801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenMondelinge Medicijnen

De dragees van de de Tablettenfilm van Cefuroximeaxetil, 250mg, Mondelinge de Medicijnenantibiotica van 500mg

De dragees van de de Tablettenfilm van Cefuroximeaxetil, 250mg, Mondelinge de Medicijnenantibiotica van 500mg

Cefuroxime Axetil Tablets Film coated Tablets, 250mg, 500mg Oral Medications Antibiotics

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: Filmdragees, 250mg, 500mg

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: één miljoen tabletten
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 10/blaar
Levertijd: 45 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: Één miljoen tabletten per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: De Tabletten van Cefuroximeaxetil Specificatie: Filmdragees, 250mg, 500mg
standaard: BP, USP verpakking: 10/blaar

De dragees van de de Tablettenfilm van Cefuroximeaxetil, 250mg, Mondelinge de Medicijnenantibiotica van 500mg

 

Product: Cefuroxime axetil Tabletten

Specificatie: Filmdragees, 250mg, 500mg

Norm: BP, USP

Verpakking: 10/blaar

 

Beschrijving:

De Cefuroxime axetil tabletten bevatten cefuroxime als cefuroxime axetil. Cefuroxime axetil is een halfsynthetische, breed-spectrumcephalosporin antibioticum voor mondeling beleid. De Cefuroxime axetil tabletten zijn niet bekleed en bevatten het equivalent van 250 of 500 mg cefuroxime als cefuroxime axetil.

 

Aanwijzingen en Gebruik

De Cefuroxime axetil tabletten zijn vermeld voor de behandeling van patiënten met mild die besmettingen te matigen door vatbare aangewezen spanningen van de micro-organismen in de hieronder vermelde voorwaarden worden veroorzaakt:

 

Faryngitis/Amandelontsteking door Streptococcus pyogenes wordt veroorzaakt die.

NOTA: De gebruikelijke drug van keus in de behandeling en de preventie van streptokokkendiebesmettingen, met inbegrip van de profylaxe van acuut reuma, is penicilline door de intramusculaire route wordt gegeven. De Cefuroxime axetil tabletten zijn over het algemeen efficiënt in de uitroeiing van streptokokken van nasopharynx; nochtans, zijn de wezenlijke gegevens die de doeltreffendheid van cefuroxime in de verdere preventie van acuut reuma bepalen niet beschikbaar. Gelieve te merken ook op dat in alle klinische proeven, allen isolates voor zowel penicilline gevoelig moesten zijn en cefuroxime. Er zijn geen gegevens van adequate en goed-gecontroleerde proeven om de doeltreffendheid van cefuroxime in de behandeling van penicillin-resistant spanningen van Streptococcus pyogenes aan te tonen.

Scherpe Bacteriële die Otitis-Media door Streptokok pneumoniae, Hemophilus worden veroorzaakt - influenzae (met inbegrip van bèta-lactamase-produceert spanningen), Moraxella-catarrhalis (met inbegrip van bèta-lactamase-produceert spanningen), of Streptococcus pyogenes.

Scherpe Bacteriële die Maxillary Sinusitis door Streptokok pneumoniae of Hemophilus wordt veroorzaakt - influenzae (slechts niet-bèta-lactamase-produceert spanningen). 

NOTA: Gezien de ontoereikende aantallen isolates van bèta-lactamase-produceert spanningen van Hemophilus - influenzae en Moraxella-catarrhalis die werden verkregen uit klinische proeven met cefuroxime axetil tabletten voor patiënten met scherpe bacteriële maxillary sinusitis, het waren niet mogelijk de doeltreffendheid van cefuroxime axetil tabletten voor sinusbesmettingen potentieel gekend, verondersteld die, of voldoende om te evalueren worden overwogen om worden veroorzaakt door Hemophilus bèta-lactamase-te produceren - influenzae of Moraxella-catarrhalis.

Scherpe Bacteriële Verergeringen van Chronische Bronchitis en Secundaire Bacteriële Besmettingen van Scherpe die Bronchitis door Streptokok pneumoniae, Hemophilus worden veroorzaakt - influenzae (bèta-lactamase negatieve spanningen), of Haemophilus-parainfluenzae (bèta-lactamase negatieve spanningen). 

Ongecompliceerde die Huid en huid-Structuur Besmettingen door goudhoudende Stafylokok - (met inbegrip van bèta-lactamase-produceert spanningen) worden veroorzaakt of Streptococcus pyogenes.

Ongecompliceerde UrinedieLandstreekbesmettingen door pneumoniae van Escherichia coli worden veroorzaakt of Klebsiella.

Ongecompliceerde Gonnoroea, urethraal en endocervical, veroorzaakt door spanningen van Neisseria gonnoroea en ongecompliceerde die gonnoroea penicillinase-te produceren en niet-penicillinase-te produceren, rectaal, in wijfjes, door spanningen van Neisseria gonnoroea worden veroorzaakt niet-penicillinase-te produceren.

Vroege die Lyme-Ziekte (erythema migrans) door Borrelia burgdorferi wordt veroorzaakt.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)