801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenWerkzame farmaceutische bestanddelen

Het Nucleotideanalogon van hepatitisc Sofosbuvir Farmaceutisch Tussenpersonen 1190307-88-0

Het Nucleotideanalogon van hepatitisc Sofosbuvir Farmaceutisch Tussenpersonen 1190307-88-0

Hepatitis C Sofosbuvir Pharmaceutical Intermediates 1190307-88-0 Nucleotide Analog

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: Binnenshuis

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 25kg
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: tin
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: Tien ton per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Sofosbuvir API CAS-nummer: 1190307-88-0
Zuiverheid: 99.0% Gebruik: Antihepatitisc virus
Gebruik: Antihepatitisc virus

Het Nucleotideanalogon van hepatitisc Sofosbuvir Farmaceutisch Tussenpersonen 1190307-88-0

 

 

Sofosbuvir API

CAS: 1190307-88-0
Zuiverheid: 99.0%

 

Beschrijving:

Sofosbuvir is een prodrug nucleotideanalogon als deel van combinatietherapie wordt gebruikt de besmetting van (HCV) van het hepatitisc virus te behandelen of mede-besmetting van HIV en HCV te behandelen die. Na metabolisme aan actieve die antiviral agent 2 ' - deoxy-2'-α-fluoro-β-c-methyluridine-5'-trifosfaat (ook als gs-461203 wordt het bekend), het trifosfaat dient als gebrekkig substraat voor de NS5B-proteïne, een RNA-Afhankelijke die RNApolymerase voor replicatie van viraal RNA wordt vereist. Sofosbuvir en andere nucleotideinhibitors van de HCV-RNApolymerase stellen een zeer hoge barrière aan weerstandsontwikkeling tentoon. Dit is een belangrijk voordeel met betrekking tot HCV-drugs die andere virale enzymen zoals de protease richten, waarvoor de snelle weerstandsontwikkeling om een belangrijke oorzaak van therapeutische mislukking is gebleken te zijn. Meer onlangs, sofosbuvir beschikbaar als vast de combinatieproduct van de dosisdrug met gebruikte levipasvir (handelsnaam Harvoni) voor de behandeling van chronische Hepatitis C is geworden, een besmettelijke die leverziekte door besmetting met Hepatitisc Virus (HCV) wordt veroorzaakt. Goedgekeurd in Oktober 2014 door FDA, ledipasvir en sofosbuvir worden de rechtstreekse die antiviral agenten voor de behandeling van HCV-genotype 1 met of zonder cirrose worden vermeld. HCV is een single-stranded RNAvirus dat in negen verschillende genotypen gecategoriseerd is, met genotype 1 die gemeenschappelijkst in de Verenigde Staten beïnvloedend 72% van alle chronische HCV-patiënten zijn. Voorafgaand aan ontwikkeling van deze drug, was de belangrijkste beschikbare behandeling wekelijkse injecties van pegylated interferon met op gewicht-gebaseerde ribavirin meer dan 48 weken, dat een aanhoudende virologische reactie (SVR) van 45-50% bereikte en veelvoudige onplezierige bijwerkingen had. Wanneer samen gecombineerd, ledipasvir en sofosbuvir zijn getoond om een SVR tussen 93 en 100% na 12 weken van behandeling te hebben. Zijn gebruik is ook succesvol in de behandeling van HCV in patiënten mede-besmet met HIV gebleken.

 

Aanwijzing:

Sofosbuvir wordt gebruikt in combinatietherapie om de chronische besmette patiënten van het hepatitisc virus te behandelen (HCV) met HCV genoptype 1,2,3, of 4, en HCV en HIV mede-besmette patiënten te behandelen. De combinatietherapie omvat of ribavirin alleen of ribavirin en pin-interferon alpha-.

 

Farmacodynamica:

Sofosbuvir handelt tegen HCV en is gecategoriseerd als rechtstreekse antiviral agent (DAA).


Mechanisme van actie:
Sofosbuvir is nucleotide analoge inhibitor, die specifiek de polymerase van HCV NS5B verbiedt. Sofosbuvir verhindert de virale replicatie van HCV door aan de twee Mg2+-ionen te binden huidig in actief de plaatsmotief van GDD van de polymerase van HCV NS5B.

 

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)