801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenMondelinge Medicijnen

De Tabletten 250mg van het Ciprofloxacinwaterstofchloride; 500mg, Mondelinge Medicijnen

De Tabletten 250mg van het Ciprofloxacinwaterstofchloride; 500mg, Mondelinge Medicijnen

Ciprofloxacin Hydrochloride Tablets 250mg; 500mg , Oral Medications

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 250mg; 500mg

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: één miljoen pillen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 1000's/tin, 10/blaar
Levertijd: 45days
Levering vermogen: Één miljoen pillen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: De Tabletten van het Ciprofloxacinwaterstofchloride Specificatie: 250mg; 500mg
Norm: BP, EP, USP Verpakking: 1000's/tin, 10/blaar
Hoog licht:

oral medicine

,

oral treatment

De Tabletten 250mg van het Ciprofloxacinwaterstofchloride; 500mg, Mondelinge Medicijnen

 

Product: De Tabletten van het Ciprofloxacinwaterstofchloride

Specificatie: 250mg; 500mg

Norm: BP, USP

Verpakking: 1000's/tin, 10/blaar

 

Beschrijving:

De Ciprofloxacintabletten zijn synthetische brede spectrum antimicrobial agenten voor mondeling beleid. Zijn de Ciprofloxacin film-met een laag bedekte tabletten beschikbaar in 250 mg, 500 mg en sterke punten 750 van mg (ciprofloxacinequivalent). De Ciprofloxacintabletten zijn wit tot gebroken wit.

 

AANWIJZINGEN EN GEBRUIK

Ciprofloxacin is vermeld die voor de behandeling van besmettingen door vatbaar worden veroorzaakt isoleert van de aangewezen micro-organismen in de hieronder vermelde voorwaarden en de geduldige bevolking. Gelieve te zien DOSERING EN BELEID voor specifieke aanbevelingen.

 

Volwassen Patiënten

UrinedieLandstreekbesmettingen door Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae, Darmbacterie cloaca's, Serratia marcescens, Proteusbacteriënmirabilis, Providencia-rettgeri, Morganella-morganii, Citrobacter koseri (diversus) worden veroorzaakt, Citrobacter freundii, Pseudomonas - aeruginosa, methicillin-vatbare Stafylokokepidermidis, Stafylokoksaprophyticus, of vancomycin-vatbare faecalis Enterococcus.

 

Scherpe Ongecompliceerde die Cystitis in Wijfjes door saprophyticus van Escherichia coli of van de Stafylokok wordt veroorzaakt.

 

Chronisch Bacterieel die Prostatitis door mirabilis van Escherichia coli of van Proteusbacteriën wordt veroorzaakt.

 

Lagere die Ademhalingskanaalbesmettingen door Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae, Darmbacterie cloaca's, Proteusbacteriënmirabilis, Pseudomonas - aeruginosa, Hemophilus worden veroorzaakt - influenzae, Haemophilus-parainfluenzae, of penicilline-vatbare Streptokok pneumoniae. *Also, Moraxella-catarrhalis voor de behandeling van scherpe verergeringen van chronische bronchitis.

 

*Ciprofloxacin is geen drug van eerste keus in de behandeling van veronderstelde of bevestigde longontsteking secundair aan Streptokok pneumoniae.

 

Scherpe die Sinusitis door Hemophilus wordt veroorzaakt - influenzae, penicilline-vatbare Streptokok pneumoniae, of Moraxella-catarrhalis.

 

Huid en van de Huidstructuur Besmettingen door Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae, Darmbacterie cloaca's, Proteusbacteriënmirabilis, Proteusbacterie, Providencia-stuartii, Morganella-morganii, Citrobacter freundii, Pseudomonas worden veroorzaakt - aeruginosa, methicillin-vatbare Stafylokok - goudhoudende, methicillin-vatbare Stafylokokepidermidis, of Streptococcus pyogenes die.

 

Been en Gezamenlijke die Besmettingen door Darmbacterie cloaca's, Serratia marcescens, of Pseudomonas wordt veroorzaakt - aeruginosa.

 

Ingewikkelde die Intra-Abdominal Besmettingen (in combinatie met metronidazole worden gebruikt) door Escherichia coli, Pseudomonas worden veroorzaakt - aeruginosa, Proteusbacteriënmirabilis, Klebsiella pneumoniae, of fragilis Bacteroides.

 

Besmettelijke die Diarree door Escherichia coli (enterotoxigenic isolates) wordt veroorzaakt, Campylobacter jejuni, Shigella-boydii †, Shigella dysenterie, Shigella-flexneri of Shigella sonei † wanneer de antibacteriële therapie wordt vermeld.

 

† Hoewel de behandeling van besmettingen toe te schrijven aan dit organisme in dit orgaansysteem een klinisch significant resultaat aantoonde, werd de doeltreffendheid bestudeerd in minder dan 10 patiënten.

 

Tyfus (DarmdieKoorts) door Salmonella typhi wordt veroorzaakt.

 

NOTA: De doeltreffendheid van ciprofloxacin in de uitroeiing van de chronische staat van de tyfusdrager is niet aangetoond.

 

Ongecompliceerde Cervicale en Urethrale Gonnoroea toe te schrijven aan Neisseria gonnoroea.

 

Pediatrische Patiënten (1 tot 17 jaar oud)

Ingewikkelde Urinelandstreekbesmettingen en Pyelonephritis toe te schrijven aan Escherichia coli.

 

NOTA: Hoewel efficiënt in klinische proeven, is ciprofloxacin geen drug van eerste keus in de pediatrische bevolking toe te schrijven aan een verhoogde weerslag van bijwerkingen in vergelijking met controles, met inbegrip van gebeurtenissen met betrekking tot verbindingen en/of omringende weefsels. (ZIE WAARSCHUWINGEN, VOORZORGSMAATREGELEN, PEDIATRISCH GEBRUIK, BIJWERKINGEN EN KLINISCHE STUDIES.) Ciprofloxacin, zoals andere fluoroquinolones, wordt geassocieerd met arthropathy en histopatologische veranderingen in gewicht-dragende verbindingen van jeugddieren. (Zie DIERLIJKE FARMACOLOGIE.)

 

Volwassen en Pediatrische Patiënten

Inhalationalbloedzweer (post-blootstelling)

 

Om de weerslag of de vooruitgang van ziekte na blootstelling aan aerosolized Bacil anthracis te verminderen.

 

De concentraties van het Ciprofloxacinserum bereikte in mensen dienden als plaatsvervangend eindpunt redelijk dat waarschijnlijk zullen voorspellen klinisch voordeel en vormden de aanvankelijke basis ter goedkeuring van dit indication.5 de Steunende klinische informatie voor ciprofloxacin voor de profylaxe van de bloedzweer post-blootstelling tijdens de aanvallen van de bloedzweerbioterreur van Oktober 2001 werd verkregen.

Als de anaërobe organismen van het bijdragen tot de besmetting worden verdacht, zou de aangewezen therapie moeten worden beheerd. De aangewezen cultuur en gevoeligheidstests zouden vóór behandeling moeten worden uitgevoerd om organismen te isoleren en te identificeren veroorzakend besmetting en hun gevoeligheid aan ciprofloxacin te bepalen. De therapie met ciprofloxacin kan worden in werking gesteld alvorens de resultaten van deze tests worden gekend; zodra de resultaten beschikbaar worden zou de aangewezen therapie moeten worden voortgezet. Zoals met andere drugs, sommige isolates van Pseudomonas - aeruginosa kan weerstand tijdens behandeling met ciprofloxacin vrij snel ontwikkelen. De cultuur en gevoeligheid het testen zullen periodiek gepresteerd tijdens therapie informatie niet alleen over het therapeutische effect van de antimicrobial agent maar ook over de mogelijke totstandkoming van bacteriële weerstand verstrekken.

 

Om de ontwikkeling van drug-resistant bacteriën te verminderen en de doeltreffendheid van ciprofloxacintabletten en andere antibacteriële drugs te handhaven, zouden de ciprofloxacintabletten moeten worden gebruikt om besmettingen slechts te behandelen of te verhinderen die worden bewezen of sterk om door vatbare bacteriën verdacht worden veroorzaakt. Wanneer cultuur en gevoeligheids de informatie beschikbaar is, zouden zij in het selecteren van of het wijzigen van antibacteriële therapie moeten worden overwogen. Bij gebrek aan dergelijke gegevens, kunnen de lokale epidemiologie en gevoeligheidspatronen tot de empirische selectie van therapie bijdragen.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)