801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenOogmedicijn

De oog van het het Waterstofchlorideoog van het Medicijnentetracycline Zalf 1% 3.5g 1% 5g

De oog van het het Waterstofchlorideoog van het Medicijnentetracycline Zalf 1% 3.5g 1% 5g

  • Ophthalmic Medications Tetracycline Hydrochloride Eye Ointment 1% 3.5g 1% 5g
 • Ophthalmic Medications Tetracycline Hydrochloride Eye Ointment 1% 3.5g 1% 5g

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: CHINA
  Merknaam: Newlystar
  Certificering: GMP
  Modelnummer: 1%; 3.5g, 1%; 5g

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 100, 000 buizen
  Prijs: Negotiation
  Verpakking Details: één buis/doos
  Levertijd: 45days
  Betalingscondities: L/C, T/T
  Levering vermogen: 200, 000 buizen per dag
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Product: Het Oogzalf van het tetracyclinewaterstofchloride Specificatie: 1%; 3.5g, 1%; 5g
  Norm: USP Verpakking: één buis per doos
  Hoog licht:

  ophthalmic preparations

  ,

  ophthalmic ointment

  De oog van het het Waterstofchlorideoog van het Medicijnentetracycline Zalf 1% 3.5g 1% 5g

   

   

  Product: Het Oogzalf van het tetracyclinewaterstofchloride

  Specificatie: 1%; 3.5g, 1%; 5g

  Norm: USP

  Verpakking: één buis per doos

   

  Beschrijving:

  Het tetracycline is een breed die antibioticum van spectrumpolyketide door de Streptomyces soort van Actinobacteria wordt geproduceerd. Het oefent een bacteriostatisch effect op bacteriën door omkeerbaar aan bacteriële jaren '30 ribosomal subeenheid en het blokkeren inkomende aminoacyl tRNA te binden van het binden aan de plaats van de ribosoomacceptor uit. Het bindt aan de bacteriële ook jaren '50 in zekere mate ribosomal subeenheid en kan het cytoplasmic membraan veranderen veroorzakend intracellular componenten om van bacteriële cellen te lekken.

   

  Aanwijzingen:

  Dit medicijn wordt gebruikt om besmettingen van het oog te behandelen. Het behoort tot een klasse van drugs als tetracycline-type antibiotica wordt bekend dat. Dit medicijn werkt door de groei van bacteriën te vertragen of tegen te houden.

  Dit medicijn behandelt slechts bacteriële oogbesmettingen. Het zal niet voor andere soorten oogbesmettingen werken. Het onnodige gebruik of het misbruik van antibiotisch kan tot zijn verminderde doeltreffendheid leiden.

   

  Hoe te gebruiken:

  Draag geen contactlenzen terwijl u deze geneeskunde gebruikt. Steriliseer contactlenzen volgens de richtingen van de fabrikant, en controle met uw arts alvorens u begint opnieuw gebruikend hen.

  Om oogzalven toe te passen, was eerst handen. Om verontreiniging te vermijden, om zorgvuldig te zijn om het buisuiteinde niet te raken of het te laten uw oog raken. Hel uw hoofdrug over, kijk stijgend, en zacht trekkracht onderaan het lagere ooglid om een zak te maken. Plaats a1/4- aan 1/2-duim (0,6 - aan centimeter 1,3) strook van zalf in de zak, of gebruik zoals die door uw arts wordt geleid. Sluit zacht het oog en rol de oogappel in alle richtingen om het medicijn uit te spreiden. Probeer niet te knipperen en wrijf niet het oog.

  Herhaal deze stappen voor uw ander oog als zo geleid. Ben zo vaak van toepassing zoals geleid door uw arts. Veeg het uiteinde van de zalfbuis met af een schoon weefsel om extra medicijn te verwijderen alvorens het te recapituleren.

  Als u een ander soort oogmedicijn (b.v., dalingen of zalven) gebruikt, wacht minstens 5 tot 10 minuten alvorens andere medicijnen toe te passen. Gebruik oogdalingen vóór oogzalven om de dalingen toe te staan om het oog in te gaan.

  Gebruik regelmatig dit medicijn om het meeste voordeel van het te krijgen. Om u te helpen herinneren zich, gebruik het in dezelfde tijden elke dag. Blijf gebruikend het voor voltijds voorgeschreven. Het tegenhouden van het medicijn kan te spoedig de bacteriën toestaan blijven groeien, wat in een terugkeer van de besmetting kan resulteren.

  Vertel uw arts of duurt uw voorwaarde voort of verergert.

   

  Bijwerkingen:

  //Roodheid en het tijdelijke vage visie oog dat kan voorkomen steekt brandt. Als om het even welk van deze gevolgen voortduren of verergeren, vertel onmiddellijk uw arts of apotheker.

  Herinner dat uw arts dit medicijn heeft voorgeschreven omdat hij of zij heeft beoordeeld dat het voordeel aan u groter is dan het risico van bijwerkingen. Vele mensen die dit medicijn gebruiken hebben geen ernstige bijwerkingen.

  Het gebruik van dit medicijn voor verlengde of herhaalde periodes kan in andere soorten oogbesmettingen, met inbegrip van schimmelbesmettingen resulteren. Contacteer uw arts als u nieuwe oogsymptomen opmerkt.

  Een zeer ernstige allergische reactie op deze drug is zeldzaam. Nochtans, streef naar directe medische aandacht als u om het even welke volgende symptomen van een ernstige allergische reactie opmerkt:

  uitbarsting

  het jeuken/het zwellen (vooral van het gezicht/de tong/de keel)

  strenge duizeligheid

  probleem ademhaling

  Dit is geen volledige lijst van mogelijke bijwerkingen. Als u andere hierboven vermelde gevolgen niet opmerkt, contacteer uw arts of apotheker.

   

  Voorzorgsmaatregelen:

  Alvorens tetracycline te gebruiken, vertel uw arts of apotheker als u voor het allergisch bent; of als u een andere allergieën hebt. Dit product kan inactieve ingrediënten bevatten, die allergische reacties of andere problemen kunnen veroorzaken. Bespreking aan uw apotheker voor nadere informatie.

  Alvorens dit medicijn te gebruiken, vertel uw arts of apotheker uw medische geschiedenis, vooral van:

  andere oogproblemen (b.v., vorige oogbesmetting)

  contactlensgebruik

  Nadat u deze drug toepast, kan uw visie worden tijdelijk vaag. Drijf niet, gebruik machines, of doe geen activiteit die duidelijke visie vereist tot u zeker bent u dergelijke activiteiten kunt veilig uitvoeren.

  Tijdens zwangerschap, zou dit medicijn moeten worden gebruikt wanneer slechts duidelijk nodig. Bespreek de risico's en de voordelen met uw arts.

  Het is niet geweten of deze drug in moedermelk wanneer gegeven als oogzalf overgaat. Raadpleeg uw arts alvorens de borst te geven.

   

  Druginteractie:

  Uw arts of apotheker kan zich reeds van om het even welke mogelijke druginteractie bewust zijn en kan u voor hen controleren. Begin, houd, of verander de dosering van geen geneeskunde tegen alvorens met hen eerst te controleren.

  Alvorens dit medicijn te gebruiken, vertel uw arts of apotheker van alle voorschrift en nonprescription/kruidenproducten u kunt gebruiken, vooral van:

  andere die oogproducten (met inbegrip van schoonheidsmiddelen, nonprescription producten in het oog worden gebruikt)

  Dit document bevat alle mogelijke interactie niet. Daarom alvorens dit product te gebruiken, vertel uw arts of apotheker van alle producten u gebruikt. Houd een lijst van al uw medicijnen met u bij, en deel de lijst met uw arts en apotheker.

  Contactgegevens
  Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

  Contactpersoon: Luke Liu

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten