801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenMondelinge Medicijnen

Van de Medicijnenescitalopram van antikalmeringsmiddeldrugs Mondelinge het Oxalaattabletten 10 mg

Van de Medicijnenescitalopram van antikalmeringsmiddeldrugs Mondelinge het Oxalaattabletten 10 mg

Anti Depressant Drugs Oral Medications Escitalopram Oxalate Tablets 10 mg

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 5mg, 10mg, 20mg

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 300, 000 tabletten
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 14's/blaar
Levertijd: 45 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: Één miljoen pillen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: De Tabletten van het Escitalopramoxalaat Specificatie: 5mg, 10mg, 20mg
standaard: BP, USP verpakking: 14's/blaar

Van de Medicijnenescitalopram van antikalmeringsmiddeldrugs Mondelinge het Oxalaattabletten 10 mg

 

 

Product: De Tabletten van het Escitalopramoxalaat

Specificatie: 5mg, 10mg, 20mg

Norm: BP, USP

Verpakking: 14's/blaar

 

Beschrijving:

De Escitalopramtabletten zijn film-met een laag bedekte, ronde tabletten die escitalopram oxalaat in sterke punten gelijkwaardig aan de basis van 5 mg, van 10 mg en van 20 mg bevatten escitalopram.

De Escitalopramtabletten zouden voedsel eens dagelijks, in de ochtend of de avond, met of zonder moeten worden beheerd.

 

Aanwijzingen en Gebruik

1.1 belangrijke Depressieve Wanorde

De Escitalopramtabletten zijn vermeld voor de scherpe en onderhoudsbehandeling van belangrijke depressieve wanorde in volwassenen en in adolescenten 12 tot 17 jaar oud.

Een belangrijke depressieve episode (dsm-IV) impliceert prominent en vrij blijvend (bijna elke dag minstens 2 weken) indrukte of dysfore stemming die gewoonlijk zich in dagelijks het functioneren mengt en minstens vijf van de volgende negen symptomen omvat: de gedeprimeerde stemming, het verlies van belang in gebruikelijke activiteiten, de significante verandering in gewicht en/of eetlust, de slapeloosheid of hypersomnia, de psychomotorische agitatie of de vertraging, verhoogde moeheid, gevoel van schuld of minderwaardigheid, vertraagden het denken of schaadden concentratie, een zelfmoordpoging of een zelfmoordideatie.

1.2 algemene Bezorgdheidswanorde

De Escitalopramtabletten zijn vermeld voor de scherpe behandeling van Algemene Bezorgdheidswanorde (GAD) in volwassenen.

De algemene Bezorgdheidswanorde (dsm-IV) wordt gekenmerkt door bovenmatige bezorgdheid en ongerust maakt zich (bezorgde verwachting) die minstens 6 maanden blijvend is en die de persoon moeilijk vindt te controleren. Het moet met minstens drie van de volgende symptomen worden geassocieerd: rusteloosheid of voelen op of op rand wordt de gesloten die, moeilijkheid het concentreren zich of let leeg op gaan, geprikkeldheid, spierspanning en slaapstoring die gemakkelijk worden vermoeid.

 

Farmacodynamica

Escitalopram is één van een klasse van kalmeringsmiddelen als selectieve serotonine reuptake inhibitors wordt bekend (SSRIs) dat. Het wordt gebruikt om de depressie te behandelen verbonden aan stemmingswanorde. Het wordt ook gebruikt bij gelegenheid in de behandeling van lichaams dysmorphic wanorde en bezorgdheid. De kalmerende, antiobsessive-gedwongen, en antibulimic acties van escitalopram worden verondersteld om met zijn remming van CNS neuronenbegrijpen van serotonine worden verbonden. De studies in vitro tonen aan dat escitalopram een machtige en selectieve inhibitor van neuronenserotonine reuptake is en slechts zeer zwakke gevolgen voor norepinephrine en dopamine neuronenreuptake heeft. Escitalopram heeft geen significante affiniteit voor adrenergic (alpha1, bèta alpha2,), cholinergic, GABA, dopaminergic, histaminergic, serotonergic (5HT1A, 5HT1B, 5HT2), of benzodiazepine receptoren; het antagonisme van dergelijke receptoren is een hypothese opgesteld om met diverse anticholinergic, kalmerende, en cardiovasculaire gevolgen voor andere psychotrope drugs worden geassocieerd. Het chronische beleid van escitalopram werd gevonden aan norepinephrine van downregulatehersenen receptoren, zoals met andere drugs efficiënt in de behandeling van belangrijke depressieve wanorde is waargenomen. Escitalopram verbiedt monoamine geen oxydase.

 

Mechanisme van actie

De kalmerende, antiobsessive-gedwongen, en antibulimic acties van escitalopram worden verondersteld om met zijn remming van CNS neuronenbegrijpen van serotonine worden verbonden. Escitalopram blokkeert reuptake van serotonine bij de serotonine reuptake pomp van het neuronenmembraan, die de acties van serotonine op 5HT1A-autoreceptors verbeteren. SSRIs bindt met beduidend minder affiniteit aan histamine, acetylcholine, en norepinephrine receptoren dan tricyclic kalmerende drugs.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)