801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenMondelinge Medicijnen

De Tabletten 2.5mg, de Mondelinge Medicijnen van Glyburide van Glibenclamidetabletten van 5mg

De Tabletten 2.5mg, de Mondelinge Medicijnen van Glyburide van Glibenclamidetabletten van 5mg

Glibenclamide Tablets Glyburide Tablets 2.5mg, 5mg Oral Medications

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 2.5mg, 5mg

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Vijf miljoen tabletten
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 10/doos
Levertijd: 45 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: Één miljoen pillen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: De Tabletten van Glyburide van Glibenclamidetabletten Specificatie: 2.5mg, 5mg
standaard: BP, USP verpakking: 10/doos

De Tabletten 2.5mg, de Mondelinge Medicijnen van Glyburide van Glibenclamidetabletten van 5mg

 

Product: De Tabletten van Glyburide van Glibenclamidetabletten

Specificatie: 2.5mg, 5mg

Norm: BP, USP

Verpakking: 10/doos

 

Beschrijving:

Glibenclamide/Glyburide zijn een mondelinge die antihyperglycemic agent voor de behandeling van niet-insuline-afhankelijke diabetes mellitus (NIDDM) wordt gebruikt. Het behoort tot de sulfonylureaklasse van insuline secretagogues, wat door cellen β van de alvleesklier te bevorderen om insuline vrij te geven handelen. Basis de insulineafscheiding van de Sulfonylureasverhoging zowel als maaltijd-bevorderde insulineversie. De medicijnen in deze klasse verschillen in hun dosis, tarief van absorptie, duur van actie, route van verwijdering en bandplaats op hun receptor van de doel alvleesklier- cel β. Sulfonylureas verhoogt randglucosegebruik, vermindert ook levergluconeogenesis en kan het aantal en de gevoeligheid van insulinereceptoren verhogen. Sulfonylureas wordt geassocieerd met gewichtsaanwinst, niettemin minder dan zo insuline. wegens hun mechanisme van actie, sulfonylureas kan hypoglycemie veroorzaken en verenigbare voedselopname vereisen om dit risico te verminderen. Het risico van hypoglycemie wordt verhoogd in bejaarde, afgemate en ondervoede individuen. Glibenclamide/Glyburide zijn getoond om het vasten plasmaglucose, bloedglucose te verminderen na de maaltijd en glycosolated weerspiegelende hemoglobine (HbA1c) niveaus (van de laatste 8-10 weken van glucosecontrole). Glyburide schijnt volledig gemetaboliseerd, waarschijnlijk in de lever. Hoewel zijn metabolites een klein hypoglycemic effect uitoefenen, wordt hun bijdrage tot hypoglycemic effect van glyburide verondersteld om klinisch onbelangrijk te zijn. Glibenclamide/Glyburide-metabolites worden afgescheiden in urine en faecaliën in ongeveer gelijke aandelen. De halveringstijd van glyburide schijnt onaangetast in die met een creatinineontruiming van groter te zijn dan 29 ml/min/1.73m2.

 

Aanwijzing

Vermeld als toevoegsel aan dieet om de bloedglucose in patiënten met NIDDM te verminderen de waarvan hyperglycemie niet naar genoegen door alleen dieet kan worden gecontroleerd.

 

Farmacodynamica

Glibenclamide/Glyburide, een sulfonylurea antidiabetic agent van de tweede generatie, verminderen scherp bloedglucose door de versie van insuline van de alvleesklier te bevorderen, een effect afhankelijk van functionerende bètacellen in de alvleesklier- eilandjes. Met chronisch beleid in Type II de diabetespatiënten, de bloedglucose die effect verminderen duurt ondanks een geleidelijke daling in de insuline secretorische reactie voort op de drug. De Extrapancreaticgevolgen kunnen in het mechanisme van actie van mondelinge sulfonyl-ureum hypoglycemic drugs worden geïmpliceerd. De combinatie van glibenclamide en metformin kan een synergetisch effect hebben, aangezien beide agenten handelen om glucosetolerantie door verschillende maar bijkomende mechanismen te verbeteren. Naast zijn bloedglucose die acties verminderen, veroorzaken glibenclamide/glyburide een milde diurese door verhoging van nier vrije waterontruiming. Glibenclamide/Glyburide zijn tweemaal zo machtig zoals verwante agentenglipizide van de tweede generatie.

 

Mechanisme van actie

Sulfonylureas zoals glyburide bindt aan ATP-Gevoelige kaliumkanalen op de alvleesklier- celoppervlakte die, die kaliumgeleidingsvermogen verminderen en depolarisatie van het membraan veroorzaken. De depolarisatie bevordert calcium ionentoevloed door voltage-gevoelige calciumkanalen, die intracellular concentraties van calciumionen opheffen, die de afscheiding, of exocytosis, van insuline veroorzaakt.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)