801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenOogmedicijn

Gentamicin van de het Medicijnzalf van de Sulfaatzalf Oog het Oogdaling

Gentamicin van de het Medicijnzalf van de Sulfaatzalf Oog het Oogdaling

  • Gentamicin Sulfate Ointment Ophthalmic Medication Ointment Eye Drop
 • Gentamicin Sulfate Ointment Ophthalmic Medication Ointment Eye Drop

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: CHINA
  Merknaam: Newlystar
  Certificering: GMP
  Modelnummer: 0,4%, 3g 0,3%, 5g

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 200, 000 flessen
  Prijs: Negotiation
  Verpakking Details: één fles/doos
  Levertijd: 45 dagen
  Betalingscondities: L/C, T/T
  Levering vermogen: 400, 000 flessen per dag
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Sterkte: 0,4%, 3g 0,3%, 5g Verpakking: één fles/doos
  Doseringsvorm: Oogdaling Actieve ingrediënten: Gentamycinsulfaat
  Hoog licht:

  ophthalmic preparations

  ,

  ophthalmic ointment

  Gentamicin van de het Medicijnzalf van de Sulfaatzalf Oog het Oogdaling

   

   

  Het Oogzalf van het Gentamycinsulfaat

  Doage en sterkte: 0,4%, 3g 0,3%, 5g

  Verpakking: 1bottle/box

  Norm: USP/BP

   

  Beschrijving:

  Gentamicin het Sulfaat, een in water oplosbaar antibioticum van de aminoglycosidegroep, wordt afgeleid door de groei van Micromonospora-purpurea, actinomycete.

   

  Hoe te gebruiken:

  Om oogzalf toe te passen, was eerst uw handen. Om verontreiniging te vermijden, om zorgvuldig te zijn om het uiteinde van de buis niet te raken of het te laten uw oog, ooglid, of een andere oppervlakte raken. Ben op de slechts ogen van toepassing. Slik niet of spuit in.

  Draag geen contactlenzen terwijl u dit medicijn gebruikt. Steriliseer contactlenzen volgens de richtingen van de fabrikant, en controle met uw arts alvorens u begint opnieuw gebruikend hen.

  Om oogzalven toe te passen, hel uw hoofdrug over, kijk omhoog, en zacht trekkracht onderaan het lagere ooglid om een zak te maken. Plaats een halve inch (1,3 centimeters) strook van zalf in de zak zoals die door uw arts wordt geleid. Sluit zacht het oog en rol de oogappel in alle richtingen om het medicijn uit te spreiden. Probeer niet te knipperen en wrijf niet het oog. Herhaal deze stappen voor uw ander oog als zo geleid. Veeg het uiteinde van de zalfbuis met af een schoon weefsel om extra medicijn te verwijderen alvorens het te recapituleren. Wacht verscheidene notulen op uw te ontruimen visie alvorens of in werking stellend machines te drijven.

  De dosering is gebaseerd op uw medische voorwaarde en reactie op behandeling. Uw arts kan aan u opdracht geven om dit medicijn te gebruiken vaker eerst, dan gebruik het minder vaak aangezien de besmetting verbetert. Verhoog uw dosis niet of gebruik het vaker dan geleid. Uw arts kan gentamicin dalingen voor gebruik en gentamicin zalf bij bedtijd in de loop van de dag voorschrijven.

  Als u een ander soort oogmedicijn (zoals dalingen of zalven) gebruikt, wacht minstens 5 minuten alvorens andere medicijnen toe te passen. Gebruik oogdalingen vóór oogzalven om de dalingen toe te staan om het oog in te gaan.

  Gebruik regelmatig dit medicijn om het meeste voordeel van het te krijgen. Om u te helpen herinneren zich, gebruik het in dezelfde tijden elke dag. Blijf gebruikend het voor voltijds voorgeschreven. Het tegenhouden van het medicijn kan te spoedig de bacteriën toestaan blijven groeien, wat in een terugkeer van de besmetting kan resulteren.

  Vertel uw arts of duurt uw voorwaarde voort of verergert.

   

  Bijwerkingen:

  //Roodheid of het tijdelijke werkkracht vage visie oog dat kan voorkomen steekt brandt. Als om het even welk van deze gevolgen voortduren of verergeren, vertel onmiddellijk uw arts of apotheker.

  Herinner dat uw arts dit medicijn heeft voorgeschreven omdat hij of zij heeft beoordeeld dat het voordeel aan u groter is dan het risico van bijwerkingen. Vele mensen die dit medicijn gebruiken hebben geen ernstige bijwerkingen.

  Het gebruik van dit medicijn voor verlengde of herhaalde periodes kan in andere soorten oogbesmettingen, met inbegrip van schimmelbesmettingen resulteren. Houd op gebruikend dit medicijn en contacteer uw arts als u nieuwe of verergerende oogsymptomen opmerkt (zoals pijn, het zwellen, dikke lossing of etters).

  Zelden, gentamicin kunnen de producten in het oog worden gebruikt worden geabsorbeerd en kunnen ernstige bijwerkingen veroorzaken die. Vertel direct uw arts of komen om het even welk van deze zeldzame maar ernstige bijwerkingen voor: het gemakkelijke kneuzen/aftappen, geestelijk/de stemming veranderen (zoals hallucinaties).

  Een zeer ernstige allergische reactie op deze drug is zeldzaam. Nochtans, streef naar directe medische aandacht als u om het even welke symptomen van een ernstige allergische reactie opmerkt, die omvat: uitbarsting die, die/(vooral van het gezicht/de tong/de keel zwelt) jeukt, strenge duizeligheid, probleem ademhaling.

  Dit is geen volledige lijst van mogelijke bijwerkingen. Als u andere hierboven vermelde gevolgen niet opmerkt, contacteer uw arts of apotheker.

   

  Voorzorgsmaatregelen:

  Alvorens gentamicin te gebruiken, vertel uw arts of apotheker als u voor het allergisch bent; of aan andere aminoglycosideantibiotica (zoals tobramycin); of als u een andere allergieën hebt. Dit product kan inactieve ingrediënten bevatten, die allergische reacties of andere problemen kunnen veroorzaken. Bespreking aan uw apotheker voor nadere informatie.

  Alvorens dit medicijn te gebruiken, vertel uw arts of apotheker uw medische geschiedenis, vooral van: contactlensgebruik.

  Nadat u deze drug toepast, kan uw visie worden tijdelijk vaag. Drijf niet, gebruik machines, of doe geen activiteit die duidelijke visie vereist tot u zeker bent u dergelijke activiteiten kunt veilig uitvoeren.

  Vóór het hebben van chirurgie, vertel uw arts of tandarts over alle producten u gebruikt (met inbegrip van voorschriftdrugs, nonprescription drugs, en kruidenproducten).

  Tijdens zwangerschap, zou dit medicijn moeten worden gebruikt wanneer slechts duidelijk nodig. Bespreek de risico's en de voordelen met uw arts.

  Deze drug kan in moedermelk overgaan. Raadpleeg uw arts alvorens de borst te geven.

   

  Farmacodynamica:

  Gentamicin is een breed antibioticum van spectrumaminoglycoside. Het Aminoglycosideswerk door aan de bacteriële jaren '30 ribosomal subeenheid te binden, die verkeerd interpreteren die van t-RNA veroorzaakt, de bacterie onbekwaam verlaat om proteïnen samen te stellen essentieel voor zijn groei. Aminoglycosides is nuttig hoofdzakelijk in besmettingen die aërobe, Gramnegatieve bacteriën, zoals Pseudomonas, Acinetobacter, en Darmbacterie impliceren. Bovendien zijn sommige mycobacteriën, met inbegrip van de bacteriën die tuberculose veroorzaken, vatbaar voor aminoglycosides. De besmettingen door Grampositieve bacteriën worden veroorzaakt kunnen ook met aminoglycosides worden behandeld, maar andere types van antibiotica zijn meer machtig en minder beschadigend aan de gastheer die. In het verleden aminoglycosides zijn gebruikt samen met op penicilline betrekking hebbende antibiotica in streptokokkenbesmettingen voor hun effecten, in het bijzonder in endocarditis. Aminoglycosides is meestal ondoeltreffend tegen anaërobe bacteriën, paddestoelen en virussen.

   

  Mechanisme van actie:

  Aminoglycosides zoals gentamicin „onherroepelijk“ bindt aan specifieke jaren '30-subeenheid proteïnen en 16S rRNA. Specifiek bindt gentamicin aan vier nucleotiden van 16S rRNA en één enkel aminozuur van eiwits12. Dit mengt zich in decoderende plaats in de buurt van nucleotide 1400 in 16S rRNA van jaren '30subeenheid. Dit gebied gaat met de wobble basis in anticodon van tRNA interactie aan. Dit leidt tot interferentie met de complexe initiatie, wordt het verkeerd interpreteren van mRNA zo onjuiste aminozuren in het polypeptide opgenomen tot niet-functionele of giftige peptides leiden en het verbreken die van polysomes in niet-functionele monosomes.

   

  Contactgegevens
  Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

  Contactpersoon: Luke Liu

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten