801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenOogmedicijn

Latanoprost Oogoplossing 125Mcg/2.5Ml, Ooglatanoprost-Medicijn

Latanoprost Oogoplossing 125Mcg/2.5Ml, Ooglatanoprost-Medicijn

  • Latanoprost Ophthalmic Solution 125Mcg / 2.5Ml , Ophthalmic Latanoprost Medication
 • Latanoprost Ophthalmic Solution 125Mcg / 2.5Ml , Ophthalmic Latanoprost Medication

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: CHINA
  Merknaam: Newlystar
  Certificering: GMP
  Modelnummer: 125mcg/2.5ml

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 20000 Flessen
  Prijs: Negotiation
  Verpakking Details: één fles/doos
  Levertijd: 45days
  Betalingscondities: L/C, T/T
  Levering vermogen: 100, 000 flessen per dag
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Product: De Dalingen van het Latanoprostoog Specificatie: 125mcg/2.5ml
  Norm: Binnenshuis Verpakking: één fles/doos
  Hoog licht:

  ophthalmic preparations

  ,

  ophthalmic ointment

  Latanoprost Oogoplossing 125Mcg/2.5Ml, Ooglatanoprost-Medicijn

   

   

  Product: De Dalingen van het Latanoprostoog

  Specificatie: 125mcg/2.5ml

  Norm: Binnenshuis

  Verpakking: één fles/doos

   

  Beschrijving:

  Latanoprost is een prostaglandinef2α analogon. Latanoprost is kleurloos aan lichtjes gele olie die in acetonitrile en vrij oplosbare stof in aceton, ethylalcohol, ethylacetaat, isopropanol, methanol en octanol zeer oplosbaar is. Het is praktisch onoplosbaar in water.

  Wordt de Latanoprost oogoplossing voorzien als steriele, isotone, als buffer opgetreden voor waterige oplossing van latanoprost van pH van ongeveer 6,7 en osmolality van ongeveer 267 mOsmol/kg. Elke ml latanoprost oogoplossing bevat 50 microgrammen van latanoprost. Benzalkoniumchloride, 0,02% wordt toegevoegd als bewaarmiddel. De inactieve ingrediënten zijn: natrium-chloride, tweebasisch natriumfosfaat (vochtvrij), monobasic monohydraat van het natriumfosfaat en water voor injectie. Één daling bevat mcg ongeveer 1,5 van latanoprost.

   

  Aanwijzingen:

  Vermindering van opgeheven intraocular druk in patiënten met open hoekglaucoom en oculaire hypertensie.

  Vermindering van opgeheven intraocular druk in pediatrische patiënten met opgeheven intraocular druk en pediatrisch glaucoom.

   

  Dosering en methode van beleid:

  Oculair gebruik

  Geadviseerde dosering voor volwassenen (met inbegrip van de bejaarden):

  Dosering

  De geadviseerde therapie is eens dagelijks één oogdaling in het beïnvloede oog. Het optimale effect wordt verkregen als Latanoprost in de avond wordt beheerd.

  De dosering van Latanoprost zou niet eens dagelijks moeten overschrijden aangezien men heeft getoond dat het frequentere beleid de intraocular druk vermindert die effect verminderen.

  Als één dosis wordt gemist, zou de behandeling met de volgende dosis moeten verdergaan normaal. Zoals met om het even welke oogdalingen, om mogelijke systemische absorptie te verminderen, adviseert men dat de traanzak bij middelcanthus (punctal occlusie) één minuut wordt samengeperst. Dit zou onmiddellijk na de indruppeling van elke daling moeten worden uitgevoerd.

  De contactlenzen zouden vóór indruppeling van de oogdalingen moeten worden verwijderd en kunnen na 15 minuten worden opnieuw opgenomen.

  Als meer dan één actueel oog geneesmiddel wordt gebruikt, zouden de geneesmiddelen minstens vijf minuten apart moeten worden beheerd.

  Pediatrische populatie:

  Latanoprost kan in pediatrische patiënten bij dezelfde dosering zoals in volwassenen worden gebruikt. Geen gegevens zijn beschikbaar voor vroegtijdige zuigelingen (minder dan 36 weken gestational leeftijds). Gegevens in leeftijdsgroep < 1="" year="">

   

  Farmacodynamica

  Latanoprost is isopropyl esterprodrug die inactief is maar die na hydrolyse aan het zuur van actief wordt. Is de Latanoprost oogoplossing een actueel medicijn dat voor het controleren van de vooruitgang van glaucoom of oculaire hypertensie, door intraocular druk wordt gebruikt te verminderen. Het is een prostaglandineanalogon dat door de afvloeiing van waterige vloeistof van de ogen te verhogen werkt.

   

  Mechanisme van actie

  Latanoprost is een prostaglandinef2a analogon. Specifiek, is Latanoprost prostanoid selectieve de receptoragonist van vriespunt die wordt verondersteld om de intraocular druk (IOP) te verminderen door de afvloeiing van waterig humeur te verhogen. De studies bij dieren en de mens suggereren dat het belangrijkste mechanisme van actie verhoogde uveoscleral is.

  Contactgegevens
  Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

  Contactpersoon: Luke Liu

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten