801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenKlein Parenteraal Volume

De Injectieheparine van het Enoxaparinnatrium en Laag - molecuulgewichtheparine Vooraf gevulde injectie

De Injectieheparine van het Enoxaparinnatrium en Laag - molecuulgewichtheparine Vooraf gevulde injectie

Enoxaparin Sodium Injection Heparin And Low Molecular Weight Heparin Pre-filled injection

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: PFS, 0.2ml/20 mg, 0.4ml/40 mg, 0.6ml/60 mg & 0.8ml/80 mg

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10000boxes
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 2/doos
Levertijd: 45 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 20, 000 dozen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: De Vooraf gevulde Spuit van het Enoxaparinnatrium Injectie Specificatie: PFS, 0.2ml/20 mg, 0.4ml/40 mg, 0.6ml/60 mg & 0.8ml/80 mg
standaard: Binnenshuis, BP verpakking: 2/doos

De Injectieheparine van het Enoxaparinnatrium en Laag - molecuulgewichtheparine Vooraf gevulde injectie

 

 

Product: De Vooraf gevulde Spuit van het Enoxaparinnatrium Injectie

Specificatie: PFS, 0.2ml/20 mg, 0.4ml/40 mg, 0.6ml/60 mg & 0.8ml/80 mg

Norm: Binnenshuis, BP

Verpakking: 2/doos

 

Beschrijving:

Enoxaparin is laag - molecuulgewichtheparine. Enoxaparin wordt gebruikt om diepe adertrombose of longembolie te verhinderen en te behandelen, en als onderhuidse injectie gegeven. Enoxaparin bindt aan en versnelt de activiteit van antithrombin III. Door antithrombin III te activeren, versterkt enoxaparin bij voorkeur de remming van coagulatiefactoren Xa en IIa. De factor Xa katalyseert de omzetting van prothrombin aan trombase, zodat resulteert de remming van enoxaparin van dit proces in verminderde trombase en uiteindelijk de preventie van fibrin klontervorming. Laag - de molecuulgewichtheparine is minder efficiënt bij het buiten werking stellen van factor IIa toe te schrijven aan hun kortere lengte in vergelijking met unfractionated heparine.

 

Aanwijzingen en Dosering:

➤➤To verhindert diepe adertrombose (DVT) na heup of knievervanging en voor voortdurende profylaxe na ziekenhuisopname voor heupvervanging

onderhuidse injectie

Volwassenen. 30 mg om de 12 u, die 12 tot 24 u na chirurgie beginnen maximaal 14 dagen. Of, 40 mg die dagelijks, 9 tot 15 u na de chirurgie van de heupvervanging beginnen. Profylaxe: 40 mg dagelijks 3 weken.

➤➤To verhindert DVT na buikchirurgie voor patiënten met thromboembolic risicofactoren (over leeftijd 40 die, zwaarlijvigheid, algemene anesthesie langer dan 30 minuten, kanker, of een geschiedenis van DVT of longembolie duren)

onderhuidse injectie

Volwassenen. 40 mg die dagelijks, 2 beginnen u vóór chirurgie en 7 tot 10 dagen duren.

➤➤To verhindert ischemische complicaties van onstabiele angina en niet-q-golf MI

onderhuidse injectie

Volwassenen. 1 mg/kg om de 12 u met 100 tot 325 mg van aspirin dagelijks 2 tot 8 dagen of tot voorwaarde is stabiel.

de Dosering van de doseringsaanpassing tot 30 mg wordt verminderd als de creatinineontruiming minder dan 30 die ml/min/1.73 m2 en patiënt is ontvangt dagelijks drug als profylaxe in buik, heup, of de chirurgie van de knievervanging of is scherp Illinois tot 1 mg/kg dagelijks wordt verminderd als de creatinineontruiming minder dan 30 ml min/1.73 m2 is en de drug met aspirin wordt gegeven om ischemische complicaties van onstabiele angina en niet-q-golf MI, met warfarin als intern verpleegde patiëntbehandeling voor scherpe DVT met of zonder longembolie, of met warfarin als poliklinische patiëntbehandeling van scherpe DVT zonder longembolie te verhinderen die.

➤➤To behandelt scherpe ST-segment-Verhoging MI (STEMI)

i.v. injectie, toen onderhuidse injectie

Volwassenen. 30 mg I.V. als één enkele die dosis, door 1 mg/kg onderhuids wordt gevolgd (maximum, 100 mg voor eerste twee dosissen). Dan, 1 mg/kg onderhuids om de 12 u.

de doseringsaanpassing als de patiënt ook thrombolytic, enoxaparin ontvangt zou 15 tot 30 min vóór en 30 min moeten worden gegeven nadat fibrinolytic therapie begint. Als de patiënt percutane coronaire interventie heeft, geef de hap van 0,3 mg/kg I.V. als de laatste enoxaparindosis meer dan 8 u vóór balloninflatie werd gegeven.

Leid Begin Piekduur

SubQ Onbekend 3-5 u tot 24 u

 

Farmacodynamica:

Enoxaparin is hoogst zuurrijke die mucopolysaccharide van gelijke delen van gesulfateerde D-glucosamine en D-Glucuronic zuur met sulfaminic bruggen wordt gevormd. Het molecuulgewicht strekt zich van 3800 uit tot 5000 daltons. Enoxaparin komt binnen voor en verkregen uit lever, long, mastcellen, enz., van gewervelde dieren. Enoxaparin is goed - het geweten en algemeen gebruikt antistollingsmiddel dat antithrombotic eigenschappen heeft. Enoxaparin remt reacties die tot het klonteren van bloed leiden en de vorming van fibrin zowel in vitro als in vivo klontert. Enoxaparin handelt bij veelvoudige plaatsen in het normale coagulatiesysteem. De kleine hoeveelheden enoxaparin in combinatie met antithrombin III (enoxaparincofactor) kunnen trombose remmen door geactiveerde Factor X buiten werking te stellen en de omzetting van prothrombin aan trombase te remmen. Zodra de actieve trombose zich heeft ontwikkeld, kunnen de grotere hoeveelheden enoxaparin verdere coagulatie remmen door trombase buiten werking te stellen en de omzetting van fibrinogeen aan fibrin te verhinderen. Enoxaparin verhindert ook de vorming van een stabiele fibrin klonter door de activering van de fibrin stabiliserende factor te remmen. Zijn gebruik zou in patiënten met een creatinineontruiming moeten worden vermeden minder dan 20mL/min. In deze patiënten, zou unfractionated heparine slechts moeten worden gebruikt. Zoals voor controle, zal de actieve gedeeltelijke thromboplastin tijd (aPTT) slechts bij hoge dosissen laag - molecuulgewichtheparine stijgen (LMWH). Daarom wordt de controle aPTT niet geadviseerd. Nochtans, kan de activiteit anti-Xa worden gemeten om de doeltreffendheid van LMWH te controleren.

 

Mechanisme van actie:

Het mechanisme van actie van enoxaparin is antithrombin-afhankelijk. Het handelt hoofdzakelijk door het tarief van de neutralisatie van bepaalde geactiveerde coagulatiefactoren door antithrombin te versnellen, maar andere mechanismen kunnen ook worden geïmpliceerd. Het antithrombotic effect van enoxaparin is goed gecorreleerd met de remming van factor Xa. Enoxaparin staat met Antithrombin III in wisselwerking, binden Prothrombin en de Factor X. Enoxaparin aan en versnellen de activiteit van antithrombin III. Door antithrombin III te activeren, versterkt enoxaparin bij voorkeur de remming van coagulatiefactoren Xa en IIa.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten