801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenMondelinge Medicijnen

Amoxiciline voor Mondelinge Opschorting 250mg/5ml; 400mg/5ml, Mondelinge Medicijnen

Amoxiciline voor Mondelinge Opschorting 250mg/5ml; 400mg/5ml, Mondelinge Medicijnen

Amoxicillin for Oral Suspension 250mg/5ml; 400mg/5ml , Oral Medications

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 250mg/5ml; 400mg/5ml

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 50000 dozen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: één fles/doos
Levertijd: 45 dagen
Levering vermogen: 50, 000 flessen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Amoxiciline voor Mondelinge Opschorting Specificatie: 250mg/5ml; 400mg/5ml
standaard: BP, USP verpakking: één fles/doos

Amoxiciline voor Mondelinge Opschorting 250mg/5ml; 400mg/5ml, Mondelinge Medicijnen

 

Product: Amoxiciline voor mondelinge Opschorting

Specificatie: 250mg/5ml; 400mg/5ml

Norm: BP, USP

Verpakking: één fles/doos

 

Beschrijving:

Elke 5 ml opnieuw samengestelde opschorting voor mondeling beleid bevat 250 mg of 400 mg amoxiciline als trihydrate.

 

Aanwijzingen en gebruik:

De amoxiciline voor mondelinge opschorting is vermeld in de behandeling van besmettingen toe te schrijven aan vatbare (SLECHTS β-lactamase-negatieve) aangewezen spanningen van de micro-organismen in de hieronder vermelde voorwaarden:

 

Besmettingen van het oor, de neus, en keel – de wegens Streptokok soorten (α- en β-hemolytic spanningen slechts), S.-pneumoniae, Stafylokoksoorten, of Hemophilus - influenzae.

Besmettingen van de genitourinary landstreek toe te schrijven aan E. coli, P.-mirabilis, of faecalis E.

De besmettingen van de huid en huid structureren wegens Streptokok soorten (α- en β-hemolytic spanningen slechts), Stafylokoksoorten, of E. coli.

Besmettingen van het lagere ademhalingskanaal toe te schrijven aan Streptokok soorten (α- en β-hemolytic spanningen slechts), S.-pneumoniae, Stafylokoksoorten, of Hemophilus - influenzae.

Gonnoroea, scherpe ongecompliceerd (ano-genitale en urethrale besmettingen) – wegens N.-gonnoroea (mannetjes en wijfjes).

H. pyloriuitroeiing om het risico van de zweerherhaling te verminderen van de twaalfvingerige darm

 

Drievoudige Therapie

 

Amoxiciline/Clarithromycin/Lansoprazole

 

De amoxiciline voor mondelinge opschorting, in combinatie met clarithromycin plus lansoprazole als drievoudige therapie, is vermeld voor de behandeling van patiënten met H.-pyloribesmetting en het actieve of 1 jaargeschiedenis van de zweerziekte van de twaalfvingerige darm (van een zweer van de twaalfvingerige darm) om H.-pylori uit te roeien. De uitroeiing van H.-pylori is getoond om het risico van de zweerherhaling te verminderen van de twaalfvingerige darm. (ZIE KLINISCHE STUDIES EN DOSERING EN BELEID.)

 

Dubbele Therapie

 

Amoxiciline/Lansoprazole

 

De amoxiciline voor mondelinge opschorting, in combinatie met de capsules van de lansoprazole vertragen-versie als dubbele therapie, is vermeld voor de behandeling van patiënten met H.-pyloribesmetting en het actieve of 1 jaargeschiedenis van de zweerziekte van de twaalfvingerige darm (van een zweer van de twaalfvingerige darm) die of allergisch of onverdraagzaam aan clarithromycin zijn of waarin de weerstand tegen clarithromycin gekend of verdacht is. (Zie de de clarithromycinbijsluiter, MICROBIOLOGIE.) De uitroeiing van H.-pylori is getoond om het risico van de zweerherhaling te verminderen van de twaalfvingerige darm. (ZIE KLINISCHE STUDIES EN DOSERING EN BELEID.)

 

Om de ontwikkeling van drug-resistant bacteriën te verminderen en de doeltreffendheid van amoxiciline voor mondelinge opschorting en andere antibacteriële drugs te handhaven, zou de amoxiciline voor mondelinge opschorting moeten worden gebruikt om besmettingen slechts te behandelen of te verhinderen die worden bewezen of sterk om door vatbare bacteriën verdacht worden veroorzaakt. Wanneer cultuur en gevoeligheids de informatie beschikbaar is, zouden zij in het selecteren van of het wijzigen van antibacteriële therapie moeten worden overwogen. Bij gebrek aan dergelijke gegevens, kunnen de lokale epidemiologie en gevoeligheidspatronen tot de empirische selectie van therapie bijdragen.

 

De vermelde chirurgische procedures zouden moeten worden uitgevoerd.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)