801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenMondelinge Medicijnen

Hypolipidemic Mondelinge Geneeskunde/Atorvastatin-Calciumtabletten 10mg 20mg 10x3 10x10

Hypolipidemic Mondelinge Geneeskunde/Atorvastatin-Calciumtabletten 10mg 20mg 10x3 10x10

  • Hypolipidemic Oral Medicine / Atorvastatin Calcium Tablets 10mg 20mg 10x3 10x10
  • Hypolipidemic Oral Medicine / Atorvastatin Calcium Tablets 10mg 20mg 10x3 10x10
 • Hypolipidemic Oral Medicine / Atorvastatin Calcium Tablets 10mg 20mg 10x3 10x10

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: CHINA
  Merknaam: Newlystar
  Certificering: GMP
  Modelnummer: 10mg, 20mg

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 800 000 lusjes
  Prijs: Begotiation
  Verpakking Details: 10/blaar
  Levertijd: 60 dagen
  Levering vermogen: 800 000 lusjes per dag
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Product: De Tabletten van het Atorvastatincalcium Specificatie: 10mg, 20mg
  Verpakking: 10x3/box, 10x10/box Norm: BP, USP
  Hoog licht:

  oral medicine

  ,

  oral preparation

  Hypolipidemic Tabletten 10mg 20mg 10x3 10x10 van het Atorvastatincalcium

   

   

  Product: De Tabletten van het Atorvastatincalcium

  Specificatie: 10mg, 20mg

  Norm: BP, USP

  Verpakking: 10x3/box, 10x10/box

   

  Beschrijving:

  Atorvastatin is een lid van de drugklasse als statins wordt bekend die. Het wordt gebruikt voor het verminderen van cholesterol. Atorvastatin is een concurrerende inhibitor van hydroxymethylglutaryl-coenzyme A (HMG-CoA) reductase, het tarief-bepalend enzym in cholesterolbiosynthese via de mevalonateweg. Reductase HMG-CoA katalyseert de omzetting van HMG-CoA aan mevalonate. Atorvastatinhandelingen hoofdzakelijk in de lever. De verminderde levercholesterolniveaus verhoogt leverbegrijpen van cholesterol en vermindert de niveaus van de plasmacholesterol.

   

  Aanwijzing:

  Mag als primaire preventie in individuen met veelvoudige risicofactoren voor coronaire hartkwaal (CHD) en als secundaire preventie in individuen met CHD worden gebruikt om het risico van myocardiaal infarct (MI), slag, angina, en revascularization procedures te verminderen. Mag worden gebruikt om het risico van cardiovasculaire gebeurtenissen in patiënten met scherp coronair syndroom (ACS) te verminderen. Mag in de behandeling van primaire hypercholesterolemia en gemengde dyslipidemia, homozygous familiehypercholesterolemia, primaire dysbetalipoproteinemia, en/of hypertriglyeridemia als toevoegsel aan dieettherapie worden gebruikt om serumtotaal en low-density lipoproteïnecholesterol (ldl-c), apolipoprotein B (apoB), en triglycerideconcentraties te verminderen, terwijl de niveaus het verhogen van van de high-density lipoproteïnecholesterol (hdl-c).

   

  Farmacodynamica:

  Atorvastatin, een selectieve, concurrerende reductase HMG-CoA inhibitor, wordt gebruikt op lager serumtotaal en LDL-cholesterol, apoB, en triglycerideniveaus terwijl het verhogen van HDL-cholesterol. Hoog ldl-c, laag hdl-c en de hoge TG-concentraties in het plasma worden geassocieerd met verhoogd risico van atherosclerose en hart- en vaatziekte. De totale cholesterol aan verhouding hdl-c is een sterke voorspeller van kransslagaderziekte en de hoge verhoudingen worden geassocieerd met hoger risico van ziekte. De hogere niveaus van hdl-c worden geassocieerd met lager cardiovasculair risico. Door ldl-c en TG te verminderen en hdl-c te verhogen, vermindert atorvastatin het risico van cardiovasculaire morbiditeit en mortaliteit. Atorvastatin heeft een unieke structuur, een lange halveringstijd, en een leverselectiviteit, die zijn grotere LDL-Verminderende kracht in vergelijking met andere reductase HMG-CoA inhibitors verklaren.

   

  Mechanisme van actie:

  Atorvastatin en verbiedt selectief concurrerend leverreductase van enzym HMG-CoA. Aangezien reductase HMG-CoA van het omzetten van HMG-CoA in mevalonate in de weg van de cholesterolbiosynthese de oorzaak is, resulteert dit in een verdere daling van levercholesterolniveaus. De verminderde levercholesterolniveaus bevordert upregulation van leverreceptoren ldl-c die leverbegrijpen van ldl-c verhoogt en serum ldl-c concentraties vermindert.

  Contactgegevens
  Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

  Contactpersoon: Luke Liu

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten