801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenZetpilmedicijn

Rectale Medicijn van de het Medicijn het Antimalaria van de Artemetherzetpil 40 mg

Rectale Medicijn van de het Medicijn het Antimalaria van de Artemetherzetpil 40 mg

Artemether Suppository Medication Anti Malaria Medication 40 mg Rectal

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 40mg

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 50, 000 dozen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 6/blaar, 2 blaren per doos
Levertijd: 45 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 100, 000 dozen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Artemetherzetpil Specificatie: 40mg
standaard: Binnenshuis verpakking: 6/blaar, 2 blaren per doos

Rectale Medicijn van de het Medicijn het Antimalaria van de Artemetherzetpil 40 mg

 

 

Product: Artemetherzetpil

Specificatie: 40mg

Norm: Binnenshuis

Verpakking: 6/blaar, 2 blaren per doos

 

Beschrijving:

Artemether is een antimalarial agent wordt gebruikt om scherpe ongecompliceerde malaria te behandelen die. Het wordt beheerd in combinatie met lumefantrine voor betere doeltreffendheid. Deze combinatietherapie oefent zijn gevolgen tegen de erythrocytic stadia van Plasmodium-soorten uit en kan worden gebruikt die besmettingen te behandelen door P.-falciparum en niet geïdentificeerde die Plasmodium-species, met inbegrip van besmettingen worden veroorzaakt op chloroquine-bestand gebieden worden verworven.

 

Aanwijzing:

Artemether en lumefantrine de combinatietherapie is vermeld voor de behandeling van scherpe ongecompliceerde die malaria door Plasmodium falciparum, met inbegrip van malaria wordt veroorzaakt op chloroquine-bestand gebieden wordt verworven. Mei wordt ook gebruikt om ongecompliceerde malaria te behandelen wanneer de Plasmodium-species niet is geïdentificeerd. Vermeld voor gebruik in volwassenen en kinderen groter dan 5 kg.

 

Farmacodynamica:

In het lichaam, artemether wordt gemetaboliseerd in actieve metabolite metabolite dihydroartemisinin. De drug werkt tegen de erythrocytic stadia van P.-falciparum door nucleic zuur en eiwitsynthese te remmen. Artemether wordt beheerd in combinatie met lumefantrine voor betere doeltreffendheid. Artemether heeft een snel begin van actie en van het lichaam snel ontruimd. Men denkt dat artemether snelle symptomatische hulp door het aantal malariaparasieten te verminderen verstrekt. Lumefantrine heeft een veel langere halveringstijd en verondersteld om overblijvende parasieten te ontruimen.

 

Mechanisme van actie:

Impliceert een interactie met ferriprotoporphyrin IX („heme“), of ijzerhoudende ionen, in de zuurrijke vacuole van het parasietvoedsel, die in de generatie van cytotoxic radicale species resulteert. Het algemeen aanvaarde die mechanisme van actie van peroxydemiddelen tegen malaria impliceert interactie van de peroxyde-bevattende drug met heme, een bijproduct van de hemoglobinedegradatie, uit proteolyse van hemoglobine wordt afgeleid. Deze interactie wordt verondersteld om in de vorming van een waaier van potentieel giftige zuurstof en koolstof-gecentreerde basissen te resulteren.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)