801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenGroot Parenteraal Volume

De Injectie250ml 500ml Groot Volume van Polygeline van de Hypovolaemicschok

De Injectie250ml 500ml Groot Volume van Polygeline van de Hypovolaemicschok

  • Hypovolaemic Shock Polygeline Injection 250ml 500ml Large Volume
 • Hypovolaemic Shock Polygeline Injection 250ml 500ml Large Volume

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: CHINA
  Merknaam: Newlystar
  Certificering: GMP
  Modelnummer: 3.5%, 250ml, 500ml

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 40, 000 flessen
  Prijs: Negotiation
  Verpakking Details: 40 / 20 flessen per karton
  Levertijd: 45days
  Betalingscondities: L/C, T/T
  Levering vermogen: 200, 000 flessen per dag
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Product: Polygelineinjectie Specificatie: 3.5%, 250ml, 500ml
  Norm: USP, BP Verpakking: 40 / 20 flessen per karton
  Hoog licht:

  lvp medical

  ,

  Large Volume Infusion

  De Injectie250ml 500ml Groot Volume van Polygeline van de Hypovolaemicschok

   

   

   

  Product: Polygelineinjectie

  Specificatie: 3.5%, 250ml, 500ml

  Norm: USP, BP

  Verpakking: 40/20 flessen per karton

   

  Aanwijzingen

  Polygeline is een plasmasubstituut voor volumevervanging wordt gebruikt om de ontoereikendheid van de bloedsomloop te verbeteren of te voorkomen toe te schrijven aan plasma/bloed absolute volumedeficiëntie, of (b.v. als gevolg van het aftappen) of verwant (b.v. als gevolg van een verschuiving in plasmavolume tussen de compartimenten dat van de bloedsomloop).

  Polygeline wordt toegepast in de volgende gebieden:

  Hypovolaemicschok

  Verlies van bloed en plasma (b.v. gepast aan trauma, brandwonden, autologous bloed of plasmaschenking vóór een verrichting)

  Voor het vullen van de hart-long machine. Daarnaast kan Polygeline als drageroplossing voor diverse drugs worden gebruikt.

   

  Contra-indicaties

  Bekende hypergevoeligheid aan constituenten van de voorbereiding. Bestaande strenge allergische reacties. In de volgende gevallen, is Polygeline vermeld in een beperkte slechts mate. Als de arts als de infusie noodzakelijk beschouwt, zou het moeten worden gegeven nemend speciale voorzorgsmaatregelen: Alle voorwaarden waarin een verhoging van intravascular (bloedvat) volume en zijn gevolgen (b.v. verhoogd slagvolume, opgeheven bloeddruk), of een verhoging van tussenliggende vloeibare volume of haemodilution een bepaald risico voor de patiënt kon vertegenwoordigen.

  De voorbeelden van dergelijke voorwaarden zijn: congestiehartverlamming, hypertensie, oesophageal varices, longoedeem, haemorrhagic diathese, nier en postrenalanuria. In alle patiënten op een verhoogd risico van histamineversie (b.v. personen met allergische/allergoidreacties en patiënten met een geschiedenis van histaminereactie).

  In de laatstgenoemde gevallen kan Polygeline slechts na het treffen van aangewezen profylactische maatregelen worden gegeven. Het gebruik van de voorbereiding in zwangere vrouwen en pleegmoeders is niet contraindicated.

   

  Maatregelen van Voorzorgsmaatregel voor Beleid

  Om fysiologische redenen zou Polygeline niet in de koude staat, zoals alle infusieoplossingen moeten worden gegoten. Giet duidelijke slechts oplossingen. De reacties door histamineversie kunnen worden veroorzaakt door het profylactische gebruik van de receptorantagonisten van H1 worden vermeden en H2-(b.v. Dimetinden 0.1mg/kg van lichaamsgewicht I.V. en Cimetidin 5mg/kg van lichaamsgewicht iv. die).

  Om technische redenen is er een overblijvend luchtvolume in de container. Aldus, moeten de drukinfusies met de plastic infusiefles in de gecontroleerde omstandigheden slechts worden uitgevoerd, aangezien het risico van een luchtembolie niet kan worden uitgesloten. Verdrijf lucht voorafgaand aan infusie onder druk.

   

  Interactie met Andere Agenten

  In het geval van patiënten die hartglycosiden ontvangen, zou het synergetische effect van het calcium in Polygeline moeten worden in acht genomen.

  Contactgegevens
  Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

  Contactpersoon: Luke Liu

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten