801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenKlein Parenteraal Volume

de Injectie van 10mg/1ml Chlorpheniramine/de Injectie van Chlorphenamine Maleate

de Injectie van 10mg/1ml Chlorpheniramine/de Injectie van Chlorphenamine Maleate

10mg/1ml Chlorpheniramine Injection / Chlorphenamine Maleate Injection

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 10mg/1ml

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 500, 000 ampèren
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 10 x 10amps/box
Levertijd: 45days
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: één miljoen ampèren per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: De Injectie van Chlorpheniraminemaleate Specificatie: 10mg/1ml
Norm: BP, USP Verpakking: 10 x 10amps/box
Hoog licht:

small volume injection

,

anti cancer drugs

de Injectie van 10mg/1ml Chlorpheniramine/de Injectie van Chlorphenamine Maleate

 

 

Product: De Injectie van Chlorpheniraminemaleate

Specificatie: 10mg/1ml

Norm: BP, USP

Verpakking: 10 x 10amps/box

 

Beschrijving:

Chlorpheniramine is een histamineh1 antagonist in allergisch reacties, hooikoorts, Rhinitis, urticaria, en astma wordt gebruikt dat. Het is ook gebruikt in veterinaire toepassingen. Één van het wijdst gebruikt van klassieke antihistaminics, het veroorzaakt over het algemeen minder slaperigheid en kalmeren dan promethazine.

 

 

Aanwijzingen en Gebruik:

De Chlorphenamineinjectie is vermeld voor scherpe urticaria, controle van allergische reacties op insectbeten en steken, angioneurotische oedeem, drug en serumreacties, desensibilisatiereacties, hayfever, vasomotorisch Rhinitis, strenge jeuk van niet-specifieke oorsprong.

Volwassenen:

De gebruikelijke dosis chlorphenamineinjectie voor volwassenen is 10mg aan 20mg, maar niet meer dan zou 40mg binnen een periode van 24 uur moeten worden gegeven. De injectie kan door de onderhuidse, intramusculaire of intraveneuze route worden gegeven.

Wanneer een snel effect wordt gewenst, zoals in anafylactische reacties, de intraveneuze route naast noodsituatietherapie met adrenaline (epinefrine), corticosteroids, zuurstof en steunende therapie zonodig wordt geadviseerd. In dit geval zou de chlorphenamineinjectie langzaam over een periode van één minuut moeten worden ingespoten, gebruikend de kleinste adequate spuit. Om het even welke slaperigheid, duizeligheid of hypotensie die kunnen volgen zijn gewoonlijk voorbijgaand.

In het geval van een bloedtransfusiereactie, zou een dosis 10mg aan 20mg van chlorphenamineinjectie door de onderhuidse route moeten worden gegeven. Dit kan aan een totaal van 40mg binnen een periode van 24 uur worden herhaald, of de mondelinge vormen van chlorphenamine kunnen worden gegeven tot de symptomen zakken.

De Chlorphenamineinjectie kan in de preventie van vertraagde reacties op penicilline en andere drugs nuttig zijn wanneer onmiddellijk afzonderlijk gegeven door intramusculaire injectie voorafgaand aan beleid van de andere drug. De gebruikelijke dosis is 10mg.

De Chlorphenamineinjectie kan niet, echter, worden vertrouwd om anafylactische die reacties in patiënten te verhinderen allergisch worden gekend om voor een bepaalde drug te zijn.

Pediatrische populatie:

De dosis voor kinderen zou moeten worden berekend, gebaseerd op of de leeftijd van het kind of hun lichaamsgewicht, gebruikend de volgende lijst:

Leeftijd Dosis
1 maand aan 1 jaar     0.25mg/kg
1 tot 5 jaar 2.5mg aan 5mg OF 0.20mg/kg
6 tot 12 jaar 5mg aan 10mg OF 0.20mg/kg
12 tot 18 jaar 10mg aan 20mg OF 0.20mg/kg

De extra zorg zou moeten worden genomen wanneer het voorbereiden van de injectie voor kinderen onder 1 jaar gepast aan de kleine volumes die worden vereist. De verdunning van chlorphenamineinjectie met natrium-chloride intraveneuze infusie (0,9% w/v) zou voorbereiding moeten vergemakkelijken. Bijvoorbeeld, verdunnend 0.2ml-chlorphenamineinjectie aan 2ml met natrium-chloride 0,9% veroorzaakt de injectie een oplossing die chlorphenamine 1mg/ml bevatten.

 

Farmacodynamica:

In allergische reacties staat een allergeen in wisselwerking met en cross-links de antilichamen van oppervlakteige op mastcellen en basophils. Zodra het complexe mast cel-antilichaam-antigeen wordt gevormd, komt voor een complexe reeks gebeurtenissen die uiteindelijk tot cel-degranulation en de versie van histamine (en andere chemische bemiddelaars) van de mastcel of basophil leidt. Zodra vrijgegeven, kan het histamine met lokale of wijdverspreide weefsels door histaminereceptoren reageren. Histamine, die op h1-Receptoren het handelen, veroorzaakt pruritis, vasodilatation, hypotensie, het spoelen, hoofdpijn, hartkloppingen, en bronchoconstriction. Het histamine verhoogt ook vasculaire doordringbaarheid en versterkt pijn. Chlorpheniramine, is een histamineh1 antagonist (of correcter, omgekeerde histamineagonist) van de alkylamine klasse. Het concurreert met histamine voor normale de h1-Receptor plaatsen op effectorcellen van het maagdarmkanaal, het bloedvat en ademhalingskanaal. Het verstrekt efficiënte, tijdelijke hulp van het niezen, waterige en jeukerige ogen, en lopende neus toe te schrijven aan hooikoorts en andere hogere ademhalingsallergieën.

 

Mechanisme van actie:

Chlorpheniramine bindt aan de histamineh1 receptor. Dit blokkeert de actie van endogeen histamine, dat later tot tijdelijke hulp van de negatieve die symptomen leidt door histamine worden gebracht.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten