801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenMondelinge Medicijnen

De Tabletten10mg Mondelinge Medicijnen van het Montelukastnatrium

De Tabletten10mg Mondelinge Medicijnen van het Montelukastnatrium

Montelukast Sodium Tablets 10mg Oral Medications

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 10mg

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 500, 000 tabletten
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 10/blaar
Levertijd: 45days
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: Één miljoen pillen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: De Tabletten van het Montelukastnatrium Specificatie: 10mg
Norm: BP, USP Verpakking: 10/blaar
Hoog licht:

oral medicine

,

oral preparation

De Tabletten10mg Mondelinge Medicijnen van het Montelukastnatrium

 

Product: De Tabletten van het Montelukastnatrium

Specificatie: 10mg

Norm: BP, USP

Verpakking: 10/blaar

 

Beschrijving:

Het Montelukastnatrium, het actieve ingrediënt in de tabletten van het montelukastnatrium, is een selectieve en mondeling actieve antagonist van de leukotrienereceptor die de cysteinyl leukotriene CysLT1 receptor verbiedt. Het Montelukastnatrium is hygroscopisch, optisch actief, wit aan gebroken wit poeder. Het Montelukastnatrium is vrij oplosbaar in ethylalcohol, methanol, en water en praktisch onoplosbaar in acetonitrile.

Elke 10 mg film-met een laag bedekte montelukast natriumtablet bevat 10,4 mg montelukast natrium, dat aan 10 mg montelukast gelijkwaardig is.

 

Aanwijzingen en Gebruik:

1. Astma

Het Montelukastnatrium is vermeld voor de profylaxe en de chronische behandeling van astma in volwassenen en pediatrische patiënten 12 maanden van leeftijd en ouder.

2. Oefening-veroorzaakte Bronchoconstriction

Het Montelukastnatrium is vermeld voor preventie van oefening-veroorzaakte bronchoconstriction (EIB) in patiënten 15 jaar oud en ouder.

De pediatrische gebruiksinformatie voor patiënten veroudert 6 tot 14 jaar oud want de scherpe preventie van oefening-veroorzaakte bronchoconstriction (EIB) voor Scherp Merck & de tabletproducten van Dohme Corp montelukast wordt goedgekeurd. Nochtans, wegens Scherp Merck & de marketing van Dohme Corp exclusiviteitsrechten, wordt dit drugproduct niet geëtiketteerd met die pediatrische informatie.

3. Allergisch Rhinitis

Het Montelukastnatrium is vermeld voor de hulp van symptomen van seizoengebonden allergisch Rhinitis in patiënten 2 jaar oud en ouder en eeuwigdurend allergisch Rhinitis in patiënten 6 maanden van leeftijd en ouder.

 

Farmacodynamica

Montelukast, zoals zafirlukast, is een antagonist van de leukotrienereceptor als alternatief aan anti-inflammatory medicijnen in het beheer en de chronische behandeling van astma en oefening-veroorzaakt bronchospasm (EIB) wordt gebruikt dat. In tegenstelling tot zafirlukast, montelukast verbiedt CYP2C9 of geen CYP3A4 en, daarom, niet verwacht om de leverdieontruiming van drugs te beïnvloeden door deze enzymen worden gemetaboliseerd.

 

Mechanisme van actie

Montelukast werkt leukotriene selectief D4 (LTD4) bij de cysteinyl leukotriene receptor tegen, CysLT1, in de menselijke luchtroute. Montelukast remt de acties die van LTD4 bij de CysLT1-receptor, luchtrouteoedeem, vlotte spiersamentrekking, en verbeterde afscheiding van dik, kleverig slijm verhinderen.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)