801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenWerkzame farmaceutische bestanddelen

Anastrozoleapi de Actieve Farmaceutische Hoge Zuiverheid van Ingrediëntencas 120511-73-1

Anastrozoleapi de Actieve Farmaceutische Hoge Zuiverheid van Ingrediëntencas 120511-73-1

Anastrozole API Active Pharmaceutical Ingredients CAS 120511-73-1 High Purity

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: USP, BP

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 25kg
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 10kg, 25kg per karton
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: Tien ton per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Anastrozole API CAS-nummer: 120511-73-1
Zuiverheid: 99.0% Gebruik: antikanker

Anastrozoleapi de Actieve Farmaceutische Hoge Zuiverheid van Ingrediëntencas 120511-73-1

 

 

Anastrozole API

CAS NR 120511-73-1

Zuiverheid: 99.0%

 

Beschrijving:

Anastrozole is een drug in de behandeling van borstkanker wordt vermeld in post-menopausal vrouwen die. Het wordt gebruikt zowel in hulptherapie (d.w.z. na chirurgie) en in metastatische borstkanker. Het vermindert de hoeveelheid oestrogenen die het lichaam maakt. Anastrozole behoort in de klasse van drugs als aromataseinhibitors die wordt bekend. Het verbiedt enzymaromatase, die van het omzetten van androgens (door vrouwen in de bijnieren wordt geproduceerd) in oestrogenen dat de oorzaak is.

 

Aanwijzing:

Voor hulpbehandeling van positieve de borstkanker van de hormoonreceptor, evenals hormonale behandeling van geavanceerde borstkanker in post-menopausal vrouwen. Ook is gebruikt om pubertal gynecomastia en syndroom te behandelen mcCune-Albright; nochtans, verklaart de fabrikant dat de doeltreffendheid voor deze aanwijzingen niet is gevestigd.


Farmacodynamica:

Anastrozole is een machtige en selectieve niet steroidal die aromataseinhibitor voor de behandeling van geavanceerde borstkanker wordt vermeld in post-menopausal vrouwen met ziektevooruitgang het volgende tamoxifen therapie. Vele borstkanker hebben oestrogeenreceptoren en de groei van deze tumors kan door oestrogenen worden bevorderd. In post-menopausal vrouwen, is de belangrijkste bron van het doorgeven van oestrogeen (hoofdzakelijk estradiol) omzetting van adrenally-geproduceerde androstenedione aan estrone door aromatase in randweefsels, zoals vetweefsel, met verdere omzetting van estrone aan estradiol. Vele borstkanker bevatten ook aromatase; het belang van tumor-geproduceerde oestrogenen is onzeker. De behandeling van borstkanker heeft inspanningen omvat om oestrogeenniveaus door ovariectomy en door middel van anti-oestrogenen en progestational agenten premenopausally te verminderen zowel pre als post-menopausally, en deze acties leiden tot verminderde tumormassa of vertraagde vooruitgang van de tumorgroei in sommige vrouwen. Anastrozole is een machtige en selectieve niet steroidal aromataseinhibitor. Het vermindert beduidend de concentraties van serumestradiol en heeft geen opspoorbaar effect op vorming van bijniercorticosteroids of aldosterone.

 

Mechanisme van actie:

Anastrozole verbiedt selectief aromatase. De belangrijkste bron van het doorgeven van oestrogeen (hoofdzakelijk estradiol) is omzetting van adrenally-geproduceerde androstenedione aan estrone door aromatase in randweefsels. Daarom leidt de aromataseremming tot een daling van serum en tumorconcentratie van oestrogeen, die tot een verminderde tumormassa of een vertraagde vooruitgang van de tumorgroei leiden in sommige vrouwen. Anastrozole heeft geen opspoorbaar effect bij de synthese van bijniercorticosteroids, aldosterone, en schildklierhormoon.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)