801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenMondelinge Medicijnen

Spironolactonetabletten 25mg, 50mg, de Mondelinge Medicijnen van 100mg

Spironolactonetabletten 25mg, 50mg, de Mondelinge Medicijnen van 100mg

Spironolactone Tablets 25mg, 50mg, 100mg Oral Medications

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 25mg, 50mg, 100mg

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Drie miljoen tabletten
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 10/blaar
Levertijd: 45 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: Één miljoen pillen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Spironolactonetabletten Specificatie: 25mg, 50mg, 100mg
standaard: BP, USP verpakking: 10/blaar

Spironolactonetabletten 25mg, 50mg, de Mondelinge Medicijnen van 100mg

 

Product: Spironolactonetabletten

Specificatie: 25mg, 50mg, 100mg

Norm: BP, USP

Verpakking: 10/blaar

 

Beschrijving:

Spironolactone is praktisch onoplosbaar in water, oplosbaar in alcohol, en vrij oplosbare stof in benzeen en in chloroform.

De inactieve ingrediënten omvatten calciumsulfaat, maïszetmeel, aroma, hypromellose, ijzeroxide, magnesiumstearate, polyethyleenglycol, povidone, en titaandioxide.

 

Aanwijzingen en Gebruik:

Primaire hyperaldosteronism voor:

Het vestigen van de diagnose van primaire hyperaldosteronism door therapeutische proef.

Preoperative behandeling op korte termijn van patiënten met primaire hyperaldosteronism.

Onderhoudstherapie op lange termijn voor patiënten met afzonderlijke aldosterone-producerende bijnieradenomas die om slechte doeltreffende risico's worden beoordeeld te zijn of die chirurgie dalen.

Onderhoudstherapie op lange termijn voor patiënten met tweezijdige micro of macronodular bijnierhyperplasia (idiopathische hyperaldosteronism)

Waterzuchtige voorwaarden voor patiënten met: Congestiehartverlamming, Cirrose van de lever gecombineerd met oedeem en/of buikwaterzucht, Nephrotic syndroom, Essentiële hypertensie, Hypokalemia, Strenge hartverlamming (NYHA-klasse III – IV)

 

Farmacodynamica

Spironolactone is synthetische lactone 17 steroïden die een nier concurrerende aldosterone antagonist in een klasse van geneesmiddelen genoemd kalium-sparende diuretics zijn. Op zijn is, spironolactone slechts zwakke diuretisch, maar het kan met andere diuretics worden gecombineerd. wegens zijn anti-androgeneffect, kan het ook worden gebruikt om hirsutism te behandelen, en is een gemeenschappelijke component in hormoontherapie voor mannelijk-aan-vrouwelijke van geslacht veranderde mensen. Spironolactone remt het effect van aldosterone door voor intracellular aldosterone receptor in de distale buisjecellen te concurreren. Dit verhoogt de afscheiding van water en natrium, terwijl het verminderen van de afscheiding van kalium. Spironolactone heeft een vrij langzaam begin van actie, vergend verscheidene te ontwikkelen dagen zich en zo ook langzaam vermindert het effect.

 

Mechanisme van actie

Spironolactone is een specifieke farmacologische antagonist die van aldosterone, hoofdzakelijk door concurrerende band van receptoren bij de aldosterone-afhankelijke sodium-potassium uitwisselingsplaats handelen in het distale ingewikkelde nierbuisje. De Spironolactoneoorzaken verhoogden hoeveelheden af te scheiden natrium en water, terwijl het kalium wordt behouden. Spironolactone doet zowel als diuretische als dienst als tegen hoge bloeddruk drug door dit mechanisme. Het kan alleen of met andere diuretische agenten worden gegeven die meer proximally in het nierbuisje handelen. Aldosterone staat met een cytoplasmic mineralocorticoid receptor in wisselwerking om de uitdrukking van Na+, k+-ATPase en het Na+-kanaal te verbeteren betrokken bij een vervoer van Na+ K+ in het distale buisje. Spironolactone bindt aan deze mineralcorticoidreceptor, die de acties van aldosterone op genuitdrukking blokkeren. Aldosterone is een hormoon; zijn primaire functie is natrium te behouden en kalium in de nieren af te scheiden.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)