801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenGroot Parenteraal Volume

Van het het Volume Parenterale/Grote Volume van de mannitolinjectie Grote de Infusie Osmotische Diuretisch

Van het het Volume Parenterale/Grote Volume van de mannitolinjectie Grote de Infusie Osmotische Diuretisch

Mannitol Injection Large Volume Parenteral / Large Volume Infusion Osmotic Diuretic

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 20%; 250ml, 500ml

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 80, 000 flessen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 80 / 40bottles/carton
Levertijd: 45 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 500, 000 flessen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: De Infusie van de mannitolinjectie Specificatie: 20%; 250ml, 500ml
standaard: BP, USP verpakking: 80 / 40bottles/carton

Van het het Volume Parenterale/Grote Volume van de mannitolinjectie Grote de Infusie Osmotische Diuretisch

 

 

Product: De Infusie van de mannitolinjectie

Specificatie: 20%; 250ml, 500ml

Norm: BP, USP

Verpakking: 80/40bottles/carton

 

Beschrijving:

Het mannitol is osmotische diuretisch die metabolisch inert in mensen is en, als suiker of suikeralcohol, in vruchten en groenten natuurlijk voorkomt. Het mannitol heft bloedplasmaosmolality op, resulterend in verbeterde stroom van water van weefsels, met inbegrip van de hersenen en de cerebro-spinale vloeistof, in tussenliggend vloeistof en plasma. Dientengevolge, kunnen het hersenoedeem, de opgeheven intracranial druk, en het cerebro-spinale vloeibare volume en de druk worden verminderd. Het mannitol kan ook voor de bevordering van diurese worden gebruikt alvorens de onomkeerbare niermislukking gevestigd wordt; de bevordering van urineafscheiding van giftige substanties; als Antiglaucoma-agent; en als nierfunctie kenmerkende hulp.

 

Aanwijzing

Gebruikt voor de bevordering van diurese vóór onomkeerbare niermislukking wordt gevestigd, de vermindering van intracranial druk, de behandeling van hersenoedeem, en de bevordering van urineafscheiding van giftige substanties.

 

Farmacodynamica

Chemisch, is het mannitol een alcohol en een suiker, of polyol; het is gelijkaardig aan xylitol of sorbitol. Nochtans, heeft het mannitol een tendens om een waterstofion in waterige oplossingen te verliezen, dat de oplossing om zuurrijk veroorzaakt te worden. Om deze reden, is het niet ongewoon om een substantie toe te voegen om zijn pH, zoals natriumbicarbonaat aan te passen. Het mannitol wordt algemeen gebruikt om (diuretische) te verhogen urineproductie. Het wordt ook gebruikt om medische voorwaarden te behandelen of te verhinderen die door een verhoging van lichaamsvloeistoffen/water worden veroorzaakt (b.v., hersenoedeem, glaucoom, niermislukking). Het mannitol wordt vaak gegeven samen met andere diuretics (b.v., furosemide, chlorothiazide) en/of IV vloeibare vervanging.

 

Mechanisme van actie

Het mannitol is osmotische diuretisch die metabolisch inert in mensen is en, als suiker of suikeralcohol, in vruchten en groenten natuurlijk voorkomt. Het mannitol heft bloedplasmaosmolality op, resulterend in verbeterde stroom van water van weefsels, met inbegrip van de hersenen en de cerebro-spinale vloeistof, in tussenliggend vloeistof en plasma. Dientengevolge, kunnen het hersenoedeem, de opgeheven intracranial druk, en het cerebro-spinale vloeibare volume en de druk worden verminderd. Aangezien een diurectic mannitol diurese veroorzaakt omdat het niet in het nierbuisje weer wordt geabsorbeerd, daardoor verhogend osmolality van het kluwenvormige filtraat, vergemakkelijkend afscheiding van water, en remmend de nier tubulaire reabsorptie van natrium, chloride, en andere opgeloste stoffen. Het mannitol bevordert de urineafscheiding van giftige materialen en beschermt tegen nephrotoxicity door de concentratie van giftige substanties in de tubulaire vloeistof te verhinderen. Als Antiglaucoma-het bloedplasmaosmolarity van het agentenmannitol levates, die in verbeterde stroom van water van het oog in plasma en een voortvloeiende vermindering van intraocular druk resulteert. Aangezien een niermannitol van de functie kenmerkend hulp vrij door de kluwens met minder dan de tubulaire reabsorptie van 10% wordt gefiltreerd. Daarom kan zijn urineafscheidingstarief als meting van kluwenvormig filtratietarief (GFR) dienen.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten