801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenWerkzame farmaceutische bestanddelen

De Actieve Farmaceutische Ingrediënten CAS 220127-57-1 van Imatinibmesylate

De Actieve Farmaceutische Ingrediënten CAS 220127-57-1 van Imatinibmesylate

Imatinib Mesylate Active Pharmaceutical Ingredients CAS 220127-57-1

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: USP, BP

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 25kg
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 10kg, 25kg per karton
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: Tien ton per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Imatinib Mesylate API CAS NR: 220127-57-1
Zuiverheid: 99.0% Gebruik: antikanker

De Actieve Farmaceutische Ingrediënten CAS 220127-57-1 van Imatinibmesylate

 

 

Imatinib Mesylate API

CAS NR 220127-57-1

Zuiverheid: 99.0%

 

Beschrijving Imatinib:

is een kleine die inhibitor van het moleculekinase wordt gebruikt om bepaalde soorten kanker te behandelen. Het wordt momenteel op de markt gebracht door Novartis als Gleevec (de V.S.) of Glivec (Europa/Australië) als zijn mesylatezout, imatinib mesilate (INN). Het wordt nu en dan bedoeld als CGP57148B of STI571 (vooral in oudere publicaties). Het wordt gebruikt in het behandelen van chronische myelogenous leukemie (CML), gastro-intestinale stromal tumors (Kernen) en een aantal andere malignancies. Het is het eerste lid van een nieuwe klasse van agenten die door de bijzondere enzymen te verbieden van het tyrosinekinase, in plaats van niet-specifiek het verbieden van snel verdelende cellen handelen.

 

Aanwijzing:

Voor de behandeling van het chromosoom positieve chronische myeloid leukemie van Philadelphia (Ph+ CML), de scherpe lymphoblastic leukemie van Ph+, myelodysplastic/myeloproliferative-ziekten, agressieve systemische mastocytosis, hypereosinophilic syndroom en/of chronische eosinofiele leukemie (CEL), dermatofibrosarcoma protuberans, en kwaadaardige gastro-intestinale stromal tumors (KERN).

 

Farmacodynamica:

Imatinib is een antineoplastic agent wordt gebruikt om chronische myelogenous leukemie te behandelen die. Imatinib is een 2 phenylaminopyrimidinederivaat dat als specifieke inhibitor van een aantal enzymen van het tyrosinekinase functioneert. In chronische myelogenous leukemie, leidt het chromosoom van Philadelphia tot een fusieproteïne van Abl met Bcr (het gebied van de breekpuntcluster), genoemd bcr-Abl. Aangezien dit nu een onophoudelijk actief tyrosinekinase is, wordt Imatinib gebruikt om activiteit te verminderen bcr-Abl.

 

Mechanisme van actie:

Imatinib mesylate is een inhibitor van het eiwit-tyrosinekinase die het bcr-Abl tyrosinekinase verbiedt, het constitutieve abnormale die tyrosinekinase door de het chromosoomabnormaliteit van Philadelphia wordt gecreeerd in chronische myeloid leukemie (CML). Het remt proliferatie en veroorzaakt apoptosis in positieve cellenvariëteiten bcr-Abl evenals verse leukemic cellen van het chromosoom positieve chronische myeloid leukemie van Philadelphia. Imatinib verbiedt ook de kinasen van de receptortyrosine voor plaatje afgeleide de groeifactor (PDGF) en de factor (SCF) van de stamcel - genoemd c-uitrusting. Imatinib werd geïdentificeerd eind jaren negentig door Dr. Brian J. Druker. Zijn ontwikkeling is een uitstekend voorbeeld van rationeel drugontwerp. Spoedig na identificatie van het bcr-abldoel, begon het onderzoek naar een inhibitor. De chemici gebruikten het hoog-productiescherm van chemische bibliotheken om molecule 2 te identificeren phenylaminopyrimidine. Deze loodverbinding werd toen getest en werd gewijzigd door de introductie van methyl en benzamide de te geven groepen het verbeterden bindende eigenschappen, resulterend in imatinib.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)