801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenMondelinge Medicijnen

De dragees van de de Tablettenfilm van Cefpodoximeproxetil, 100mg, Mondelinge de Medicijnenantibiotica van 200mg

De dragees van de de Tablettenfilm van Cefpodoximeproxetil, 100mg, Mondelinge de Medicijnenantibiotica van 200mg

Cefpodoxime Proxetil Tablets Film coated Tablets, 100mg, 200mg Oral Medications Antibiotics

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: Filmdragees, 100mg, 200mg

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 500, 000 tabletten
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 10/blaar
Levertijd: 45 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: Één miljoen pillen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: De Tabletten van Cefpodoximeproxetil Specificatie: Filmdragees, 100mg, 200mg
standaard: BP, USP verpakking: 10/blaar

De dragees van de de Tablettenfilm van Cefpodoximeproxetil, 100mg, Mondelinge de Medicijnenantibiotica van 200mg

 

Product: De Tabletten van Cefpodoximeproxetil

Specificatie: Filmdragees, 100mg, 200mg

Norm: BP, USP

Verpakking: 10/blaar

 

Beschrijving:

Cefpodoxime proxetil is een mondeling beheerd, uitgebreid spectrum, halfsynthetisch antibioticum van de cephalosporin klasse. Cefpodoxime proxetil is prodrug; zijn actieve metabolite is cefpodoxime. Alle dosissen cefpodoxime proxetil in dit tussenvoegsel worden uitgedrukt in termen van het actieve cefpodoximedeel. De drug wordt geleverd als film-met een laag bedekte tabletten.

 

De Cefpodoxime proxetil tabletten, USP bevatten cefpodoxime proxetil USP gelijkwaardig aan 100 mg of 200 mg cefpodoximeactiviteit.

 

Aanwijzingen en Gebruik:

Cefpodoxime proxetil is vermeld voor de behandeling van patiënten met mild die besmettingen te matigen door vatbare spanningen van de aangewezen micro-organismen in de hieronder vermelde voorwaarden worden veroorzaakt.

 

De geadviseerde dosering, de duur van therapie, en de toepasselijke geduldige bevolking variëren onder deze besmettingen. Gelieve te zien DOSERING EN BELEID voor specifieke aanbevelingen. Scherpe die otitismedia door Streptokok pneumoniae (exclusief penicillin-resistant spanningen) worden veroorzaakt, Streptococcus pyogenes, Hemophilus - influenzae (met inbegrip van bèta-lactamase-produceert spanningen), catarrhalis of van Moraxella (Branhamella) (met inbegrip van bèta-lactamase-produceert spanningen).

Faryngitis en/of amandelontsteking door Streptococcus pyogenes wordt veroorzaakt die.

NOTA: Slechts is de penicilline door de intramusculaire route van beleid getoond efficiënt om in de profylaxe van acuut reuma te zijn. Cefpodoxime proxetil is over het algemeen efficiënt in de uitroeiing van streptokokken van oropharynx. Nochtans, zijn de gegevens die de doeltreffendheid van cefpodoxime proxetil voor de profylaxe van verder acuut reuma bepalen niet beschikbaar.

 

Communautair-verworven die longontsteking door pneumoniae of Hemophilus van S. wordt veroorzaakt - influenzae (met inbegrip van bèta-lactamase-produceert spanningen).

Scherpe bacteriële verergering van chronische die bronchitis door S.-pneumoniae, Hemophilus wordt veroorzaakt - influenzae (slechts niet-bèta-lactamase-produceert spanningen), of M.-catarrhalis. De gegevens zijn ontoereikend op dit ogenblik om doeltreffendheid in patiënten met scherpe bacteriële verergeringen van chronische die bronchitis te vestigen die door bèta-lactamase worden veroorzaakt spanningen van Hemophilus veroorzaken - influenzae.

Scherpe, ongecompliceerde urethrale en cervicale die gonnoroea door Neisseria gonnoroea wordt veroorzaakt (met inbegrip van penicillinase-producerende spanningen).

Scherpe, ongecompliceerde ano-rectal besmettingen in vrouwen toe te schrijven aan Neisseria gonnoroea (met inbegrip van penicillinase-producerende spanningen).

NOTA: De doeltreffendheid van cefpodoxime in het behandelen van mannelijke patiënten met rectale die besmettingen door N.-gonnoroea worden veroorzaakt is niet gevestigd. De gegevens steunen niet het gebruik van cefpodoxime proxetil in de behandeling van pharyngeal besmettingen toe te schrijven aan N.-gonnoroea in mannen of vrouwen.

 

De ongecompliceerde die huid en de huid structureren besmettingen door goudhoudende Stafylokok - (met inbegrip van penicillinase-producerende spanningen) worden veroorzaakt of Streptococcus pyogenes. De abcessen zouden chirurgisch moeten worden afgevoerd zoals klinisch vermeld.

NOTA: In klinische proeven, was de succesvolle behandeling van ongecompliceerde huid en van de huidstructuur besmettingen dose-related. De efficiënte therapeutische dosis voor huidbesmettingen was hoger dan die gebruikt in andere geadviseerde aanwijzingen.

Scherpe die maxillary sinusitis door Hemophilus wordt veroorzaakt - influenzae (met inbegrip van bèta-lactamase-produceert spanningen), Streptokok pneumoniae, en Moraxella-catarrhalis.

Ongecompliceerde urinedielandstreekbesmettingen (cystitis) door Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae, Proteusbacteriënmirabilis, of Stafylokoksaprophyticus worden veroorzaakt.

NOTA: Bij het overwegen van het gebruik van cefpodoxime proxetil in de behandeling van cystitis, cefpodoxime proxetil zouden de lagere bacteriële uitroeiingstarieven tegen de verhoogde uitroeiingstarieven en de verschillende veiligheidsprofielen van een andere klassen van erkende agenten moeten worden gewogen.

De aangewezen specimens voor bacteriologisch onderzoek zouden moeten worden verkregen om causatieve organismen te isoleren en te identificeren en hun gevoeligheid aan cefpodoxime te bepalen. De therapie kan worden ingesteld terwijl het wachten van op de resultaten van deze studies. Zodra deze resultaten beschikbaar worden, zou antimicrobial therapie dienovereenkomstig moeten worden aangepast.

 

Om de ontwikkeling van drug-resistant bacteriën te verminderen en de doeltreffendheid van cefpodoxime proxetil en andere antibacteriële drugs handhaven, zou cefpodoxime proxetil moeten worden gebruikt om besmettingen slechts te behandelen of te verhinderen die worden bewezen of sterk om door vatbare bacteriën verdacht worden veroorzaakt. Wanneer cultuur en gevoeligheids de informatie beschikbaar is, zouden zij in het selecteren van of het wijzigen van antibacteriële therapie moeten worden overwogen. Bij gebrek aan dergelijke gegevens, kunnen de lokale epidemiologie en gevoeligheidspatronen tot de empirische selectie van therapie bijdragen.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)