801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenWerkzame farmaceutische bestanddelen

Hepatitisc Ledipasvir 1256388-51-8 Zuiverheid 99,0% Farmaceutische Actieve Ingrediënten

Hepatitisc Ledipasvir 1256388-51-8 Zuiverheid 99,0% Farmaceutische Actieve Ingrediënten

Hepatitis C Ledipasvir 1256388-51-8 Purity 99.0% Pharmaceutical Active Ingredients

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: Binnenshuis

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 25kg
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: tin
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: Tien ton per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Ledipasvir API CAS: 1256388-51-8
Zuiverheid: 99.0% standaard: Binnenshuis
Gebruik: Antihepatitisc virus

Hepatitisc Ledipasvir 1256388-51-8 Zuiverheid 99,0% Farmaceutische Actieve Ingrediënten

 

 

Ledipasvir API

CAS: 1256388-51-8

Zuiverheid: 99.0%

 

Beschrijving:
Ledipasvir, eerder als gs-5885 wordt, is een inhibitor van de proteïne van (HCV) NS5A van het Hepatitisc Virus voor virale RNAreplicatie en assemblage van HCV-virions wordt vereist bekend die. Hoewel zijn nauwkeurig mechanisme van actie onbekend is, wordt het gestipuleerd om hyperphosphorylation van NS5A te verhinderen die voor virale productie wordt vereist. Het is efficiënt tegen genotypen 1a, 1B, 4a, en 5a en met een kleinere activiteit tegen genotypen 2a en 3a van HCV. Ledipasvir is beschikbaar als vast de combinatieproduct van de dosisdrug met gebruikte sofosbuvir (handelsnaam Harvoni) voor de behandeling van chronische Hepatitis C, een besmettelijke die leverziekte door besmetting met Hepatitisc Virus (HCV) wordt veroorzaakt. Goedgekeurd in Oktober 2014 door FDA, ledipasvir en sofosbuvir worden de rechtstreekse die antiviral agenten voor de behandeling van HCV-genotype 1 met of zonder cirrose worden vermeld. HCV is een single-stranded RNAvirus dat in negen verschillende genotypen gecategoriseerd is, met genotype 1 die gemeenschappelijkst in de Verenigde Staten beïnvloedend 72% van alle chronische HCV-patiënten zijn. Voorafgaand aan ontwikkeling van deze drug, was de belangrijkste beschikbare behandeling wekelijkse injecties van pegylated interferon met op gewicht-gebaseerde ribavirin meer dan 48 weken, dat een aanhoudende virologische reactie (SVR) van 45-50% bereikte en veelvoudige onplezierige bijwerkingen had. Wanneer samen gecombineerd, ledipasvir en sofosbuvir zijn getoond om een SVR tussen 93 en 100% na 12 weken van behandeling te hebben. Zijn gebruik is ook succesvol in de behandeling van HCV in patiënten mede-besmet met HIV gebleken.

 

Aanwijzing:

Ledipasvir in combinatie met sofosbuvir, of in combinatie met sofosbuvir en ribavirin, is voor de behandeling van chronisch hepatitisc (CHC) genotype 1 besmetting in volwassenen wordt vermeld die.

 

Farmacodynamica:

Ledipasvir handelt tegen HCV en is gecategoriseerd als rechtstreekse antiviral agent (DAA).

 

Mechanisme van actie:

Ledipasvir is een inhibitor van de proteïne van (HCV) NS5A van het Hepatitisc Virus voor virale RNAreplicatie en assemblage van HCV-virions wordt vereist die. Hoewel zijn nauwkeurig mechanisme van actie onbekend is, wordt het gestipuleerd om hyperphosphorylation van NS5A te verhinderen die voor virale productie wordt vereist. Het is efficiënt tegen genotypen 1a, 1B, 4a, en 5a en met een kleinere activiteit tegen genotypen 2a en 3a van HCV.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)