801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenMondelinge Medicijnen

De Filmdragees van Levofloxacintabletten, 250mg, Mondelinge de Medicijnenantibiotica van 500mg

De Filmdragees van Levofloxacintabletten, 250mg, Mondelinge de Medicijnenantibiotica van 500mg

Levofloxacin Tablets Film coated Tablets, 250mg, 500mg Oral Medications Antibiotics

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: Filmdragees, 250mg, 500mg

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Twee miljoen tabletten
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 10/blaar
Levertijd: 45days
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: Één miljoen pillen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Levofloxacintabletten Specificatie: Filmdragees, 250mg, 500mg
Norm: BP, USP Verpakking: 10/blaar
Hoog licht:

oral treatment

,

oral preparation

De Filmdragees van Levofloxacintabletten, 250mg, Mondelinge de Medicijnenantibiotica van 500mg

 

Product: Levofloxacintabletten

Specificatie: Filmdragees, 250mg, 500mg

Norm: BP, USP

Verpakking: 10/blaar

 

Beschrijving:

Levofloxacin is een synthetische breed-spectrum antibacteriële agent voor mondeling beleid. De Levofloxacintabletten zijn beschikbaar aangezien de film-met een laag bedekte tabletten 500 mg bevat (zoals uitgedrukt in de vochtvrije vorm).

 

Aanwijzingen en Gebruik:

Om de ontwikkeling van drug-resistant bacteriën te verminderen en de doeltreffendheid van levofloxacintabletten en andere antibacteriële drugs te handhaven, zouden de levofloxacintabletten moeten worden gebruikt om besmettingen slechts te behandelen of te verhinderen die worden bewezen of sterk om door vatbare bacteriën verdacht worden veroorzaakt. Wanneer cultuur en gevoeligheids de informatie beschikbaar is, zouden zij in het selecteren van of het wijzigen van antibacteriële therapie moeten worden overwogen. Bij gebrek aan dergelijke gegevens, kunnen de lokale epidemiologie en gevoeligheidspatronen tot de empirische selectie van therapie bijdragen.

 

De Levofloxacintabletten zijn vermeld voor de behandeling van volwassenen (≥ 18 jaar oud) met milde, gematigde, en strenge die besmettingen door vatbare spanningen van de aangewezen die micro-organismen in de voorwaarden worden veroorzaakt in deze sectie worden vermeld.

 

Cultuur en gevoeligheid het testen

De aangewezen cultuur en gevoeligheidstests zouden vóór behandeling moeten worden uitgevoerd om organismen te isoleren en te identificeren veroorzakend de besmetting en hun gevoeligheid aan levofloxacin [zie KLINISCHE FARMACOLOGIE (12,4) te bepalen]. De therapie met levofloxacintabletten kan worden in werking gesteld alvorens de resultaten van deze tests worden gekend; zodra de resultaten beschikbaar worden, zou de aangewezen therapie moeten worden geselecteerd.

 

Zoals met andere drugs in deze klasse, sommige spanningen van Pseudomonas - aeruginosa kan weerstand tijdens behandeling met levofloxacintabletten vrij snel ontwikkelen. De cultuur en gevoeligheid het testen zullen periodiek gepresteerd tijdens therapie informatie over de voortdurende gevoeligheid van de ziekteverwekkers aan de antimicrobial agent en ook de mogelijke totstandkoming van bacteriële weerstand verstrekken.

 

1.1 Nosocomial-Longontsteking

De Levofloxacintabletten zijn vermeld voor de behandeling van nosocomial longontsteking toe te schrijven aan methicillin-vatbare goudhoudende Stafylokok -, Pseudomonas - aeruginosa, Serratia marcescens, Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae, Hemophilus - influenzae, of Streptokok pneumoniae. De Adjunctivetherapie zou moeten worden gebruikt zoals klinisch vermeld. Waar Pseudomonas - aeruginosa is een gedocumenteerde of vermoedelijke ziekteverwekker, wordt de combinatietherapie met een anti-pseudomonal β-lactam geadviseerd.

 

1.2 communautair-verworven Longontsteking: 7-14 het Regime van de dagbehandeling

De Levofloxacintabletten zijn vermeld voor de behandeling van communautair-verworven longontsteking toe te schrijven aan methicillin-vatbare goudhoudende Stafylokok -, Streptokok pneumoniae (met inbegrip van multi-drug-bestand Streptokok pneumoniae [MDRSP]), Hemophilus - influenzae, Haemophilus-parainfluenzae, Klebsiella pneumoniae, Moraxella-catarrhalis, Chlamydophila-pneumoniae, Legionella-pneumophila, of Mycoplasma pneumoniae.

 

MDRSP-isolates zijn spanningen bestand tegen twee of meer van volgende antibacterials: penicilline (MIC ≥ 2 mcg/mL), 2de generatiecephalosporins, b.v., cefuroxime, macrolides, tetracycline en trimethoprim/sulfamethoxazole.

 

1.3 communautair-verworven Longontsteking: het Behandelingsregime van 5 dagen

De Levofloxacintabletten zijn vermeld voor de behandeling van communautair-verworven longontsteking toe te schrijven aan Streptokok pneumoniae (exclusief multi-drug-bestand spanningen [MDRSP]), Hemophilus - influenzae, Haemophilus-parainfluenzae, Mycoplasma pneumoniae, of Chlamydophila-pneumoniae.

 

1.4 scherpe Bacteriële Sinusitis: de van 5 dagen en Regimes van de 10-14 dagenbehandeling

De Levofloxacintabletten zijn vermeld voor de behandeling van scherpe bacteriële sinusitis toe te schrijven aan Streptokok pneumoniae, Hemophilus - influenzae, of Moraxella-catarrhalis.

 

1.5 scherpe Bacteriële Verergering van Chronische Bronchitis

De Levofloxacintabletten zijn vermeld voor de behandeling van scherpe bacteriële verergering van chronische bronchitis toe te schrijven aan methicillin-vatbare goudhoudende Stafylokok -, Streptokok pneumoniae, Hemophilus - influenzae, Haemophilus-parainfluenzae, of Moraxella-catarrhalis.

 

1.6 ingewikkelde Huid en van de Huidstructuur Besmettingen

De Levofloxacintabletten zijn vermeld voor de behandeling van ingewikkelde huid en van de huidstructuur besmettingen toe te schrijven aan methicillin-vatbare goudhoudende Stafylokok -, faecalis Enterococcus, Streptococcus pyogenes, of Proteusbacteriënmirabilis.

 

1.7 ongecompliceerde Huid en van de Huidstructuur Besmettingen

De Levofloxacintabletten zijn vermeld voor de behandeling van ongecompliceerde huid en van de huidstructuur milde besmettingen (zich te matigen) met inbegrip van abcessen, cellulitis, steenpuisten, impetigo, pyoderma, gekronkelde besmettingen, wegens methicillin-vatbare goudhoudende Stafylokok -, of Streptococcus pyogenes.

 

1.8 chronisch Bacterieel Prostatitis

De Levofloxacintabletten zijn vermeld voor de behandeling van chronisch bacterieel prostatitis toe te schrijven aan faecalis Escherichia coli, Enterococcus, of methicillin-vatbare Stafylokokepidermidis.

 

1.9 ingewikkelde Urinelandstreekbesmettingen: het Behandelingsregime van 5 dagen

De Levofloxacintabletten zijn vermeld voor de behandeling van ingewikkelde urinelandstreekbesmettingen toe te schrijven aan Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae, of Proteusbacteriënmirabilis.

 

1.10 ingewikkelde Urinelandstreekbesmettingen: het Behandelingsregime van 10 dagen

De Levofloxacintabletten zijn vermeld voor de behandeling van ingewikkelde urine milde landstreekbesmettingen (zich te matigen) wegens faecalis Enterococcus, Darmbacterie cloaca's, Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae, Proteusbacteriënmirabilis, of Pseudomonas - aeruginosa.

 

1.11 scherpe Pyelonephritis: 5 of het Behandelingsregime van 10 dagen

De Levofloxacintabletten zijn vermeld voor de behandeling van scherpe die pyelonephritis door Escherichia coli, met inbegrip van gevallen met gezamenlijke bacteremia wordt veroorzaakt.

 

1.12 ongecompliceerde Urinelandstreekbesmettingen

De Levofloxacintabletten zijn vermeld voor de behandeling van ongecompliceerde urine milde landstreekbesmettingen (zich te matigen) wegens Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae, of Stafylokoksaprophyticus.

 

1.13 Inhalational-Bloedzweer (Post - blootstelling)

De Levofloxacintabletten zijn vermeld voor inhalationalbloedzweer (post-blootstelling) om de weerslag of de vooruitgang van ziekte na blootstelling aan aerosolized Bacil anthracis te verminderen. De doeltreffendheid van levofloxacin is gebaseerd op plasmaconcentraties bereikte in mensen, een plaatsvervangend eindpunt redelijk dat waarschijnlijk zal voorspellen klinisch voordeel. De Levofloxacintabletten zijn niet getest in mensen voor de post-blootstellingspreventie van inhalatiebloedzweer. De veiligheid van levofloxacintabletten in is volwassenen voor duur van therapie voorbij 28 dagen of in pediatrische patiënten voor duur van therapie voorbij 14 dagen niet bestudeerd. De verlengde levofloxacintherapie zou slechts moeten worden gebruikt wanneer het voordeel belangrijker dan het risico is.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)