801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenPathologisch Analysemateriaal

Pathologische van de het Bloedglucose van het Analysemateriaal de Teststrook voor de Snelle Test van de Glucosemonitor

Pathologische van de het Bloedglucose van het Analysemateriaal de Teststrook voor de Snelle Test van de Glucosemonitor

  • Pathological Analysis Equipments Blood Glucose Test Strip for Glucose Monitor Rapid Test
  • Pathological Analysis Equipments Blood Glucose Test Strip for Glucose Monitor Rapid Test
  • Pathological Analysis Equipments Blood Glucose Test Strip for Glucose Monitor Rapid Test
  • Pathological Analysis Equipments Blood Glucose Test Strip for Glucose Monitor Rapid Test
 • Pathological Analysis Equipments Blood Glucose Test Strip for Glucose Monitor Rapid Test

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: CHINA
  Merknaam: Newlystar
  Certificering: CE/ISO/FDA
  Modelnummer: X-y-g-666BS

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1000 PCs
  Prijs: Negotiable
  Verpakking Details: 50pcs/box
  Levertijd: 10-30 dagen
  Betalingscondities: L/C, T/T
  Levering vermogen: 200000 PCs per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Productnaam: De Teststrook van de bloedglucose Type: Pathologisch Analysemateriaal
  Materiaal: koolstofdeklaag model: X-y-g-666BS
  Min. bestelaantal: doos 1000 Houdbaarheid: 24 maanden na productie
  Hoog licht:

  insulin injection equipment

  ,

  blood glucose meter

  Pathologische van de het Bloedglucose van het Analysemateriaal de Teststrook voor de Snelle Test van de Glucosemonitor

  Productparameters

  Productnaam De Teststrook van de bloedglucose
  Type Pathologisch Analysemateriaal
  Productgrootte 33 mm*6mm*0.6mm
  Opslag 4°C - 30°C (39.2°F - 86°F)
  Standaardtest AST (Alternatieve locatie die testen)
  Bloedmonster 0.7μl
  Geschikt Model G-425-3S G-425-2S, G-427S, G-777S, G-666S

   

  Hoe te om het proefwerk van de bloedglucose te bewaren?
  De de teststroken zouden van de bloedglucose bij droog, +10 graden en +40 graden moeten worden geplaatst. Sla het niet in de badkamers of de keuken op, en sla het niet in de ijskast op. Als het in de ijskast is gezet, zou de verzegelde document buis moeten bij kamertemperatuur worden geplaatst en omhoog langzaam worden verwarmd v3o3or gebruik tot het kamertemperatuur bereikt. Neem geen proefwerk alvorens document buis te proberen om kamertemperatuur te bereiken, tenzij de vorm water in het proberen van document buis condenseerde. De patiënten die in sommige vochtige plaatsen (zoals het zuiden) leven zouden moeten besteden aandacht aan: telkens als neem zou een proefwerk de reageerbuis verzegelende dekking onmiddellijk moeten behandelen, om het proefwerkvocht te vermijden; Open een nieuwe buis proefwerk en put het binnen drie maanden uit. Indien mogelijk, kies een individueel verpakt glucoseproefwerk.

   

  Wat zou de aandacht aan in de test moeten worden betaald?
  (1) probeer om bij kamertemperatuur te zijn; (2) vermijd plaatsend het instrument dichtbij elektromagnetische velden (zoals mobiele telefoons, magnetronnen, enz.); (3) de bloedinzameling zou niet moeten zijn teveel of te weinig (vooral fotochemische methode van bloedglucosemeter).

   

  Wat zou aandacht aan wanneer het nemen van bloed moeten besteden?
  Het is zeer pijnlijk om een bloedmonster op het centrum van de vinger te nemen. Het wordt over het algemeen geadviseerd om bloed aan de kant van de vinger te nemen, waar de zenuwdistributie minder dan de middelvinger is, en de pijn is minder streng. Maar ook niet ook om aan de rand van de spijker, zo niet te sluiten gemakkelijk te steriliseren, moeilijk om bloed te drukken. De bloedinzameling kan tussen de tien vingers worden geroteerd, kiezen de meeste mensen de andere acht vingers behalve de duim. Het warme water kan worden gebruikt om handen te wassen alvorens bloed te nemen, die wapen hangen, kan vingerbloedvat vullen maken, gemakkelijk om bloed te nemen. Na de vinger wordt geprikt door de pen van de bloedbemonstering, zou het bloed zacht en krachtig van het vingereind (het punt van de bloedbemonstering) moeten worden gedrukt. Gebruik geen sterke samendrukking, anders maakt de uitgedreven plasma en weefselvloeistof een groot deel uit, die de nauwkeurigheid beïnvloeden. Wat als er geen het aftappen of minder bloed zijn? Mag op de volgende redenen worden betrekking gehad: (1) beëindigend (vingers) slechte omloop, kan warm water nemen om hun handen, hangende wapens te wassen, is enz. (2) de diepte van bloedinzameling niet genoeg, heeft de pen van de bloedinzameling verschillende schalen, om te weten welke schaal voor hun bloedinzameling en toen „begin“ geschikt is. De vaardigheid van het aftappen wordt niet beheerst. Naast de bovengenoemde „lichte kracht“, zou de kracht minstens 0.5cm boven het punt van de bloedinzameling moeten zijn, en de huidcongestie op het aftappende punt kan tijdens de samendrukking worden gezien. Als u het bloed te dicht aan het aftappende punt drukt, het bloedvat „wordt geplet“, hoe kan u het bloed drukken?

   

  Wat is een normaal niveau van de bloedglucose?
  De bloedglucose verwijst naar de glucose in het bloed, en de bloedglucosemeting is de belangrijkste indicator om de voorwaarde en de controle van diabetes te beoordelen. De normale aderlijke plasmawaarde is 3,6 ~ 6,1 millimol/l (65 ~ 110 mg/dl).

   

  Nota's voor autoverificatie:
  1. De bloedglucosemeters zouden moeten op het het ziekenhuis of van de naverkoopdienst punt worden gekalibreerd en worden goedgekeurd, vooral wanneer bloedglucose de controleresultaten met de klinische symptomen of hba1c van patiënten inconsistent zijn, aderlijk bloed periodiek wordt geadviseerd voor bloedglucosemeting.
  2. Wanneer de recente hypoglycemie vaak voorkomt, is het best om bloedglucose vóór maaltijd en bij nacht te controleren; Nochtans, wanneer de bloedglucose in de nabije toekomst vaak hoog is, zou de vastende en van 2 uur bloedglucose na de maaltijd moeten worden gecontroleerd, om op de omvang van de stijging van de bloedglucose nauwkeuriger te wijzen.
  3. Het is beter om bloedglucose in verschillende tijden van de dag dan tegelijkertijd van de dag te controleren. Omdat de eerstgenoemde eerder zal wijzen op de veranderingen van bloedglucose tijdens 24 uur per dag, en als de bloedglucose tegelijkertijd elke dag wordt gemeten, is het altijd onduidelijk hoe te om de niveaus van de bloedglucose in andere tijden van de dag te controleren.

   

  Pathologische van de het Bloedglucose van het Analysemateriaal de Teststrook voor de Snelle Test van de Glucosemonitor 0

   

  Co. van Newlystar (Ningbo) Medtech, Ltd is één van de belangrijke leverancier voor Pathologisch Analysemateriaal, het Materiaal van de Diabetesbehandeling en Gebeëindigd Geneesmiddel van China. Met een bewezen spoorverslag van overgegaane jaren, is newlystar-Medtech gezien door haar klanten als een hoogstaande en betrouwbare leverancier notonly op producten, maar ook op hulp voor controle en verbetering van GMP niveau, kwaliteitsbeheersysteem, EHS-beheersysteem en de steun van het registratiedossier, enz. De essentie van newlystar-Medtech activites, is een verplichting aan haar klanten met de professionele dienst en producten van uitstekende kwaliteit met efficiënte kosten en innovatieve oplossingen.

  Pathologische van de het Bloedglucose van het Analysemateriaal de Teststrook voor de Snelle Test van de Glucosemonitor 1

  Verpakking & Betalingen

  Pathologische van de het Bloedglucose van het Analysemateriaal de Teststrook voor de Snelle Test van de Glucosemonitor 2

  Pathologische van de het Bloedglucose van het Analysemateriaal de Teststrook voor de Snelle Test van de Glucosemonitor 3

  Pathologische van de het Bloedglucose van het Analysemateriaal de Teststrook voor de Snelle Test van de Glucosemonitor 4  

  Whatsapp: 008618067597709

  Contactgegevens
  Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

  Contactpersoon: Jocelyn

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten