801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenKlein Parenteraal Volume

Paracetamol Injectie van het Volume Parenterale Acetaminophen van de Injectiedosering de Kleine

Paracetamol Injectie van het Volume Parenterale Acetaminophen van de Injectiedosering de Kleine

  • Paracetamol Injection Dosage Small Volume Parenteral Acetaminophen Injection
 • Paracetamol Injection Dosage Small Volume Parenteral Acetaminophen Injection

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: CHINA
  Merknaam: Newlystar
  Certificering: GMP
  Modelnummer: 75mg: 1ml, 250mg: 2ml, 300mg: 2ml, 150mg: 2ml

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 300, 000 ampèren
  Prijs: Negotiation
  Verpakking Details: 10 x 10amps/box
  Levertijd: 45days
  Betalingscondities: L/C, T/T
  Levering vermogen: één miljoen ampèren per dag
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Product: Paracetamol Injectie Specificatie: 75mg: 1ml, 250mg: 2ml, 300mg: 2ml, 150mg: 2ml
  Norm: BP, USP Verpakking: 10 x 10amps/box
  Hoog licht:

  small volume injection

  ,

  anti cancer drugs

  Paracetamol Injectie van het Volume Parenterale Acetaminophen van de Injectiedosering de Kleine

   

   

  Product: Paracetamol Injectie

  Specificatie: 75mg: 1ml, 250mg: 2ml, 300mg: 2ml, 150mg: 2ml

  Norm: BP, USP

  Verpakking: 10 x 10amps/box

   

  Beschrijving:

  Acetaminophen, ook als paracetamol wordt bekend, wordt algemeen gebruikt voor zijn pijnstillende en koortswerende gevolgen dat. Zijn therapeutische gevolgen zijn gelijkaardig aan salicylaat, maar het heeft anti-inflammatory, antiplatelet, en maag ulcerative gevolgen niet.

   

  Aanwijzing en dosering:

  ➤➤To verlicht mild om pijn te matigen; om gematigd aan strenge pijn met adjunctive opioid pijnstillende middelen te leiden; om koorts te verminderen

  i.v. infusie

  De volwassenen en de adolescenten verouderen 13 en over het wegen van 50 kg (110 pond) of meer. 650 mg beheerden meer dan 15 min om de 4 u, zoals nodig, of 1.000 mg beheerden meer dan 15 min om de 6 u, zoals nodig. Maximum: 4.000 mg in 24 u.

  De volwassenen en de adolescenten verouderen 13 en over, en kinderenleeftijd 2 en over het wegen van minder dan 50 kg (110 pond). 12,5 mg/kg beheerden meer dan 15 min om de 4 u, zoals nodig, of 15 mg/kg (tot 750 mg) beheerden meer dan 15 min om de 6 u, zoals nodig. Maximum: 75 mg/kg in 24 u.

   

  Farmacodynamica:

  Acetaminophen (USAN) of Paracetamol (INN) zijn een wijd gebruikte pijnstillende en koortswerende drug die voor de hulp van koorts, hoofdpijnen, en andere minder belangrijke pijnen en pijnen wordt gebruikt. Het is een belangrijk ingrediënt in talrijke koude en griepmedicijnen en vele voorschriftpijnstillende middelen. Het is uiterst veilig in standaarddosissen, maar wegens zijn brede beschikbaarheid, zijn de weloverwogen of toevallige overdosissen niet ongewoon. Acetaminophen, in tegenstelling tot andere gemeenschappelijke pijnstillende middelen zoals aspirin en ibuprofen, heeft geen anti-inflammatory eigenschappen of gevolgen voor plaatjefunctie, en wordt het genoemd niet een lid van de klasse van drugs niet steroidal anti-inflammatory drugs of NSAIDs. Bij therapeutische dosissen acetaminophen irriteert niet de voering van de maag noch beïnvloedt bloedcoagulatie, nierfunctie, of foetale ductusarteriosus (aangezien NSAIDs kan). Als NSAIDs en in tegenstelling tot opioid pijnstillende middelen, acetaminophen veroorzaakt geen euforie of in elk geval verandert geen stemming. Acetaminophen en NSAIDs hebben het voordeel om van problemen met verslaving, afhankelijkheid, tolerantie en terugtrekking volledig vrij te zijn. Acetaminophen wordt gebruikt op zijn of in combinatie met pseudoephedrine, dextromethorphan, chlorpheniramine, diphenhydramine, doxylamine, codeïne, hydrocodone, of oxycodone.

   

  Mechanisme van actie:

  Acetaminophen wordt verondersteld om hoofdzakelijk in CNS te handelen, die de pijndrempel verhogen door beide isoforms van cyclooxygenase, Cox-1, Cox-2, en Cox-3 enzymen te remmen betrokken bij de synthese van prostaglandine(pg). In tegenstelling tot NSAIDs, acetaminophen verbiedt geen cyclooxygenase in randweefsels en, dus, heeft geen rand anti-inflammatory affects. Terwijl aspirin als onomkeerbare inhibitor van COX dienst doet en direct de actieve plaats van het enzym blokkeert, hebben de studies gevonden die onrechtstreeks blokken COX acetaminophen, en die deze blokkade in aanwezigheid van peroxyden ondoeltreffend is. Dit zou kunnen verklaren waarom efficiënt is in het centrale zenuwstelsel en in endothelial cellen maar niet in plaatjes en immune cellen acetaminophen die hoge niveaus van peroxyden hebben. De studies melden ook gegevens die die blokkeren selectief een variant van het COX-enzym voorstellen acetaminophen dat van bekende varianten Cox-1 en Cox-2 verschillend is. Dit enzym wordt nu bedoeld als Cox-3. Zijn nauwkeurig mechanisme van actie is nog slecht begrepen, maar het toekomstige onderzoek kan verder inzicht in hoe verstrekken het werkt. De koortswerende eigenschappen van acetaminophen zijn waarschijnlijk toe te schrijven aan directe gevolgen voor de hitte-regelende centra van de hypothalamus resulterend in randvaatverwijding, zwetend en vandaar hittedissipatie.

  Contactgegevens
  Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

  Contactpersoon: Luke Liu

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten