801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenMondelinge Medicijnen

De Filmdragees van Clarithromycintabletten, 250mg, Mondelinge de Medicijnenantibiotica van 500mg

De Filmdragees van Clarithromycintabletten, 250mg, Mondelinge de Medicijnenantibiotica van 500mg

Clarithromycin Tablets Film coated Tablets, 250mg, 500mg Oral Medications Antibiotics

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: Filmdragees, 250mg, 500mg

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 500, 000 tabletten
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 10/blaar
Levertijd: 45days
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: Één miljoen pillen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Clarithromycintabletten Specificatie: Filmdragees, 250mg, 500mg
Norm: BP, USP Verpakking: 10/blaar
Hoog licht:

oral medicine

,

oral preparation

De Filmdragees van Clarithromycintabletten, 250mg, Mondelinge de Medicijnenantibiotica van 500mg

 

Product: Clarithromycintabletten

Specificatie: Filmdragees, 250mg, 500mg

Norm: BP, USP

Verpakking: 10/blaar

 

Beschrijving:

Clarithromycin is een halfsynthetisch macrolide antibioticum. Chemisch, is het 6 – O - methylerythromycin. Elk wit aan gebroken witte, ovale, biconvexe, film-met een laag bedekte tablet bevat 250 mg of 500 mg van clarithromycin.

 

Aanwijzingen en Gebruik

De Clarithromycintabletten zijn vermeld voor de behandeling van mild die besmettingen te matigen door vatbare aangewezen spanningen van de micro-organismen in de voorwaarden worden veroorzaakt zoals hieronder vermeld:

 

Volwassenen: Faryngitis/Amandelontsteking toe te schrijven aan Streptococcus pyogenes (die de gebruikelijke drug van keus in de behandeling en de preventie van streptokokkenbesmettingen en de profylaxe van acuut reuma is penicilline door of de intramusculaire of mondelinge route wordt beheerd. Clarithromycin is over het algemeen efficiënt in de uitroeiing van S. pyogenes van nasopharynx; nochtans, zijn de gegevens die de doeltreffendheid van clarithromycin in de verdere preventie van acuut reuma bepalen niet momenteel beschikbaar.)

Scherpe maxillary sinusitis toe te schrijven aan Hemophilus - influenzae, Moraxella-catarrhalis, of Streptococcuspneumoniae

Scherpe bacteriële verergering van chronische bronchitis toe te schrijven aan Hemophilus - influenzae, Haemophilus-parainfluenzae, Moraxella-catarrhalis, of Streptokok pneumoniae

Communautair-verworven Longontsteking toe te schrijven aan Hemophilus - influenzae, Mycoplasma pneumoniae, Streptokok pneumoniae, of Chlamydia-pneumoniae (TWAR)

De ongecompliceerde huid en de huid structureren besmettingen toe te schrijven aan goudhoudende Stafylokok -, of Streptococcus pyogenes (de Abcessen vereisen gewoonlijk chirurgische drainage.)

Verspreide mycobacterial besmettingen toe te schrijven aan Mycobacterieavium, of Mycobacterie intracellulare

De Clarithromycintabletten in combinatie met amoxiciline en lansoprazole of omeprazole de vertragen-versiecapsules, als drievoudige therapie, zijn vermeld voor de behandeling van patiënten met H.-pyloribesmetting en de zweerziekte van de twaalfvingerige darm (actieve of van vijf jaar geschiedenis van de zweer van de twaalfvingerige darm) om H.-pylori uit te roeien.

De Clarithromycintabletten in combinatie met omeprazolecapsules of het ranitidinebismut behandelen tabletten met een citraat zijn ook vermeld voor de behandeling van patiënten met een actieve zweer van de twaalfvingerige darm verbonden aan H.-pyloribesmetting. Nochtans, de regimes die clarithromycin als enige antimicrobial agent bevatten zullen eerder met de ontwikkeling van clarithromycinweerstand onder patiënten worden geassocieerd die therapie ontbreken. Clarithromycin-bevattende regimes zou niet in patiënten met bekende of veronderstelde clarithromycin bestand isolates moeten worden gebruikt omdat de doeltreffendheid van behandeling in dit het plaatsen wordt verminderd.

In patiënten die therapie ontbreken, gevoeligheid zou het testen moeten worden gedaan indien mogelijk. Als de weerstand tegen clarithromycin wordt aangetoond, wordt een niet-clarithromycin-bevat therapie geadviseerd. De uitroeiing van H.-pylori is aangetoond om het risico van de zweerherhaling te verminderen van de twaalfvingerige darm.

 

Kinderen (Clarithromycin-tabletten): Faryngitis/Amandelontsteking toe te schrijven aan Streptococcus pyogenes

Communautair-verworven Longontsteking toe te schrijven aan Mycoplasma pneumoniae, Streptokok pneumoniae, of Chlamydia-pneumoniae (TWAR)

Scherpe maxillary sinusitis toe te schrijven aan Hemophilus - influenzae, Moraxella-catarrhalis, of Streptokok pneumoniae

Scherpe otitismedia toe te schrijven aan Hemophilus - influenzae, Moraxella-catarrhalis, of Streptococcuspneumoniae.

 

Ongecompliceerde huid en van de huidstructuur besmettingen toe te schrijven aan goudhoudende Stafylokok -, of Streptococcus pyogenes (de Abcessen vereisen gewoonlijk chirurgische drainage.)

Verspreide mycobacterial besmettingen toe te schrijven aan Mycobacterieavium, of Mycobacteriumintracellulare

Profylaxe: De Clarithromycintabletten zijn vermeld voor de preventie van de verspreide ziekte van (MAC) van Mycobacterieavium complexe bij patiënten met geavanceerde HIV besmetting.

Om de ontwikkeling van drug-resistant bacteriën te verminderen en de doeltreffendheid van clarithromycin en andere antibacteriële drugs te handhaven, zou clarithromycin moeten worden gebruikt om besmettingen slechts te behandelen of te verhinderen die worden bewezen of sterk om door vatbare bacteriën verdacht worden veroorzaakt. Wanneer cultuur en gevoeligheids de informatie beschikbaar is, zouden zij in het selecteren van of het wijzigen van antibacteriële therapie moeten worden overwogen. Bij gebrek aan dergelijke gegevens, kunnen de lokale epidemiologie en gevoeligheidspatronen tot de empirische selectie van therapie bijdragen.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)