801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenVoedings Dieetsupplement

Maag Voedings Dieetcarnitine van Supplementl Milkshake voor Maaltijdvervanging

Maag Voedings Dieetcarnitine van Supplementl Milkshake voor Maaltijdvervanging

  • Gastric Nutritional Dietary Supplement L Carnitine Milk Shake for Meal Replacement
  • Gastric Nutritional Dietary Supplement L Carnitine Milk Shake for Meal Replacement
  • Gastric Nutritional Dietary Supplement L Carnitine Milk Shake for Meal Replacement
 • Gastric Nutritional Dietary Supplement L Carnitine Milk Shake for Meal Replacement

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: CHINA
  Merknaam: Newlystar
  Certificering: ISO
  Modelnummer: 250mg/bag

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 50000 zakken
  Prijs: Negotiation
  Verpakking Details: 10 zakken per doos
  Levertijd: 30days
  Betalingscondities: L/C, T/T
  Levering vermogen: 100, 000 dozen
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Product: L-Carnitine Milkshake voor Maaltijdvervanging Norm: Het Product van de voedselrang
  Specificatie: 250mg/bag aroma: Aardbei, vanille, matcha
  Hoog licht:

  meal supplements

  ,

  health food supplements

  Maag Voedings Dieetcarnitine van Supplementl Milkshake voor Maaltijdvervanging

   

   

  Product: L-Carnitine Milkshake voor Maaltijdvervanging

  Norm: Het Product van de voedselrang

  Specificatie: 250mg/bag

  Aroma: Aardbei, vanille, matcha

   

  Beschrijving

  Constituent van gegroefde spier en lever. Het wordt gebruikt therapeutisch om maag en alvleesklier- afscheidingen en in de behandeling van hyperlipoproteinemias te bevorderen.

   

  Aanwijzing

  Voor behandeling van primaire systemische carnitine deficiëntie, een genetisch stoornis van normale biosynthese of gebruik van levocarnitine uit dieetbronnen, of voor de behandeling van secundaire carnitine deficiëntie als gevolg van een ingeboren fout van metabolisme zoals glutaric aciduria II, methyl malonic aciduria, propionic acidemia, en middelgrote dehydrogenase van kettings vettige acylCoA deficiëntie. Therapeutisch gebruikt om maag en alvleesklier- afscheidingen en in de behandeling van hyperlipoproteinemias te bevorderen. Parenterale levocarnitine is vermeld voor de preventie en de behandeling van carnitine deficiëntie in patiënten met eindstadium nierziekte.

   

  Farmacodynamica

  Levocarnitine is een dragermolecule in het vervoer van lange kettings vetzuren over het binnen mitochondrial membraan. Het voert acyl ook groepen van subcellular organellen en van cellen uit naar urine alvorens zij aan giftige concentraties accumuleren. Het gebrek aan carnitine kan tot lever, hart, en spierproblemen leiden. Carnitine de deficiëntie wordt gedefinieerd biochemisch als abnormaal lage plasmaconcentraties van vrije carnitine, minder dan 20 µmol/L bij één week posttermijn en kan met lage weefsel en/of urineconcentraties worden geassocieerd. Verder, kan deze voorwaarde met een verhouding van de plasmaconcentratie van acylcarnitine/levocarnitine worden geassocieerd groter dan 0,4 of abnormaal opgeheven concentraties van acylcarnitine in de urine. Slechts beïnvloedt de l-isomeer van carnitine (soms genoemd vitamine BT) lipidemetabolisme. De vorm „van vitaminebt“ bevat eigenlijk D, l-Carnitine, die concurrerend levocarnitine verbiedt en deficiëntie kan veroorzaken. Levocarnitine kan worden gebruikt therapeutisch om maag en alvleesklier- afscheidingen en in de behandeling van hyperlipoproteinemias te bevorderen.

   

  Mechanisme van actie

  Levocarnitine kan binnen het lichaam van de aminozurenlysine of methionine worden samengesteld. De vitamine C (ascorbinezuur) is essentieel aan de synthese van carnitine. Levocarnitine is een dragermolecule in het vervoer van lange kettings vetzuren over het binnen mitochondrial membraan. Het voert acyl ook groepen van subcellular organellen en van cellen uit naar urine alvorens zij aan giftige concentraties accumuleren. Slechts beïnvloedt de l-isomeer van carnitine (soms genoemd vitamine BT) lipidemetabolisme. Levocarnitine wordt behandeld door verscheidene proteïnen in verschillende wegen met inbegrip van carnitine vervoerders, carnitine translocases, carnitine acetyltransferases en carnitine palmitoyltransferases.

  Contactgegevens
  Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

  Contactpersoon: Luke Liu

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten