801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenDiagnostischee reagentia in vitro

Hepatitis een de Testcassette van het Virusantigeen/Snelle de Testcassette van HAV IgM

Hepatitis een de Testcassette van het Virusantigeen/Snelle de Testcassette van HAV IgM

Hepatitis A Virus Antigen Test Cassette / HAV IgM Rapid Test Cassette

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: CE
Modelnummer: Cassette

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 50000 PC 's
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 25 PCs/Doos
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: Één miljoen PCs per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Snelle de Testcassette van HAV IgM Gebruik: Hepatitis een Virus Snelle Test
Formaat: Cassette verpakking: 25 PCs per doos

Hepatitis een de Testcassette van het Virusantigeen/Snelle de Testcassette van HAV IgM

 

 

Deze test wordt gebruikt helpen een leverbesmetting diagnostiseren toe te schrijven aan het hepatitisa virus (HAV). Er zijn verscheidene oorzaken van hepatitis en de begeleidende symptomen, zodat kan deze test worden gebruikt om te bepalen als de symptomen aan hepatitis A. toe te schrijven zijn.

 

Een paar verschillende versies van de test kunnen worden gebruikt om verschillende klassen van hepatitisa antilichamen te ontdekken.

 

De het antilichamentest van HAV IgM ontdekt het eerste antilichaam door het lichaam wordt geproduceerd wanneer het aan hepatitis A. dat wordt blootgesteld. Deze test wordt gebruikt om vroege of recente besmettingen te ontdekken en de ziekte bij mensen met symptomen van scherpe hepatitis te diagnostiseren. Het kan als deel van een scherp viraal hepatitispaneel worden uitgevoerd.

 

De test van HAV IgG ontdekt de IgG-antilichamen die zich later in de loop van de ziekte ontwikkelen. De IgGantilichamen blijven aanwezig vele jaren, gewoonlijk voor leven, die bescherming het bieden tegen terugkomende besmetting door hetzelfde virus. De IgG-test wordt gebruikt om afgelopen HAV-besmettingen te ontdekken en kan nu en dan worden gebruikt om te bepalen als een individu immuniteit van een vorige besmetting heeft ontwikkeld (immune status), waarbij een vaccin niet noodzakelijk is.

 

De totale HAV-antilichamentest ontdekt zowel de antilichamen van IgM als IgG-en kan zo worden gebruikt om zowel huidige als afgelopen besmettingen te identificeren. Deze test zal ook na het ontvangen van het vaccin positief zijn, zo soms kan het worden gebruikt om te bepalen of een persoon immuniteit na inenting heeft ontwikkeld, hoewel deze praktijk niet wordt geadviseerd. De aanbevelingen van de Adviescommissie inzake Immuniseringspraktijken (ACIP) geven op dat „post-inenting het testen niet vermeld wegens het hoge tarief van vaccinreactie onder volwassenen en kinderen is. Bovendien niet hebben alle die testmethoden voor routine kenmerkend gebruik in de Verenigde Staten worden goedgekeurd de gevoeligheid om lage concentraties anti-HAV na inenting te ontdekken.“

In scherpe hepatitis, kunnen andere tests zoals bilirubine, leverpaneel, alt, en AST met virale hepatitistests worden uitgevoerd helpen de voorwaarde diagnostiseren.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)