801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenKlein Parenteraal Volume

De Injectie van het Nadroparincalcium vulde Parenteraal Spuit pre Klein Volume

De Injectie van het Nadroparincalcium vulde Parenteraal Spuit pre Klein Volume

  • Nadroparin Calcium Injection Pre Filled Syringe Small Volume Parenteral
 • Nadroparin Calcium Injection Pre Filled Syringe Small Volume Parenteral

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: CHINA
  Merknaam: Newlystar
  Certificering: GMP
  Modelnummer: PFS, 0,2 ml/2050IU, 0,3 ml/3075IU, 0,4 ml/4100IU, 0,6 ml/6150IU, 0,8 ml/8200IU

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 5000boxes
  Prijs: Negotiation
  Verpakking Details: 2/doos
  Levertijd: 45days
  Betalingscondities: L/C, T/T
  Levering vermogen: 20, 000 dozen per dag
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Product: De Vooraf gevulde Spuit van het Nadroparincalcium Injectie Specificatie: PFS, 0,2 ml/2050IU, 0,3 ml/3075IU, 0,4 ml/4100IU, 0,6 ml/6150IU, 0,8 ml/8200IU
  Norm: Binnenshuis Verpakking: 2/doos
  Hoog licht:

  small volume injection

  ,

  anti cancer drugs

  De Injectie van het Nadroparincalcium vulde Parenteraal Spuit pre Klein Volume

   

   

  Product: De Vooraf gevulde Spuit van het Nadroparincalcium Injectie

  Specificatie: PFS, 0,2 ml/2050IU, 0,3 ml/3075IU, 0,4 ml/4100IU, 0,6 ml/6150IU, 0,8 ml/8200IU

  Norm: Binnenshuis

  Verpakking: 2/doos

   

  Beschrijving:

  Nadroparin is laag - molecuulgewichtheparine (LMWH) die, wanneer verbindend aan antithrombin III (ATIII), de inactivering van factor II en factor Xa versnelt. Nadroparin stopt de coagulatieweg door de activering van trombase (factor IIa) door factor Xa te remmen. De versterking van de fibrin klonterende cascade wordt tegengehouden zodra de factoren Xa en IIa buiten werking worden gesteld. Het wordt afgeleid uit varkensbronnen en heeft een gemiddelde moleculaire grootte van 5000 daltons. Laag - de molecuulgewichtheparine is minder efficiënt bij het buiten werking stellen van factor IIa toe te schrijven aan hun kortere lengte in vergelijking met unfractionated heparine.

   

  Aanwijzing en dosering

  Nadroparin wordt gebruikt voor profylaxe van thromboembolic wanorde en algemene chirurgie in orthopedische chirurgie, behandeling van diepe adertrombose, preventie van het klonteren tijdens hemodialyse en behandeling van onstabiel angina en niet-q golf myocardiaal infarct

  Onstabiele Angina: Volwassenen: De dosis is gebaseerd op lichaamsgewicht. Het is gewoonlijk 86 Internationale die Eenheden van anti-factorenxa (IU) per kilogram (kg) (39,1 anti-factor Xa IU per pond) van lichaamsgewicht onder de huid om de twaalf uren zes dagen wordt ingespoten.

  Aderlijke thromboembolism en Longembolie:

  Volwassenen: De dosis is gewoonlijk 2850 anti-factor Xa IU onder de huid wordt ingespoten die één keer per dag met twee tot vier uren beginnen vóór chirurgie en minstens zeven dagen voortdurend die.

   

  Gebruik Nadroparin-Calcium geen Injectie

  - Als u voor nadroparincalcium, heparine of om het even welke andere ingrediënten van deze die geneeskunde allergisch bent (in sectie 6 wordt vermeld).

  - In het geval van stroom of geschiedenis van op heparine betrekking hebbende daling in de plaatjetelling (type II thrombocytopenia) of een daling in de plaatjetelling met nadroparincalcium in de medische geschiedenis

  - In het geval van orgaanschade die vatbaar kan zijn voor het aftappen zoals:

  o Scherpe gastro-intestinale zweren

  o het Hersen aftappen

  o Doen uitzetten schip (aneurisma) in de hersenen

  - In het geval van coagulatiewanorde (gevoeligheid aan het aftappen, de deficiëntie van de coagulatiefactor, uitgebreide vermindering van plaatjetelling)

  - In het geval van slag door in de hersenen wordt veroorzaakt af te tappen die

  - In het geval van strenge, niet te beheersen hypertensie

  - In het geval van streng leverstoornis

  - In het geval van streng nierstoornis (creatinineontruiming < 30="" ml="">

  - In het geval van besmettelijke ontsteking van de binnenlaag van het hart (endocarditis)

  - In het geval van verwondingen en chirurgische procedures van het centrale zenuwstelsel, en aangaande het oog en het oor

  - In het geval van het aftappen in het oog of andere actieve het aftappen processen

  - In het geval van netvlieswanorde (retinopathies), glaslichaamsbloeding

  - In het geval van dreigende mislukking

  - In het geval van diepe adertrombose: Regionale anesthesie (ruggegraats of epidurale anesthesie), lumbale punctuur

   

  Waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen

  Bespreking aan uw arts of apotheker alvorens Nadroparin-Calciuminjectie te gebruiken als om het even welke volgend op u van toepassing is:

  - Thrombocytopenia en plaatjefunctiewanorde

  - Nier, lever, en alvleesklier- dysfunctie

  - Niet te beheersen hoge bloeddruk (hypertensie)

  - Maagzweren in de medische geschiedenis

  - Veronderstelde malignancies met gevoeligheid aan het aftappen

  - Vasculaire wanorde van de ogen

  - In het geval van recente chirurgie op de hersenen, het ruggemerg of het oog

  - Nier en/of ureteral stenen

  - Lumbale punctuur

  - Ruggegraats of epidurale anesthesie

  - Gelijktijdig gebruik van geneesmiddelen die het niveau van het serumkalium en met het gelijktijdige gebruik van (de mondelinge) antistollingsmiddelen of inhibitors verhogen van de plaatjesamenvoeging (e.g.acetylsalicylic-zuur)

  - Het calciumbehandeling van hoog-dosisnadroparin in onlangs in werking gestelde patiënten

  - Patiënten van 65 jaar en ouder

  - Patiënten van 18 jaar en jonger

  De Injectie van het Nadroparincalcium zorvuldig en na zorgvuldige individuele risico-voordeel analyse in patiënten met lumbale punctuur, ruggegraats of epidurale anesthesie moeten zou worden genomen die preventieve behandeling met Nadroparin-Calciuminjectie toe te schrijven aan het risico van complicaties ontvingen die van het aftappen het gevolg zijn die tot neurologische tekorten en volledige verlamming van de lidmaten (paraplegie) kan leiden.

  Tot op heden zijn geen resultaten van willekeurig verdeelde, gecontroleerde klinische studies beschikbaar die het veilige gebruik van hogere dosissen Nadroparin-Calciuminjectie (bijvoorbeeld, voor de diepe profylaxe van de adertrombose in patiënten met hoog thromboembolic risico) met het gelijktijdige die gebruik van verdovingsmiddelenmethodes dicht bij het ruggemerg worden toegepast bewijzen. De patiënten moeten onder zorgvuldige neurologische controle na de toepassing van anesthesie dicht bij het ruggemerg zijn, waardoor de vooral blijvende sensorische en motortekorten moeten worden genoteerd, aangezien Nadroparin-de Calciuminjectie het aftappen in het ruggemerg bij de injectieplaats kan veroorzaken.

  De plaatjetelling moet met regelmatige intervallen tijdens behandeling met Nadroparin-Calciuminjectie worden gecontroleerd toe te schrijven aan het risico van heparine-veroorzaakte thrombocytopenia.

  De controles van de plaatjetelling worden geadviseerd voorafgaand aan therapie, op dag 1 van therapie, en dan met regelmatige intervallen van drie tot vier dagen evenals aan het eind van therapie.

  Nu en dan, mild, tijdelijk ontwikkelt thrombocytopenia die (type I) aan het begin van therapie (door tijdelijke plaatjeactivering wordt veroorzaakt) met een plaatjetelling tussen 100,000/µl en 150,000/µl. De complicaties zich ontwikkelen niet over het algemeen in deze gevallen. Daarom kan de behandeling worden voortgezet.

  Zelden, antilichaam-veroorzaakte strenge ontwikkelt thrombocytopenia zich (type II) met plaatjetellingen van beduidend onder 100,000/µl of een snelle daling aan minder dan 50% van de aanvankelijke waarde. De daling in het plaatjeniveau begint hoofdzakelijk 6 tot 21 dagen na beginbehandeling in niet-gevoelig gemaakte patiënten, in gevoelig gemaakte patiënten kan dit binnen uren voorkomen. De strenge vorm van thrombocytopenia kan van slagaderlijke en aderlijke trombose/thromboembolism, verspreide intravascular coagulatie, misschien huidnecrose op de injectieplaats, het petechial aftappen, purpura, en melena vergezeld gaan. In deze gevallen, Nadroparin-moet het Calcium onmiddellijk worden beëindigd en een verschillende antithrombotic behandeling moet worden overwogen. De patiënt moet worden geïnformeerd dat s/he geen heparine-bevattende geneesmiddelen in de toekomst moet ontvangen.

  De heparine kan de bijnierafscheiding van aldosterone onderdrukken die hyperkalaemia kan veroorzaken, vooral in patiënten met het opgeheven niveau van het plasmakalium of in patiënten met een risico van een opgeheven niveau van het plasmakalium zoals diabetes mellitus, blijvend nierstoornis, eerder bestaande metabolische zuurvergiftiging of het beleid van geneesmiddelen die het niveau verhogen van het plasmakalium (e.g.ACE-inhibitors, nonsteroidal anti-inflammatory drugs [NSAIDs]). Het risico van hyperkalaemia schijnt om met de duur van therapie te stijgen, maar gewoonlijk is omkeerbaar. Het niveau van het plasmakalium in risicopatiënten moeten zou worden gecontroleerd.

  Als patiënten met niermislukking (zie sectie 2. Gebruik Nadroparin-geen Calcium) worden behandeld wegens diepe adertrombose, zouden de laboratoriumparameters moeten worden gecontroleerd, bij voorkeur door het niveau anti-Xa (amidolytic analyse met kleurvormend substraat) te meten. De activiteit anti-Xa kan op dag 2 en dag 4, ongeveer 3 uren na onderhuidse toepassing worden gecontroleerd, en zou binnen de waaier van 0,5 tot 1,2 I.U. anti-Xa/ml moeten liggen.

  Een vermindering van de dosis zou in patiënten met minderjarige moeten worden overwogen om nierstoornis te matigen (creatinineontruiming ≥ 30 en < 60="" ml="">

  Nota:

  De Injectie van het Nadroparincalcium moet niet in een spier (i.m.) of in een ader (i.v.) worden ingespoten.

  De intramusculaire injectie van andere geneesmiddelen zou tijdens therapie met Nadroparin-Calciuminjectie moeten worden vermeden toe te schrijven aan het risico van hematoomontwikkeling.

  In zeer zeldzame gevallen werd de huidschade waargenomen, gewoonlijk op de injectieplaats, die door rood geworden (purpura) of pijnlijke, ontstekings (erythematous) huidvlekken was voorafgegaan. In deze gevallen, zou de behandeling onmiddellijk moeten worden beëindigd.

  Aangezien geen verenigbaarheidsstudies beschikbaar zijn, moet de inhoud van de vooraf gevulde spuit van Nadroparin Calcium niet met andere voorbereidingen worden gemengd.

   

  Kinderen en adolescenten

  Er zijn geen gegevens over het gebruik van Nadroparin-Calcium in kinderen. Het gebruik in kinderen wordt daarom niet geadviseerd.

  Bejaarde patiënten

  Een dosisaanpassing voor bejaarde patiënten is niet noodzakelijk tenzij in aanwezigheid van niermislukking. Het wordt geadviseerd om de nierfunctie in bejaarde patiënten voorafgaand aan gebruik te controleren.

  Andere geneesmiddelen en Nadroparin-Calciuminjectie

  Gelieve te vertellen uw arts of apotheker als u neemt/gebruikend of onlangs/een andere geneesmiddelen, zelfs geneesmiddelen over de toonbank nemen gebruikt.

   

  Dit is bijzonder belangrijk omdat het gelijktijdige gebruik van verscheidene geneesmiddelen met Nadroparin-Calcium het risico kan verhogen om af te tappen:

  - (Mondelinge) antistollingsmiddelen

  - Acetylsalicylic zuur (of andere salicylaat)

  - Nonsteroidal anti-inflammatory drugs (NSAIDs)

  - De inhibitors van de plaatjesamenvoeging

  - Systemische adrenocortical hormonen ([gluco-] corticosteroids)

  - Dextran

  De interactie van heparine met intraveneuze nitroglycerine die het effect van heparine kan verminderen kan niet ook voor Nadroparin-Calciuminjectie worden uitgesloten.

  De geneesmiddelen die het niveau verhogen van het serumkalium moeten slechts onder vooral zorgvuldige medische controle tijdens het gelijktijdige gebruik van Nadroparin-Calciuminjectie worden gebruikt.

  Het beleid van Nadroparin-Calciuminjectie in patiënten die aan mondelinge antistollingsmiddelen worden geschakeld zou moeten worden voortgezet tot stabiele INR (Internationale Genormaliseerde Verhouding) binnen de gewenste waaier is bereikt.

  Gelieve te merken op dat deze informatie ook op geneesmiddelen kan van toepassing zijn u onlangs hebt gebruikt.

   

  Zwangerschap en het de borst geven

  Als u zwanger of de borst gevend bent, denk u zwanger kunt zijn of van plan bent om een baby te hebben, uw arts of apotheker om raad vragen alvorens deze geneeskunde te nemen.

  Het dierlijke testen toonde geen tekens van een fetotoxic effect. Nochtans, slechts zijn de beperkte klinische gegevens beschikbaar in hoe ver het werkzamee stof in de moederkoek overgaat. De klinische ervaring over gebruik tijdens zwangerschap is beperkt wat geen nadelige gevolgen op zwangerschap of de gezondheid van het foetus/pasgeboren tonen. Het gebruik van Nadroparin-Calciuminjectie wordt niet geadviseerd tijdens zwangerschap toe te schrijven aan beperkte klinische ervaring.

  Slechts is de beperkte informatie beschikbaar of het nadroparincalcium in de moedermelk wordt afgescheiden. Om deze reden, wordt het gebruik van Nadroparin-Calciuminjectie niet geadviseerd terwijl het de borst geven.

  Het drijven van en het gebruiken van machines

  Geen studies over de gevolgen voor de capaciteit zijn om machines te drijven of te gebruiken uitgevoerd.

   

  Farmacodynamica

  Nadroparin is laag - molecuulgewichtheparine die uit een heterogeen mengsel van gesulfateerde polysaccharide glycosaminoglycan kettingen samengesteld is. Th betekent het molecuulgewicht ongeveer 4300 daltons is. De verhouding van activiteit anti-Xa aan anti-IIa is 3.5:1 terwijl het over 1:1 voor heparine is. Zijn gebruik zou in patiënten met een creatinineontruiming moeten worden vermeden minder dan 40mL/min. In deze patiënten, zou unfractionated heparine slechts moeten worden gebruikt. Zoals voor controle, zal de actieve gedeeltelijke thromboplastin tijd (aPTT) slechts bij hoge dosissen laag - molecuulgewichtheparine stijgen (LMWH). Daarom wordt de controle aPTT niet geadviseerd. Nochtans, kan de activiteit anti-Xa worden gemeten om de doeltreffendheid van LMWH te controleren.

   

  Mechanisme van actie

  Het mechanisme van actie voor nadroparin is gelijkaardig aan al andere LMWHs. Als al LMWHs, heeft nadroparin een pentasaccharideopeenvolging die aan ATIII bindt, die de actie van ATIII versterkt. Dit complex versnelt zeer de inactivering van factor Xa en factor IIa. Dientengevolge, is de coagulatiecascade geremd.

  Contactgegevens
  Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

  Contactpersoon: Luke Liu

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten