801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenMondelinge Medicijnen

Paracetamol Mondelinge Opschortings Mondelinge Medicijnen/Paracetamol Stroop voor Kind

Paracetamol Mondelinge Opschortings Mondelinge Medicijnen/Paracetamol Stroop voor Kind

Paracetamol Oral Suspension Oral Medications / Paracetamol Syrup For Child

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 120mg/5ml, 250mg/5ml; 100ml

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 50, 000 flessen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: één fles/doos
Levertijd: 45 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 50, 000 flessen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Paracetamol voor Mondelinge Opschorting Specificatie: 120mg/5ml, 250mg/5ml; 100ml
standaard: BP, USP verpakking: één fles/doos

Paracetamol Mondelinge Opschortings Mondelinge Medicijnen/Paracetamol Stroop voor Kind

 

 

Product: Paracetamol voor Mondelinge Opschorting

Specificatie: 120mg/5ml, 250mg/5ml; 100ml

Norm: BP, USP

Verpakking: één fles/doos

 

Beschrijving:

Elke 5ml van mondelinge opschorting bevat 250mg van paracetamol. Het product wordt verpakt in ambertype III glasflessen met hoogte - de stamper duidelijke kappen veilig voor kinderen van het dichtheidspolypropyleen met polyethyleenvoeringen, in pakgrootte van 100ml en 200ml van mondelinge opschorting. De flessen worden ingepakt met een lepel met een maatregel van 2.5ml en 5ml-en Geduldige Informatiepamfletten in karton buitenkartons.

 

Aanwijzingen en Gebruik

Voor de behandeling van mild om pijn, met inbegrip van hoofdpijn, migraine, neuralgie, tandpijn, keelpijn, periodepijnen, pijnen en pijnen te matigen.

Voor de vermindering van koorts en om als adjunctive behandeling worden gebruikt om symptomen van koude en griep te verlichten.

 

Farmacodynamica

Acetaminophen (USAN) of Paracetamol (INN) zijn een wijd gebruikte pijnstillende en koortswerende drug die voor de hulp van koorts, hoofdpijnen, en andere minder belangrijke pijnen en pijnen wordt gebruikt. Het is een belangrijk ingrediënt in talrijke koude en griepmedicijnen en vele voorschriftpijnstillende middelen. Het is uiterst veilig in standaarddosissen, maar wegens zijn brede beschikbaarheid, zijn de weloverwogen of toevallige overdosissen niet ongewoon. Acetaminophen, in tegenstelling tot andere gemeenschappelijke pijnstillende middelen zoals aspirin en ibuprofen, heeft geen anti-inflammatory eigenschappen of gevolgen voor plaatjefunctie, en wordt het genoemd niet een lid van de klasse van drugs niet steroidal anti-inflammatory drugs of NSAIDs. Bij therapeutische dosissen acetaminophen irriteert niet de voering van de maag noch beïnvloedt bloedcoagulatie, nierfunctie, of foetale ductusarteriosus (aangezien NSAIDs kan). Als NSAIDs en in tegenstelling tot opioid pijnstillende middelen, acetaminophen veroorzaakt geen euforie of in elk geval verandert geen stemming. Acetaminophen en NSAIDs hebben het voordeel om van problemen met verslaving, afhankelijkheid, tolerantie en terugtrekking volledig vrij te zijn. Acetaminophen wordt gebruikt op zijn of in combinatie met pseudoephedrine, dextromethorphan, chlorpheniramine, diphenhydramine, doxylamine, codeïne, hydrocodone, of oxycodone.

 

Mechanisme van actie

Acetaminophen wordt verondersteld om hoofdzakelijk in CNS te handelen, die de pijndrempel verhogen door beide isoforms van cyclooxygenase, Cox-1, Cox-2, en Cox-3 enzymen te remmen betrokken bij de synthese van prostaglandine(pg). In tegenstelling tot NSAIDs, acetaminophen verbiedt geen cyclooxygenase in randweefsels en, dus, heeft geen rand anti-inflammatory affects. Terwijl aspirin als onomkeerbare inhibitor van COX dienst doet en direct de actieve plaats van het enzym blokkeert, hebben de studies gevonden die onrechtstreeks blokken COX acetaminophen, en die deze blokkade in aanwezigheid van peroxyden ondoeltreffend is. Dit zou kunnen verklaren waarom efficiënt is in het centrale zenuwstelsel en in endothelial cellen maar niet in plaatjes en immune cellen acetaminophen die hoge niveaus van peroxyden hebben. De studies melden ook gegevens die die blokkeren selectief een variant van het COX-enzym voorstellen acetaminophen dat van bekende varianten Cox-1 en Cox-2 verschillend is. Dit enzym wordt nu bedoeld als Cox-3. Zijn nauwkeurig mechanisme van actie is nog slecht begrepen, maar het toekomstige onderzoek kan verder inzicht in hoe verstrekken het werkt. De koortswerende eigenschappen van acetaminophen zijn waarschijnlijk toe te schrijven aan directe gevolgen voor de hitte-regelende centra van de hypothalamus resulterend in randvaatverwijding, zwetend en vandaar hittedissipatie.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)