801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenOogmedicijn

0,4% het Medicijngentamicin van 10 ml Oogdalingen van het Sulfaatoor/Gentamycin-Oogdalingen

0,4% het Medicijngentamicin van 10 ml Oogdalingen van het Sulfaatoor/Gentamycin-Oogdalingen

0.4% 10 ml Ophthalmic Medication Gentamicin Sulfate Ear Drops / Gentamycin Eye Drops

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 0.4% 10ml

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 200, 000 flessen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: één fles/doos
Levertijd: 45 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 400, 000 flessen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Kracht: 0.4% 10ml verpakking: één fles/doos
Doseringsvorm: Oogdaling Actieve ingrediënten: Gentamycinsulfaat

0,4% het Medicijngentamicin van 10 ml Oogdalingen van het Sulfaatoor/Gentamycin-Oogdalingen

 

 

Product: Het Oog & het Oordalingen van het Gentamycinsulfaat,

Doage en sterkte: Dalingen, 0,4% 10ml

Verpakking: 1bottle/box

Norm: USP/BP

Dossier: Klaar voor te leggen

 

Beschrijving:

Gentamicin het Sulfaat, een in water oplosbaar antibioticum van de aminoglycosidegroep, wordt afgeleid door de groei van Micromonospora-purpurea, actinomycete.

 

Aanwijzing

Gentamicin is de Sulfaat Steriele Oogoplossing vermeld in de actuele behandeling van oculaire bacteriële besmettingen, met inbegrip van bindvliesontsteking, keratitis, keratoconjunctivitis, hoornvlieszweren, blepharitis, blepharoconjunctivitis, scherpe die meibomianitis, en dacryocystitis door vatbare spanningen van de volgende micro-organismen wordt veroorzaakt:

Goudhoudende stafylokok -, Stafylokokepidermidis, Streptococcus pyogenes, Streptokok pneumoniae, Darmbacterie aerogenes, Escherichia coli, Hemophilus - influenzae, Klebsiella pneumoniae, Neisseria gonnoroea, Pseudomonas - aeruginosa, en Serratia marcescens.

 

DOSERING & BELEID

Gentamicin Sulfaat steriele oogoplossing; Druppel één of twee dalingen in het beïnvloede oog in om de vier uren. In strenge besmettingen, kan de dosering zijn gestegen tot zo zoals veel twee dalingen eens elk uur.

 

VOORZORGSMAATREGELEN

Algemeen

Het verlengde gebruik van actuele antibiotica kan tot te sterke groei van nonsusceptible organismen met inbegrip van paddestoelen leiden. De bacteriële weerstand tegen gentamicin kan zich ook ontwikkelen. Als de etterende lossing, de ontsteking of de pijn verergerd worden, zou de patiënt gebruik van het medicijn moeten beëindigen en een arts raadplegen.

Als de irritatie of de hypergevoeligheid aan om het even welke component van de drug zich ontwikkelen, zou de patiënt gebruik van deze voorbereiding moeten beëindigen en de aangewezen therapie zou moeten worden ingesteld.

 

Informatie voor patiënten

Om verontreiniging te vermijden, raak uiteinde van container aan het oog, ooglid of geen oppervlakte.

Carcinogenese, Mutagenese, Stoornis van Vruchtbaarheid

Er zijn geen gepubliceerd kankerverwekkendheid of stoornis van vruchtbaarheidsstudies over gentamicin. De Aminoglycosideantibiotica zijn gevonden niet mutageen om te zijn.

 

Zwangerschap

Zwangerschapscategorie C

 

Gentamicin is getoond om lichaamsgewicht, niergewichten en midden kluwenvormige tellingen bij pasgeboren ratten in te drukken wanneer systemisch beheerd aan zwangere ratten in dagelijkse dosissen ongeveer 500 keer de maximum geadviseerde oog menselijke dosis. Er zijn geen adequate en goed-gecontroleerde studies in zwangere vrouwen. Gentamicin zou tijdens zwangerschap moeten worden gebruikt slechts als het mogelijke voordeel het potentiële risico voor het foetus rechtvaardigt.

 

Pediatrisch Gebruik

De veiligheid en de doeltreffendheid in pasgeborenen zijn niet duidelijk gemaakt.

 

Farmacodynamica

Gentamicin is een breed antibioticum van spectrumaminoglycoside. Het Aminoglycosideswerk door aan de bacteriële jaren '30 ribosomal subeenheid te binden, die verkeerd interpreteren die van t-RNA veroorzaken, de bacterie onbekwaam verlaten om proteïnen samen te stellen essentieel voor zijn groei. Aminoglycosides is nuttig hoofdzakelijk in besmettingen die aërobe, Gramnegatieve bacteriën, zoals Pseudomonas, Acinetobacter, en Darmbacterie impliceren. Bovendien zijn sommige mycobacteriën, met inbegrip van de bacteriën die tuberculose veroorzaken, vatbaar voor aminoglycosides. De besmettingen door Grampositieve bacteriën worden veroorzaakt kunnen ook met aminoglycosides worden behandeld, maar andere types van antibiotica zijn meer machtig en minder beschadigend aan de gastheer die. In het verleden aminoglycosides zijn gebruikt samen met op penicilline betrekking hebbende antibiotica in streptokokkenbesmettingen voor hun synergetische effecten, in het bijzonder in endocarditis. Aminoglycosides is meestal ondoeltreffend tegen anaërobe bacteriën, paddestoelen en virussen.

 

Mechanisme van actie

Aminoglycosides zoals gentamicin „onherroepelijk“ bindt aan specifieke jaren '30-subeenheid proteïnen en 16S rRNA. Specifiek bindt gentamicin aan vier nucleotiden van 16S rRNA en één enkel aminozuur van eiwits12. Dit mengt zich in decoderende plaats in de buurt van nucleotide 1400 in 16S rRNA van jaren '30subeenheid. Dit gebied gaat met de wobble basis in anticodon van tRNA interactie aan. Dit leidt tot interferentie met de complexe initiatie, wordt het verkeerd interpreteren van mRNA zo onjuiste aminozuren in het polypeptide opgenomen tot niet-functionele of giftige peptides leiden en het verbreken die van polysomes in niet-functionele monosomes.

 

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)