801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenKlein Parenteraal Volume

Pre Gevulde het Calciuminjectie van Nadroparin van het Spuit Kleine Volume Parenterale

Pre Gevulde het Calciuminjectie van Nadroparin van het Spuit Kleine Volume Parenterale

Pre Filled Syringe Small Volume Parenteral Nadroparin Calcium Injection

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: PFS, 0,2 ml/2050IU, 0,3 ml/3075IU, 0,4 ml/4100IU, 0,6 ml/6150IU, 0,8 ml/8200IU

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000boxes
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 2/doos
Levertijd: 45days
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 20, 000 dozen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: De Vooraf gevulde Spuit van het Nadroparincalcium Injectie Specificatie: PFS, 0,2 ml/2050IU, 0,3 ml/3075IU, 0,4 ml/4100IU, 0,6 ml/6150IU, 0,8 ml/8200IU
Norm: Binnenshuis Verpakking: 2/doos

Pre Gevulde het Calciuminjectie van Nadroparin van het Spuit Kleine Volume Parenterale

 

 

Product: De Vooraf gevulde Spuit van het Nadroparincalcium Injectie

Specificatie: PFS, 0,2 ml/2050IU, 0,3 ml/3075IU, 0,4 ml/4100IU, 0,6 ml/6150IU, 0,8 ml/8200IU

Norm: Binnenshuis

Verpakking: 2/doos

 

Beschrijving:

Nadroparin is laag - molecuulgewichtheparine (LMWH) die, wanneer verbindend aan antithrombin III (ATIII), de inactivering van factor II en factor Xa versnelt. Nadroparin stopt de coagulatieweg door de activering van trombase (factor IIa) door factor Xa te remmen. De versterking van de fibrin klonterende cascade wordt tegengehouden zodra de factoren Xa en IIa buiten werking worden gesteld. Het wordt afgeleid uit varkensbronnen en heeft een gemiddelde moleculaire grootte van 5000 daltons. Laag - de molecuulgewichtheparine is minder efficiënt bij het buiten werking stellen van factor IIa toe te schrijven aan hun kortere lengte in vergelijking met unfractionated heparine.

 

Aanwijzing en dosering

Nadroparin wordt gebruikt voor profylaxe van thromboembolic wanorde en algemene chirurgie in orthopedische chirurgie, behandeling van diepe adertrombose, preventie van het klonteren tijdens hemodialyse en behandeling van onstabiel angina en niet-q golf myocardiaal infarct

Onstabiele Angina: Volwassenen: De dosis is gebaseerd op lichaamsgewicht. Het is gewoonlijk 86 Internationale die Eenheden (IU) van anti-factorenxa per kilogram (kg) (39,1 anti-factor Xa IU per pond) lichaamsgewicht onder de huid om de twaalf uren zes dagen wordt ingespoten.

Aderlijke thromboembolism en Longembolie:

Volwassenen: De dosis is gewoonlijk 2850 anti-factor Xa IU onder de huid wordt ingespoten die één keer per dag met twee tot vier uren begint vóór chirurgie en minstens zeven dagen voortdurend die.

 

Farmacodynamica

Nadroparin is laag - molecuulgewichtheparine die uit een heterogeen mengsel van gesulfateerde polysaccharide glycosaminoglycan kettingen samengesteld is. Th betekent het molecuulgewicht ongeveer 4300 daltons is. De verhouding van activiteit anti-Xa aan anti-IIa is 3.5:1 terwijl het over 1:1 voor heparine is. Zijn gebruik zou in patiënten met een creatinineontruiming moeten worden vermeden minder dan 40mL/min. In deze patiënten, zou unfractionated heparine slechts moeten worden gebruikt. Zoals voor controle, zal de actieve gedeeltelijke thromboplastin tijd (aPTT) slechts bij hoge dosissen laag - molecuulgewichtheparine (LMWH) stijgen. Daarom wordt de controle aPTT niet geadviseerd. Nochtans, kan de activiteit anti-Xa worden gemeten om de doeltreffendheid van LMWH te controleren.

 

Mechanisme van actie

Het mechanisme van actie voor nadroparin is gelijkaardig aan al andere LMWHs. Als al LMWHs, heeft nadroparin een pentasaccharideopeenvolging die aan ATIII bindt, die de actie van ATIII versterkt. Dit complex versnelt zeer de inactivering van factor Xa en factor IIa. Dientengevolge, is de coagulatiecascade geremd.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten