801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenMondelinge Medicijnen

De Mondelinge Medicijnen van tetracyclinecapsules 500mg

De Mondelinge Medicijnen van tetracyclinecapsules 500mg

Tetracycline Capsules 500mg Oral Medications

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 500MG

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: één miljoen pillen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 10/blaar
Levertijd: 45 dagen
Levering vermogen: Één miljoen pillen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Tetracyclinecapsules Specificatie: 500MG
standaard: BP, EP, USP verpakking: 10/blaar

De Mondelinge Medicijnen van tetracyclinecapsules 500mg

 

Product: Tetracyclinecapsules

Specificatie: 500mg

Norm: BP, EP, USP

Verpakking: 10/blaar

 

Beschrijving:

Het tetracycline is een breed die antibioticum van spectrumpolyketide door de Streptomyces soort van Actinobacteria wordt geproduceerd. Het oefent een bacteriostatisch effect op bacteriën door omkeerbaar aan bacteriële jaren '30 ribosomal subeenheid en het blokkeren inkomende aminoacyl tRNA te binden van het binden aan de plaats van de ribosoomacceptor uit. Het bindt aan de bacteriële ook jaren '50 in zekere mate ribosomal subeenheid en kan het cytoplasmic membraan veranderen veroorzakend intracellular componenten om van bacteriële cellen te lekken.

 

Aanwijzing

Gebruikt om bacteriële besmettingen zoals Rotsachtige Berg te behandelen bevlekte koorts, typhuskoorts, tikkoortsen, q-koorts, rickettsialpox en ziekte griet-Zinsser. Mag worden gebruikt die besmettingen te behandelen door Chlamydiae soorten, B.-burgdorferi (Lyme-ziekte) worden veroorzaakt, en hogere ademhalingsdiebesmettingen door typische (S.-pneumoniae, Hemophilus - influenzae, en M.-catarrhalis) worden veroorzaakt en atypische organismen (C.-pneumoniae, M.-pneumoniae, L.-pneumophila). Mei wordt ook gebruikt om acne te behandelen. Het tetracycline kan een alternatieve drug voor mensen zijn die voor penicilline allergisch zijn.

 

Farmacodynamica

Het tetracycline is een short-acting antibioticum dat de bacteriële groei door vertaling te remmen remt. Het bindt aan de jaren '30 ribosomal subeenheid en verhindert het amino-acyl tRNA aan de a-plaats van het ribosoom te binden. Het bindt aan de ook jaren '50 in zekere mate ribosomal subeenheid. Deze band is omkeerbaar van aard. Bovendien kan het tetracycline het cytoplasmic membraan van bacteriën veranderen veroorzakend lekkage van intracellular inhoud, zoals nucleotiden, van de cel.

 

Mechanisme van actie

Het tetracycline verspreidt passief door porinkanalen in het bacteriële membraan en bindt aan de jaren '30 omkeerbaar ribosomal subeenheid die, die band van tRNA verhinderen aan het complexe mRNA-ribosoom, en zich zo in eiwitsynthese mengen.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)