801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenZetpilmedicijn

Schimmeldodende Medicijn van de Clotrimazole het Vaginale Zetpil, Mondelinge Schimmeldodende Medicijnen

Schimmeldodende Medicijn van de Clotrimazole het Vaginale Zetpil, Mondelinge Schimmeldodende Medicijnen

Clotrimazole Vaginal Suppository Antifungal Medication , Oral Antifungal Medications

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 500MG

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 50, 000 dozen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 2/blaar
Levertijd: 45 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 100, 000 dozen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Clotrimazole Vaginale Zetpil Specificatie: 500MG
standaard: BP, USP verpakking: 2/blaar

Schimmeldodende Medicijn van de Clotrimazole het Vaginale Zetpil, Mondelinge Schimmeldodende Medicijnen

 


Product: Clotrimazole Vaginale Zetpil
Specificatie: 500mg
Norm: BP, USP
Verpakking: 2/blaar

Beschrijving:
Clotrimazole is een schimmeldodend die medicijn dat besmettingen bestrijdt door paddestoel worden veroorzaakt.
Vaginale Clotrimazole (voor gebruik in de vagina) wordt gebruikt om vaginale candida (gist) besmettingen te behandelen.
Vaginale Clotrimazole kan ook voor doeleinden niet worden gebruikt in deze medicijngids die worden vermeld.

Wat is de belangrijkste informatie ik over vaginale clotrimazole zou moeten kennen?
Volg alle richtingen op uw geneeskundeetiket en pakket. Vertel elk van uw Gezondheidszorgverleners over al uw medische voorwaarden, allergieën, en alle geneesmiddelen u gebruikt.

Wat zou ik met mijn Gezondheidszorgverlener alvorens vaginaal clotrimazole te gebruiken moeten bespreken?
U zou niet clotrimazole vaginaal moeten gebruiken als u voor het allergisch bent.
Als dit de eerste keer is hebt u ooit symptomen van een vaginale gistbesmetting gehad, vraagt uw arts alvorens vaginaal te gebruiken clotrimazole.
Vertel uw arts of hebt u meer dan 3 vaginale besmettingen binnen 6 maanden gehad. De frequente vaginale gistbesmettingen die niet met behandeling verklaren kunnen een teken van een ernstigere voorwaarde zijn.
Vraag een arts of een apotheker als het voor u veilig is om deze geneeskunde te gebruiken als u andere medische voorwaarden hebt, vooral:
•koorts, kou, pijn in uw rug of schouder;
•maagpijn, het braken;
•foul-smelling vaginale lossing;
•diabetes; of
•HIV of AIDS.
FDA-de zwangerschapscategorie B. vaginaal Clotrimazole wordt verwacht om geen ongeboren baby te berokkenen. Vertel uw arts of bent u zwanger of bent zwanger tijdens behandeling te worden van plan.
Gebruik clotrimazole vaginaal zonder medisch advies niet als u een baby de borst geeft.
Geef deze geneeskunde niet aan een kind jonger dan 12 jaar oud zonder medisch advies.

Hoe zou ik clotrimazole vaginaal moeten gebruiken?
Gebruik precies zoals die op het etiket wordt geleid, of zoals die door uw arts wordt voorgeschreven. Gebruik niet in grotere of kleinere bedragen of voor langer dan geadviseerd.
Was uw handen before and after het gebruiken van dit medicijn.
Neem de tablet, de zetpil, of de room in de vagina op gebruikend het instrument zoals geleid.
Gebruik deze geneeskunde voor de volledige voorgeschreven tijdsduur, zelfs tijdens uw menstruele periode. Uw symptomen kunnen verbeteren alvorens de besmetting volledig wordt ontruimd. Als de besmetting niet verklaart, of als het schijnt slechter te worden, uw arts zien.
Oproepen uw arts als uw symptomen niet na 3 dagen van behandeling verbeteren, of als zij langer dan een week duren. Vertel direct uw arts of hebt u een huiduitbarsting of bijenkorven, maagpijn, koorts, kou, misselijkheid, het braken, of foul-smelling vaginale lossing.
U kunt een maandverband gebruiken om het medicijn te verhinderen uw kleding te bevlekken maar gebruikt geen tampon.
Opslag bij kamertemperatuur vanaf vochtigheid en hitte.

Wat gebeurt als ik een dosis mis?
Gebruik de gemiste dosis zodra u zich herinnert. Sla de gemiste dosis over als het bijna tijd voor uw volgende geplande dosis is. Gebruik geen extra geneeskunde om de gemiste dosis omhoog te maken.

Wat gebeurt als I-overdosis?
Streef noodsituatie naar medische aandacht of roep de VergiftHulpdienst bij 1-800-222-1222 op.

Wat zou ik terwijl vaginaal gebruiken clotrimazole moeten vermijden?
Hebben geen geslachtsgemeenschap. Deze geneeskunde zal niet de besmetting verhinderen uit te spreiden aan uw partner. Actuele Clotrimazole kan schade aan een condoom of een diafragma ook veroorzaken. Deze vormen van geboortenbeperking kunnen minder efficiënt zijn als u hen tijdens behandeling gebruikt.
Vermijd krijgend deze geneeskunde in uw ogen, neus, of mond.
Vermijd dragend nauwsluitende, synthetische kleding die geen luchtcirculatie toestaat. Draag kleding van los katoen en andere natuurlijke vezels wordt gemaakt tot de besmetting die wordt geheeld.

Clotrimazole vaginale bijwerkingen
Krijg noodsituatie medische hulp als u om het even welk van deze tekens van een allergische reactie hebt: bijenkorven; moeilijke ademhaling; het zwellen van uw gezicht, lippen, tong, of keel.
Oproepen in een keer uw arts als u nieuwe of verergerende vaginale symptomen hebt.
De gemeenschappelijke zijdegevolgen kunnen omvatten:
•lichte verhoging van vaginaal ongemak (het branden, het jeuken, irritatie).

Dit is geen volledige lijst van bijwerkingen en anderen kunnen voorkomen. Oproepen uw arts voor medisch advies over bijwerkingen.

Clotrimazole vaginale het doseren informatie
Gebruikelijke Volwassen Dosis voor Tinea Corporis:
Pas clotrimazole actueel in een hoeveelheid voldoende om het getroffen gebied en de onmiddellijk omringende huid twee keer per dag 4 weken, afhankelijk van de aard en de strengheid van de besmetting te behandelen toe.
Gebruikelijke Volwassen Dosis voor Tinea Cruris:
Pas clotrimazole actueel in een hoeveelheid voldoende om het getroffen gebied en de onmiddellijk omringende huid twee keer per dag 2 weken, afhankelijk van de aard en de strengheid van de besmetting te behandelen toe.
Gebruikelijke Volwassen Dosis voor Tinea Pedis:
Pas clotrimazole actueel in een hoeveelheid voldoende om het getroffen gebied en de onmiddellijk omringende huid twee keer per dag 4 tot 8 weken, afhankelijk van de aard en de strengheid van de besmetting te behandelen toe.
Gebruikelijke Volwassen Dosis voor Huidcandidiasis:
Pas clotrimazole actueel in een hoeveelheid voldoende om het getroffen gebied en de onmiddellijk omringende huid twee keer per dag 2 tot 4 weken, afhankelijk van de aard en de strengheid van de besmetting te behandelen toe.
Gebruikelijke Volwassen Dosis voor Versicolor Tinea:
Pas clotrimazole actueel in een hoeveelheid voldoende om het getroffen gebied en de onmiddellijk omringende huid twee keer per dag 2 tot 4 weken, afhankelijk van de aard en de strengheid van de besmetting te behandelen toe.
Gebruikelijke Volwassen Dosis voor Vaginale Candidiasis:
Regime 1: 100 mg (één 100 mg vaginale zetpil) intravaginally één keer per dag 7 opeenvolgende dagen alleen of in combinatie met actuele toepassing van de room van 1% clotrimazole op getroffen gebied twee keer dagelijks 7 opeenvolgende dagen.
Regime 2: 200 mg (één 200 mg vaginale zetpil) intravaginally één keer per dag 3 opeenvolgende dagen alleen of in combinatie met actuele toepassing van de room van 1% clotrimazole op getroffen gebied twee keer dagelijks 7 opeenvolgende dagen.
Regime 3: 500 mg (één 500 mg vaginale zetpil) intravaginally eens.
Regime 4: Één applicatorful van de vaginale room van 1% clotrimazole intravaginally eens dagelijks (bij voorkeur bij bedtijd) 7 opeenvolgende dagen.
Regime 5: Één applicatorful van de vaginale room van 2% clotrimazole intravaginally eens dagelijks (bij voorkeur bij bedtijd) 3 opeenvolgende dagen.

De studies hebben even efficiënt drie en de zevendaagse cursussen van clotrimazole om getoond te zijn. De geduldige naleving kan worden verhoogd van een driedaagse cursus. De patiënten die er niet in slagen om een behandeling met één enkele 500 mg-dosis te bereiken zouden met een 3 of 7 dagcursus van clotrimazole moeten worden behandeld.
De wekelijkse of maandelijkse clotrimazole vaginale zetpillen schijnen efficiënte actuele regimes voor chronische onderdrukkende therapie in vrouwelijke patiënten met HIV te zijn.
Gebruikelijke Pediatrische Dosis voor Tinea Corporis:
> 3 jaar: Pas clotrimazole actueel in een hoeveelheid voldoende om het getroffen gebied en de onmiddellijk omringende huid twee keer per dag 4 weken, afhankelijk van de aard en de strengheid van de besmetting te behandelen toe.
Gebruikelijke Pediatrische Dosis voor Tinea Cruris:
> 3 jaar: Pas clotrimazole actueel in een hoeveelheid voldoende om het getroffen gebied en de onmiddellijk omringende huid twee keer per dag 2 weken, afhankelijk van de aard en de strengheid van de besmetting te behandelen toe.
Gebruikelijke Pediatrische Dosis voor Tinea Pedis:
> 3 jaar: Pas clotrimazole actueel in een hoeveelheid voldoende om het getroffen gebied en de onmiddellijk omringende huid twee keer per dag 4 tot 8 weken, afhankelijk van de aard en de strengheid van de besmetting te behandelen toe.
Gebruikelijke Pediatrische Dosis voor Huidcandidiasis:
> 3 jaar: Pas clotrimazole actueel in een hoeveelheid voldoende om het getroffen gebied en de onmiddellijk omringende huid twee keer per dag 2 tot 4 weken, afhankelijk van de aard en de strengheid van de besmetting te behandelen toe.
Gebruikelijke Pediatrische Dosis voor Versicolor Tinea:
> 3 jaar: Pas clotrimazole actueel in een hoeveelheid voldoende om het getroffen gebied en de onmiddellijk omringende huid twee keer per dag 2 tot 4 weken, afhankelijk van de aard en de strengheid van de besmetting te behandelen toe.
Gebruikelijke Pediatrische Dosis voor Vaginale Candidiasis:
> 12 jaar: Regime 1: 100 mg (één 100 mg vaginale zetpil) intravaginally één keer per dag 7 opeenvolgende dagen alleen of in combinatie met actuele toepassing van de room van 1% clotrimazole op getroffen gebied twee keer dagelijks 7 opeenvolgende dagen.
Regime 2: 200 mg (één 200 mg vaginale zetpil) intravaginally één keer per dag 3 opeenvolgende dagen alleen of in combinatie met actuele toepassing van de room van 1% clotrimazole op getroffen gebied twee keer dagelijks 7 opeenvolgende dagen.
Regime 3: 500 mg (één 500 mg vaginale zetpil) intravaginally eens.
Regime 4: Één applicatorful van de vaginale room van 1% clotrimazole intravaginally eens dagelijks (bij voorkeur bij bedtijd) 7 opeenvolgende dagen.
De studies hebben even efficiënt drie en de zevendaagse cursussen van clotrimazole om getoond te zijn. De geduldige naleving kan worden verhoogd van een driedaagse cursus. De patiënten die er niet in slagen om een behandeling met één enkele 500 mg-dosis te bereiken zouden met een 3 of 7 dagcursus van clotrimazole moeten worden behandeld.

De wekelijkse of maandelijkse clotrimazole vaginale zetpillen schijnen efficiënte actuele regimes voor chronische onderdrukkende therapie in vrouwelijke patiënten met HIV te zijn.

Wat andere drugs clotrimazole vaginaal zullen beïnvloeden?
Er kunnen andere drugs zijn die met vaginale clotrimazole kunnen in wisselwerking staan. Vertel uw arts over alle medicijnen u gebruikt. Dit omvat voorschrift, over de toonbank, vitamine, en kruidenproducten. Begin geen nieuw medicijn zonder het vertellen uw arts.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)