuttig zijn in de evaluatie van HPA-asafschaffing.

   

  Carcinogenese, Mutagenese, en Stoornis van Vruchtbaarheid

  De dierlijke studies op lange termijn zijn niet uitgevoerd om het carcinogene potentieel of het effect op vruchtbaarheid van actuele corticosteroids te evalueren.

  Studies om mutageen karakter met prednisolone en hydrocortisone getoonde negatieve resultaten te bepalen.

  Zwangerschap: Teratogenic Gevolgen

  Category C. Corticosteroids is over het algemeen teratogenic in proefdieren wanneer systemisch beheerd op vrij lage doseringsniveaus. Meer machtige corticosteroids zijn getoond teratogenic om na huidtoepassing in proefdieren te zijn. Er zijn geen adequate en goed-gecontroleerde studies in zwangere vrouwen op teratogenic gevolgen van topically toegepaste corticosteroids. Daarom actuele zouden corticosteroids tijdens zwangerschap moeten worden gebruikt slechts als het mogelijke voordeel het potentiële risico voor het foetus rechtvaardigt. De drugs van deze klasse zouden niet uitgebreid op zwangere patiënten, in hopen, of voor lange perioden van tijd moeten worden gebruikt.

  Pleegmoeders

  Het is niet geweten of het actuele beleid van corticosteroids in voldoende systemische absorptie kon resulteren om opspoorbare hoeveelheden in moedermelk te veroorzaken. Systemisch beheerde worden corticosteroids afgescheiden in moedermelk in hoeveelheden waarschijnlijk om geen schadelijk effect op de zuigeling te hebben. Niettemin, zou de voorzichtigheid moeten worden uitgeoefend wanneer actuele corticosteroids aan een pleegvrouw worden beheerd.

  Pediatrisch Gebruik

  De pediatrische patiënten kunnen de grotere aantonen gevoeligheid aan actueel HPA-asafschaffing en het syndroom van Cushing dan rijpe patiënten wegens een grotere huidoppervlakte aan lichaamsgewichtverhouding corticosteroidinduced.

  HPA-de asafschaffing, het syndroom van Cushing, en intracranial hypertensie zijn in kinderen gemeld die actuele corticosteroids ontvangen. De manifestaties van bijnierafschaffing in kinderen omvatten lineaire de groeivertraging, vertraagde gewichtsaanwinst, lage plasmacortisol niveaus, en ontbreken van reactie op ACTH stimulatie. De manifestaties van intracranial hypertensie omvatten het doen zwellen fontanelles, hoofdpijnen, en tweezijdige papilledema.

  Het beleid van actuele corticosteroids aan kinderen zou tot het minste bedrag moeten worden beperkt compatibel met een efficiënt therapeutisch regime. De chronische corticosteroid therapie kan identiteitskaart van verwijzingen voorzien: 3351219 5 mengen zich in de groei en de ontwikkeling van kinderen.

   

  BIJWERKINGEN

  De volgende lokale bijwerkingen worden gemeld niet vaak met actuele corticosteroids, maar kunnen vaker met het gebruik van occlusieve vullingen (de reacties zijn vermeld in een benaderende dalende orde van voorkomen) voorkomen: het branden, het jeuken, irritatie, droogte, folliculitis, hypertrichosis, acneiform uitbarstingen, hypopigmentation, perioral dermatitis, allergische contactdermatitis, inweking van de huid, secundaire besmetting, huidatrophy, striae, en miliaria.

   

  OVERDOSIS

  Topically toegepaste kunnen corticosteroids in voldoende bedragen worden geabsorbeerd om systemische effecten (zie Algemene VOORZORGSMAATREGELEN,) te veroorzaken.

   

  DOSERING EN BELEID

  Pas keer dagelijks Triamcinolone Acetonide Room 0,025% op het getroffen gebied toe twee tot vier. Oneffenheid in zacht.

  Pas 0,1% of de 0,5% Triamcinolone Acetonide Room, op passende wijze, op het getroffen gebied toe twee tot drie keer dagelijks. Oneffenheid in zacht.

   

  Occlusieve het Kleden zich Techniek

  De occlusieve vullingen kunnen voor het beheer van psoriasis of andere recalc itrant voorwaarden worden gebruikt. Wrijf zacht een kleine hoeveelheid room in het letsel tot het verdwijnt. Reapply de voorbereiding die een film op het letsel, dekking met plooibare niet-poreuze film verlaten, en verzegelt de randen. Indien kan de nodig, extra vochtigheid worden verstrekt door het letsel met een bevochtigde schone katoenen doek vóór de niet-poreuze film te behandelen wordt toegepast of door het getroffen gebied met water onmiddellijk kort nat te maken voorafgaand aan het toepassen van het medicijn. De frequentie van veranderende vullingen wordt het best op individuele basis bepaald. Het kan geschikt zijn om Kenalog-room toe te passen onder een occlusieve vulling in de avond en de vulling in de ochtend (d.w.z., 12 uurocclusie) te verwijderen. Wanneer het gebruiken van het regime van de 12 uurocclusie, zou de extra room, zonder occlusie moeten worden toegepast, in de loop van de dag. Reapplication is essentieel bij elke het kleden zich verandering. Als een besmetting zich ontwikkelt, zou het gebruik van occlusieve vullingen beëindigde en aangewezen antimicrobial ingestelde therapie moeten zijn.

  Contactgegevens
  Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

  Contactpersoon: Luke Liu

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten