801-2, Jindong-Herenhuis, Road van Nr 536 Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Thuis ProductenMondelinge Medicijnen

Chloroquine Fosfaattabletten 150mg, 250mg, Mondeling de Medicijnen Antimalarial Medicijn van 500mg

Chloroquine Fosfaattabletten 150mg, 250mg, Mondeling de Medicijnen Antimalarial Medicijn van 500mg

Chloroquine Phosphate Tablets 150mg, 250mg, 500mg Oral Medications Antimalarial Medication

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newlystar
Certificering: GMP
Modelnummer: 150mg, 250mg, 500mg

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Slepen miljoen tabletten
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 10/blaar
Levertijd: 45 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: Één miljoen pillen per dag
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Chloroquine Fosfaattabletten Specificatie: 150mg, 250mg, 500mg
standaard: BP, USP verpakking: 10/blaar

Chloroquine Fosfaattabletten 150mg, 250mg, Mondeling de Medicijnen Antimalarial Medicijn van 500mg

 

Product: Chloroquine Fosfaattabletten

Specificatie: 150mg, 250mg, 500mg

Norm: BP, USP

Verpakking: 10/blaar

 

Beschrijving:

De prototype antimalarial agent met een mechanisme dat niet goed wordt begrepen. Het is ook gebruikt om reumatoïde artritis, systemisch lupus erythematosus, en in de systemische therapie van amoebeleverabcessen te behandelen.

 

Aanwijzing:

Voor de onderdrukkende behandeling en voor scherpe aanvallen van malaria toe te schrijven aan P. vivax, P.malariae, P. ovale, en vatbare spanningen van P.-falciparum, tweede-Lijnagent in behandeling van Reumatoïde Artritis

 

Farmacodynamica:

Chloroquine is de prototype anti malariadiedrug, het wijdst wordt gebruikt om allerlei die malaria behalve ziekte te behandelen door chloroquine bestand falciparum van Plasmodium wordt veroorzaakt. Het is hoogst efficiënt tegen erythrocytic vormen van Plasmodium vivax, Plasmodium ovale en Plasmodium-malariae, gevoelige spanningen van Plasmodium-falciparum en gametocytes van Plasmodium vivax. Zijnd alkalisch, bereikt de drug hoge concentratie binnen de voedselvacuolen van de parasiet en heft zijn pH op. Het wordt gevonden om het snelle samendoen van het pigment te veroorzaken. Chloroquine verbiedt de parasitische enzym heme polymerase die giftige heme in niet-toxische hemazoin omzet, daardoor resulterend in de accumulatie van giftige heme binnen de parasiet. Het kan zich ook in de biosynthese van nucleic zuren mengen.

 

Mechanisme van actie:

Het mechanisme van plasmodicidal actie van chloroquine is niet volledig bepaald. Als andere chinolinederivaten, wordt het verondersteld om heme polymeraseactiviteit te remmen. Dit resulteert in accumulatie van vrije heme, die aan de parasieten giftig is. de nsiderode bloedcellen, de malariaparasiet moeten hemoglobine degraderen om essentiële aminozuren te verwerven, die de parasiet vereist om zijn eigen proteïne en voor energiemetabolisme te construeren. De spijsvertering wordt uitgevoerd in een vacuole van de parasietcel. Tijdens dit proces, produceert de parasiet de giftige en oplosbare molecule heme. Het hemedeel bestaat uit een porphyrin ring genoemd Fe (II) - protoporphyrin IX (vriespunt). Om vernietiging door deze molecule te vermijden, biocrystallizes de parasiet heme zich vormen hemozoin, een niet-toxische molecule. Hemozoin verzamelt in de spijsverteringsvacuole als onoplosbare kristallen. Chloroquine gaat de rode bloedcel in, die parasiet in cel, en spijsverteringsvacuole wonen door eenvoudige verspreiding. Chloroquine wordt dan protonated (aan CQ2+), aangezien de spijsverteringsvacuole zuurrijk gekend om is te zijn (pH 4,7); chloroquine kan niet dan door verspreiding weggaan. Chloroquine dekt hemozoin molecules af om verdere biocrystallization van heme te verhinderen, zo leidend tot hemeopbouw. Chloroquine bindt aan heme (of vriespunt) aan vorm wat complexe vriespunt-Chloroquine genoemd geworden is; dit complex is hoogst giftig aan de cel en onderbreekt membraanfunctie. De actie van het giftig vriespunt-Chloroquine en vriespunt resulteert in cellysis en uiteindelijk autodigestion van de parasietcel. In wezen, verdrinkt de parasietcel in zijn eigen metabolische producten.

Contactgegevens
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Luke Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)