801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenOogmedicijn

Ciprofloxacinhcl Ooggeneeskunde 0,3% 3,5 g/Tube, Oogroomzalf

Ciprofloxacinhcl Ooggeneeskunde 0,3% 3,5 g/Tube, Oogroomzalf

Ciprofloxacin HCl Ophthalmic Medicine 0.3% 3.5 g/Tube , Ophthalmic Cream Ointment

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: Oogzalf 0,3%, 3.5g/Tube

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100, 000 buizen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: één buis/doos
Levertijd: 45 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 200, 000 buizen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Ciprofloxacinhcl Room Specificatie: Oogzalf 0,3%, 3.5g/Tube
standaard: BP, USP verpakking: één buis/doos

Ciprofloxacinhcl Ooggeneeskunde 0,3% Oog de Roomzalf van 3,5 g/Tube

 

 

Product: Ciprofloxacinhcl Room

Specificatie: Oogzalf 0,3%, 3.5g/Tube

Norm: BP, USP

Verpakking: één buis/doos

 

Aanwijzingen:

Om hoornvlieszweren te behandelen toe te schrijven aan Pseudomonas goudhoudende aerugi-nosa, Stafylokok -, Stafylokokepidermidis, Streptokok pneumoniae, en misschien Serratia marcescens en Streptokok viridans

Om bacteriële bindvliesontsteking te behandelen toe te schrijven aan Hemophilus - influenzae, goudhoudend S., S.-epidermidis, en misschien S.-pneumoniae

 

Hoe te om ciprofloxacinzalf te gebruiken:

De zalf van gebruiksciprofloxacin zoals die door uw arts wordt geleid. Controleer het etiket op de geneeskunde voor nauwkeurige het doseren instructies.

•De Ciprofloxacinzalf kan rond het oog of in het oog worden gebruikt. Ciprofloxacinzalf in het oog gebruiken, eerst, wast uw handen. Gebruikend uw wijsvinger, trek het lagere ooglid vanaf uw oog om een zak te vormen. Druk een dunne strook van zalf in de zak. Na het gebruiken van ciprofloxacinzalf, sluit zacht uw ogen 1 tot 2 minuten. Was uw handen om eender welke geneeskunde te verwijderen die op hen kan zijn. Veeg het instrumentenuiteinde met een schoon, droog weefsel af.

•Om kiemen te verhinderen uw geneeskunde te vervuilen, raak het instrumentenuiteinde aan geen oppervlakte, met inbegrip van het oog. Houd de container gesloten strak.

•Draag geen contactlenzen terwijl u ciprofloxacinzalf gebruikt. Behandel uw contactlenzen zoals die door de fabrikant worden geleid. Controle met uw arts alvorens u hen gebruikt.

•Om uw besmetting te verklaren volledig, neem/gebruik ciprofloxacinzalf voor de volledige cursus van behandeling. Houd nemend/gebruikend het zelfs als u zich beter in een paar dagen voelt.

•Als u een dosis ciprofloxacinzalf mist, gebruik zo spoedig mogelijk het. Als het bijna tijd voor uw volgende dosis is, sla de gemiste dosis over en keer naar uw regelmatig het doseren programma terug. Gebruik in een keer 2 dosissen niet.

Stel uw Gezondheidszorgverlener om het even welke vragen u over kunt hebben hoe te om ciprofloxacinzalf te gebruiken.

 

Belangrijke veiligheidsinformatie:

•De Ciprofloxacinzalf kan vage visie of gevoeligheid veroorzaken om aan te steken. De zalf van gebruiksciprofloxacin voorzichtig. Drijf of voer andere misschien onveilige taken niet uit tot u weet hoe u aan het reageert.

•Gebruik geen resterende geneeskunde voor het behandelen van andere besmettingen of voorwaarden zonder het controleren met uw arts.

•Ben zeker om ciprofloxacinzalf voor de volledige cursus van behandeling te gebruiken. Als u niet, kan de geneeskunde uw besmetting volledig niet verklaren. De bacteriën konden ook voor dit of andere geneesmiddelen minder gevoelig worden. Dit kon de besmetting moeilijker maken om in de toekomst te behandelen.

•Gebruik op lange termijn of het herhaalde van ciprofloxacinzalf kan een tweede besmetting veroorzaken. Vertel uw arts of komen de tekens van een tweede besmetting voor. Uw geneeskunde kan moeten worden veranderd om dit te behandelen.

•De Ciprofloxacinzalf zou met extreme voorzichtigheid in KINDEREN moeten worden gebruikt jonger dan 2 jaar oud; de veiligheid en de doeltreffendheid in deze kinderen zijn niet bevestigd.

•ZWANGERSCHAP en het DE BORST GEVEN: Als u zwanger wordt, contacteer uw arts. U zult de voordelen en de risico's moeten bespreken om ciprofloxacinzalf te gebruiken terwijl u zwanger bent. Het is niet geweten of wordt deze geneeskunde gevonden in moedermelk na actueel gebruik. Als u bent of de borst zult geven terwijl u ciprofloxacinzalf gebruikt, controleer met uw arts. Bespreek om het even welke mogelijke risico's voor uw baby.

 

Mogelijke bijwerkingen van ciprofloxacinzalf:

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar vele mensen hebben nr, of minder belangrijke, bijwerkingen. Controle met uw arts als om het even welk van de deze meeste Gemeenschappelijke zijdegevolgen voortduren of lastig worden:

Bloeddoorlopen ogen; vage visie; het branden of ongemak; het crusting van oogleden; droge ogen; gevoel van iets in het oog; gevoeligheid voor licht.

Streef direct naar medische aandacht als om het even welk van deze STRENGE bijwerkingen voorkomen:

Strenge allergische reacties (uitbarsting; bijenkorven; het jeuken; moeilijkheid ademhaling; strakheid in de borst; het zwellen van de mond, het gezicht, de lippen, of de tong); ooglid het zwellen; irritatie; visieveranderingen.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)