801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenKlein Parenteraal Volume

De kristallijne van het Kankermedicijn van het Poeder Kleine Volume Antiinjectie van Carboplatin

De kristallijne van het Kankermedicijn van het Poeder Kleine Volume Antiinjectie van Carboplatin

Crystalline Powder Small Volume Anti Cancer Medication Carboplatin Injection

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 50mg/5ml, 100mg/10ml

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 50000 flesjes
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 10 flesjes/doos
Levertijd: 45 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 200, 000 flesjes per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Carboplatininjectie Specificatie: 50mg/5ml, 100mg/10ml
standaard: BP, USP verpakking: 10 flesjes/doos

De kristallijne van het Kankermedicijn van het Poeder Kleine Volume Antiinjectie van Carboplatin

 

 

 

Product: Carboplatininjectie

Specificatie: 50mg/5ml, 100mg/10ml

Norm: BP, USP

Verpakking: 10 flesjes/doos

 

Beschrijving:

De Carboplatininjectie wordt geleverd als steriel, pyrogen-vrij, 10 mg/ml waterige oplossing van carboplatin. Carboplatin is een samenstelling van de platinacoördinatie.

Carboplatin is een kristallijn poeder met de moleculaire formule van C6H12N2O4Pt en een molecuulgewicht van 371,25. Het is oplosbaar in water aan een tarief ongeveer 14 mg/ml, en pH van een 1%-oplossing is 5 tot 7. Het is vrijwel onoplosbaar in ethylalcohol, aceton, en dimethylacetamide.

Elke ml van carboplatininjectie bevat 10 mg van carboplatin.

 

Aanwijzing

Voor de aanvankelijke behandeling van geavanceerd ovariaal carcinoom in gevestigde combinatie met andere erkende chemotherapeutische agenten. Één gevestigd combinatieregime bestaat uit PARAPLATIN en cyclophosphamide. Het is ook vermeld voor de verzachtende behandeling van patiënten met ovariaal carcinoom terugkomend na vroegere chemotherapie, met inbegrip van patiënten die eerder met cisplatin zijn behandeld.

 

Farmacodynamica

Carboplatin is antineoplastic in de klasse van het alkylating van agenten en gebruikt om diverse vormen van kanker te behandelen. Alkylating agenten worden zo wegens hun capaciteit genoemd om alkyl groepen aan vele elektronegatieve groepen in de omstandigheden toe te voegen huidig in cellen. Zij houden de tumorgroei door guaninebasissen in tegen DNA-dubbel-schroefbundels cross-linking - direct het aanvallen DNA. Dit maakt de bundels onbekwaam zich te ontrollen en te scheiden. Aangezien dit in DNA-replicatie noodzakelijk is, kunnen de cellen niet meer verdelen. Bovendien voegen deze drugs methyl of andere alkyl groepen op molecules toe waar zij niet behoren dat op zijn beurt hun correct gebruik door basis in paren te rangschikken remmen en het miscoding van DNA veroorzaken. Alkylating agenten zijn cyclus-niet-specifieke cel. Alkylating agenten werken door drie verschillende mechanismen die hetzelfde eindresultaat - verstoring van DNA-functie en celdood bereiken.

 

Mechanisme van actie

Alkylating agenten werken door drie verschillende mechanismen: 1) gehechtheid van alkyl groepen aan DNA-basissen, die in DNA resulteren die door reparatieenzymen worden versplinterd in hun pogingen om de alkylated basissen te vervangen, die DNA-synthese en RNAtranscriptie verhinderen beïnvloede DNA, 2) DNA-schade via de vorming van kruisverbindingen (banden tussen atomen in DNA) die DNA voor synthese of transcriptie worden gescheiden, verhindert en 3) de inductie van mispairing van de nucleotiden die tot veranderingen leiden.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten