801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenMondelinge Medicijnen

De Mondelinge Medicijnen van Finasteridetabletten, Filmdragees voor Haarverlies

De Mondelinge Medicijnen van Finasteridetabletten, Filmdragees voor Haarverlies

Finasteride Tablets Oral Medications , Film Coated Tablets for Hair Loss

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: Film-met een laag bedekte Tabletten, 1mg, 5mg, 10mg

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 500, 000 tabletten
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 12's/blaar
Levertijd: 45days
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: Één miljoen pillen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Finasteridetabletten Specificatie: Film-met een laag bedekte Tabletten, 1mg, 5mg, 10mg
Norm: BP, USP Verpakking: 12's/blaar
Hoog licht:

oral medicine

,

oral treatment

De Mondelinge Medicijnen van Finasteridetabletten, Filmdragees voor Haarverlies

 

 

Product: Finasteridetabletten

Specificatie: Film-met een laag bedekte Tabletten, 1mg, 5mg, 10mg

Norm: BP, USP

Verpakking: 12's/blaar

 

Beschrijving:

Finasteride is een mondeling actief testosteron 5 alpha--reductaseinhibitor. Het wordt gebruikt als chirurgisch alternatief voor behandeling van goedaardige prostaathyperplasia.

 

Aanwijzing

Voor de behandeling van symptomatische goedaardige prostaathyperplasia (BPH) bij mensen met een vergrote voorstanderklier: Symptomen te verbeteren, verminder het risico van scherp urinebehoud, verminderen het risico van de behoefte aan chirurgie met inbegrip van transurethral resectie van de voorstanderklier. Ook gebruikt voor de stimulatie van hernieuwde groei van haar bij mensen met mild om androgenetic alopecia (mannelijke patroonalopecia, erfelijke alopecia, gemeenschappelijke mannelijke kaalheid) te matigen.

 

Farmacodynamica

Finasteride is een synthetische 4 azasteroidsamenstelling. Deze drug is een concurrerende en specifieke inhibitor van Type II 5a-reductase, een intracellular enzym dat het androgen testosteron in 5α-dihydrotestosterone (DHT) omzet. Twee verschillende isozymes worden gevonden in muizen, ratten, apen, en mensen: Type I en II. Elk van deze isozymes wordt differentially uitgedrukt in weefsels en ontwikkelingsstadia. In mensen, is Type I 5a-reductase overheersend in de sebaceous klieren van de meeste gebieden van huid, met inbegrip van scalp, en lever. Type I 5a-reductase is de oorzaak van ongeveer één derde van het doorgeven DHT. Type II wordt 5a-reductase isozyme hoofdzakelijk gevonden in prostate, rudimentaire blaasjes, bijballen, en haarfollikelen evenals lever, en is verantwoordelijk voor tweederden van het doorgeven DHT. Hoewel finasteride 100 keer selectiever is voor type II 5a-reductase dan voor type I isoenzym, kan de chronische behandeling met deze drug één of ander effect op type I hebben 5a-reductase.

 

Mechanisme van actie

Het mechanisme van actie van Finasteride is bij de zijn preferentiële remming van Type II 5a-reductase wordt gebaseerd door de vorming van een stabiel complex met het enzym dat. De remming van Type II 5a-reductase blokkeert de randomzetting van testosteron aan DHT, resulterend in significante dalingen van serum en weefseldht concentraties, minimaal aan gematigde verhoging van de concentraties van het serumtestosteron, en wezenlijke verhogingen van prostaattestosteronconcetrations. Aangezien DHT belangrijkste androgen schijnt te zijn verantwoordelijk voor stimulatie van de prostaatgroei, zal een daling van DHT-concentraties in een daling van prostaatvolume resulteren (ongeveer 20-30% na 6-24 maanden van voortdurende therapie). Bij mensen met androgene alopecia, is het mechanisme van actie niet volledig bepaald, maar finasteride heeft getoond die scalp DHT concentratie aan de niveaus te verminderen in harige scalp worden gevonden, serum DHT, de hernieuwde groei van het verhogingshaar, en langzaam haarverlies verminderen.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)