801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenMondelinge Medicijnen

Voglibosetabletten 0.2mg 15's/blaar Mondelinge Medicijnen

Voglibosetabletten 0.2mg 15's/blaar Mondelinge Medicijnen

Voglibose Tablets 0.2mg 15’s/blister Oral Medications

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 0.2mg

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 300, 000 tabletten
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 15's/blaar
Levertijd: 45 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: Één miljoen pillen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Voglibosetabletten Specificatie: 0.2mg
standaard: Binnenshuis verpakking: 15's/blaar

Voglibosetabletten 0.2mg 15's/blaar Mondelinge Medicijnen

 

Product: Voglibosetabletten

Specificatie: 0.2mg

Norm: Binnenshuis

Verpakking: 15's/blaar

 

Beschrijving:

Voglibose behoort tot categorie van inositol drugs. Voglibose is een type van hypoglycemic agenten.

Voglibose verbiedt het hydrolase (alpha- gluosidase) enzym voor disachariden dat decoposition van disachariden in monosaccharides in de darm katalyseert. Daardoor, vertraagt het de spijsvertering en de absorptie van koolhydraat, resulterend in verbetering van hyperglycemie na de maaltijd.

 

Aanwijzingen en Gebruik:

Voglibose is vermeld voor verbetering van hyperglycemie na de maaltijd in mellitus diabetes slechts wanneer het dieet en/of de oefening of mondelinge hyperglycemic drug of Insulinevoorbereiding naast dieet en/of de oefening, niet in de adequate glycemic controle (van Glycemic) resulteren. Het vermijden van hoog de glucoseniveau na de maaltijd (van het aftermeals) bloed is één van de belangrijkste voordelen van drug.

 

Farmacodynamica

Voglibose, een alpha--glucosidaseinhibitor, is een synthetische samenstelling met machtige en het verdragen therapeutische efficacies tegen wanorde van sensorisch, motor en autonome zenuwsystemen toe te schrijven aan mellitus diabetes. De drug werd goedgekeurd in Japan in 1994 voor de behandeling van diabetes, en het is onder verder onderzoek door Takeda voor de behandeling van geschade glucosetolerantie. De alpha--glucosidaseinhibitors zijn mondelinge die anti-diabetic drugs voor diabetes mellitus type worden gebruikt - 2 die door de spijsvertering van complexe koolhydraten werken (zoals zetmeel) te verhinderen. De complexe koolhydraten worden normaal omgezet in eenvoudige suikers (monosaccharides) die door de darm kunnen worden geabsorbeerd. Vandaar, verminderen de alpha--glucosidaseinhibitors het effect van complexe koolhydraten op bloedsuiker.

 

Mechanisme van actie

De alpha--glucosidaseinhibitors zijn sachariden die als concurrerende inhibitors van enzymen nodig dienst doen om koolhydraten te verteren: specifiek alpha--glucosidaseenzymen in de borstelgrens van de dunne darmen. Verbindende intestinale alpha--glucosidases hydroliseren oligosaccharides, trisaccharide, en disachariden aan glucose en andere monosaccharides in de dunne darm. Acarbose blokkeert ook alvleesklier- alpha-amylase naast het verbieden van verbindende alpha--glucosidases. Alvleesklier- alpha-amylase hydroliseert complex zetmeel aan oligosaccharides in het lumen van de dunne darm. De remming van deze enzymsystemen verlaagt het tarief van spijsvertering van complexe koolhydraten. Minder glucose wordt geabsorbeerd omdat de koolhydraten niet in glucosemolecules worden opgesplitst. In diabetespatiënten, moet het effect op korte termijn van deze drugstherapie de huidige niveaus van de bloedglucose verminderen: het effect op lange termijn is een kleine vermindering van niveau hemoglobine-A1c.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)