801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenKlein Parenteraal Volume

HCL van Ondansetron van het antagonisten Kleine Volume Parenterale Injectie 2ml/4mg

HCL van Ondansetron van het antagonisten Kleine Volume Parenterale Injectie 2ml/4mg

Antagonist Small Volume Parenteral Ondansetron HCL Injection 2ml/4mg

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 2ml: 4mg, 4ml: 8mg

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100, 000 ampèren
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 1 / 5amps/box
Levertijd: 45days
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: één miljoen ampèren per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: De Injectie van het Ondansetronwaterstofchloride Specificatie: 2ml: 4mg, 4ml: 8mg
Norm: BP, USP Verpakking: 1 / 5amps/box

HCL van Ondansetron van het antagonisten Kleine Volume Parenterale Injectie 2ml/4mg

 

 

Product: De Injectie van het Ondansetronwaterstofchloride

Specificatie: 2ml: 4mg, 4ml: 8mg

Norm: BP, USP

Verpakking: 1/5amps/box

 

Beschrijving:

Een concurrerend serotoninetype 3 receptorantagonist. Het is efficiënt in de behandeling van misselijkheid en braken veroorzaakt door cytotoxic chemotherapiedrugs, met inbegrip van cisplatin, en anxiolytic en neuroleptic eigenschappen gemeld.

 

Aanwijzing

Voor de preventie van misselijkheid en braken verbonden aan emetogenic kankerchemotherapie, postoperation, en straling. Ook gebruikt voor de behandeling van postoperatieve misselijkheid en het braken.

 

Farmacodynamica

Ondansetron is een hoogst specifieke en selectieve die antagonist van de serotonine 5-HT3 receptor, wordt getoond om geen activiteit bij andere bekende serotoninereceptoren en met lage affiniteit voor dopamine receptoren te hebben. De serontonin 5-HT3 receptoren worden gevestigd op de zenuwterminals van de nervus vagus in de periferie, en centraal in de streek van de chemoreceptortrekker van gebiedspostrema. Het tijdelijke verband tussen de emetogenic actie van emetogenic drugs en de versie van serotonine, evenals de doeltreffendheid van antiemetic agenten stellen voor dat de chemotherapeutische agenten serotonine van de enterochromaffincellen van de dunne darm door degeneratieve veranderingen in de GI landstreek te veroorzaken vrijgeven. De serotonine bevordert dan de vagal en ingewandszenuwreceptoren die aan het medullaire brakende centrum, evenals de receptoren 5-HT3 in gebiedspostrema ontwerpen, waarbij reflex braken, het veroorzaken van misselijkheid en het braken in werking worden gesteld.

 

Mechanisme van actie

Ondansetron is een selectieve antagonist van de serotonine 5-HT3 receptor. De antiemetic activiteit van de drug wordt aan de rand bewerkstelligd door de remming van aanwezige receptoren 5-HT3 zowel centraal (medullaire chemoreceptorstreek) en (GI landstreek). Deze remming van receptoren 5-HT3 remt onrechtstreeks op zijn beurt de diepgewortelde afferente stimulatie van het brakende centrum, die waarschijnlijk op het niveau van gebiedspostrema, evenals door directe remming van serotonineactiviteit binnen gebiedspostrema en de streek van de chemoreceptortrekker.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten